Η συνωμοσία της σιωπης...

petros_m

Supreme Member
18 June 2006
8,207
Αλιμος
Ζουμε σε μια απολυτως δημοκρατικη χωρα...

Ο Γαλλος τυπακος του MAD ειχε μια απο τις καλυτερες εκπομπες της ελληνικης τηλεορασης, μεχρι που τα εβαλε με τον Κυριακού...

Οι υπολοιποι το εκαναν γαργαρα το θεμα, οπως και τοσα αλλα πολυ πιο σημαντικα. Δειτε το λογο για τον οποιο τον εδιωξαν. Προφανως, επεσε τηλεφωνακι απο Heaven μερια και τα εκανε επανω του ο Κουρης.

Δεν θα ασχοληθώ με τα χάλια μας...
σιγά την καλλιτέχνιδα(κι ας είναι του πρόεδρου η γυναίκα) που θίχτηκε η δισκογραφική της μην της χαλάσουν το image...

Όσο για τον γαλλάκο...θα το γράψω στα Ελληνικά γιατί δεν ξέρω γαλλικά.

Το παλικάρι είναι Μανιφίκ!!!

το θεμα εδω ειναι ο Φοιβος και η Heaven και λιγοτερο η Βανδη. Αν τα εκανε αυτα σε αλλη χωρα ο Φοιβος, θα τον εβαζαν φυλακη.

Αίσχος ..

Ο Γκύ είναι απίστευτη φάτσα και τα "ελληνικά" του ιστορικά και κορυφαία.:music-smiley-005:(Δείτε Ελληνες παρουσιαστές πως μιλούν και θα καταλάβετε..)

Η συγκεκριμένη "Κυρία" Νικολαϊδη μας τα χει πρήξει με τις εγκυμοσύνες της και εξέθεσε τα παιδιά της ανεπανόρθωτα στο φακό (λες και οι άλλοι εσείς που κάνατε παιδιά,είναι μεταλλαγμένα..)

Τρίτον και κυριότερον λένε για τον Καρβέλα αλλά ο Φοίβος έχει πράξει και στο παρελθόν το ίδιο ατόπημα.

1. Υποφέρω (με την Βανδή), κλώνος του Insomnia
2.Το Guccci Φόρεμα (Μαζωνάκης).αντιγραφο και κλώνος του 50 Cent !!

Απορώ πώς την έβγαλε καθαρή τόσα χρόνια ..

Αν διώξαν τον Γκύ απ το κανάλι και κρατήσαν τα άλλα σούργελα-παρουσιαστές,είναι για φτύσιμο !:furious3:

Φυσικά και απορώ.

Οταν άκουγα επί μήνες το "Υποφέρω" (εγώ να δείς πώς υπέφερα), και δεν κινήθηκε καμμία διαδικασία νομικής φύσεως, τα είχα πάρει.Εκτός αν στο εξωτερικό δεν ασχολούνται με την πειρατεία στην Ελλάδα..

Το ίδιο και με το In da Club,sorry Gucci φόρεμα ήθελα να πώ..:twoguns:

Υ.Γ. Τελικά το διώξαν το παιδάκι στα σίγουρα ή όχι ??

Ούτε που θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν αν είχε ο Toby του MTV εκπομπή στην Ελλάδα. Θα τον είχαν τουφεκίσει...

Συγνωμη αλλα σας αρεσει αυτο το "ατομο" (δεν μπορω να τον χαρακτηρισω παρουσιαστη)? Εγω τον θεωρουσα παντα υπερβολικα χαμηλης ποιοτητας και απορρουσα πως δεν τον ειχαν διωξει νωριτερα!:damnyou:

Στο καλο "Γκι" δεν θα μας λειψεις.-bye-

Απάντηση: Re: Η συνωμοσία της σιωπης...

Συγνωμη αλλα σας αρεσει αυτο το "ατομο" (δεν μπορω να τον χαρακτηρισω παρουσιαστη)? Εγω τον θεωρουσα παντα υπερβολικα χαμηλης ποιοτητας και απορρουσα πως δεν τον ειχαν διωξει νωριτερα!:damnyou:

Στο καλο "Γκι" δεν θα μας λειψεις.-bye-

Μιλάμε για τον λόγο που τον έδιωξαν και όχι αν αρέσει σε όλους ο τύπος.
Δικαίωμά σου να μην τον πας..

Re: Απάντηση: Re: Η συνωμοσία της σιωπης...

Μιλάμε για τον λόγο που τον έδιωξαν και όχι αν αρέσει σε όλους ο τύπος.
Δικαίωμά σου να μην τον πας..

Μηπως ηταν δικαιολογια? Εγω παντως απορουσα τοσο καιρο πως κανει εκπομπη ακομη αυτος ο ανθρωπος.

Δε νομίζω.
Αν ήταν έτσι θα είχαν βρει δικαιολογία να διώξουν και κάποιον άλλο, που τώρα έχει μεταπηδήσει σε μεγαλύτερο κανάλι...

O Γκι είναι μέσα από τη Λυών.
Ναι,αυτή που συνορεύει με την Κορυτσά και το Αργυρόκαστρο.
Σιγά μην λυπηθώ κάποιον που συστήνεται σαν Γάλλος και είναι Αλβανός.

Για τον Φοίβο τι να λέμε τώρα.
Ο άνθρωπος γράφει το ίδιο τραγούδι για 4-5 τραγουδιστές.
Απλά,οι στίχοι αλλάζουν και η φωνή.

Re: Απάντηση: Η συνωμοσία της σιωπης...

O Γκι είναι μέσα από τη Λυών.
Ναι,αυτή που συνορεύει με την Κορυτσά και το Αργυρόκαστρο.
Σιγά μην λυπηθώ κάποιον που συστήνεται σαν Γάλλος και είναι Αλβανός.

Είσαι σίγουρος για αυτό Σωκράτη?

Δηλαδή αν δήλωνε γάλλος και ήταν ολλανδός ή αυστριακός τι θα άλλαζε ?
Εδώ όλοι δηλώνουν αθηναίοι και οι μισοί είναι από την Ανω Αετοράχη και τον Κάτω Νερόλακο...

Re: Απάντηση: Η συνωμοσία της σιωπης...

Eνταξει και τον Φοιβο τον ξερουμε. Δεν εχει αφησει ξενο κομματι που να μην το εχει αντιγραψει. Εδω εκανε επιτυχια με τον Μαζωνακη κοπιαροντας τραγουδι του 50Cent!:Banane0:

Παντως απο τον Καρβελα (αλλος κορυφαιος Ελληνας στιχουργος αυτος!) τον προτιμω 1000 φορες.:twoguns:

παρ'ολο που ετυχε να τον γνωριζω προσωπικα τον τυπακο και να μην ειναι καθολου του γουστου μου.......διασκεδασα πολυ με τον τροπο που τα'πε.

Οσο για το αν επρεπε η δεν επρεπε, πλακα μου κανετε ρε παιδια?

Καθε μερα ανθρωποι χανουν τις δουλειες τους για αδικους λογους κι επειδη καποιοι απλα μπορουν να το κανουν.
Δεν ειδα να ασχοληθουμε με καποιον λιμενεργατη απο τα ναυπηγεια τοσο σθεναρα.
Ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε.
Και ο Γκυ μεσα κι εσεις κι εγω.
Παμι παρακατου