Η συνωμοσία της σιωπης...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η συνωμοσία της σιωπης...

Eνταξει και τον Φοιβο τον ξερουμε. Δεν εχει αφησει ξενο κομματι που να μην το εχει αντιγραψει. Εδω εκανε επιτυχια με τον Μαζωνακη κοπιαροντας τραγουδι του 50Cent!:Banane0:

Παντως απο τον Καρβελα (αλλος κορυφαιος Ελληνας στιχουργος αυτος!) τον προτιμω 1000 φορες.:twoguns:

Τώρα δέσαμε... Αρπα τον έναν και βάρα τον άλλον.
Οποιον και από τους δύο και αν ακούσω παθαίνω αλλεργία. Ακόμα και να μην ξέρω τίνος είναι το κομμάτι, άμα αρχίζω και βγάζω σπυράκια ξέρω ότι είναι κάποιου από αυτούς τους δύο.

Χτες ακουγα ραδιο και νομιζα οτι ακουω remix του Clocks Των coldplay. Αμ δε. Ακουγα Βανδη οπως απεδειχθη. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ SINGLE:smash:

ΥΠΕΡΟΧΑ γραφικός ο τύπος αυτοι θά χάσουνε !!! το αυριανοκάναλο όπως και τα περισσότερα καφενεία tv έτσι λειτουργούν !!!! με καθαρό γνώμονα το συμφέρον για το μαγαζάκι μας !!!!! :bigcry:

Για την Heaven τα πράγματα είναι "κοντός ψαλμός".Απο όσο γνωρίζω απο αυτά που μου λένε άνθρωποι που γνωρίζουν και ελπίζω να μην είναι φήμες , οι πωλήσεις είναι σε τραγική κατάσταση και οι κυκλοφορίες της δεν τραβάνε με τίποτα πια...Το κοινό της είναι το κατεξοχήν κοινό των "μαυρούκων"(που είναι συμπαθέστατοι)

Για την Κυρία που είδαμε στο video απαξιώ.

Ο "Γκυ" ούτε κρύο ούτε ζέστη

...........................................
Σε οποινδήποτε άλλον δεν αναφέρομαι είναι άπο τακτική......πια.

Απο το blog του Πετριδη.

Πόσα ελληνικά "τραγούδια" είναι τόσο ίδια με ξένα; (π.χ. Πες το Δυνατά - Hot Stuff).
Τελικά, είναι ή δεν είναι το ίδιο κομμάτι; Η δισκογραφική των Coldplay στην Ελλάδα στέλνει email
με το κομμάτι της Βανδή, για να το απολαύσουμε...

Mediablog
Στα μεγάλα κανάλια κόβουν τις πολιτικές εκπομπές, στο MAD την εκπομπή του Guy Krief.
Έκαστος στο είδος του και το MAD στα "μουσικά" κόψε - ράψε, καθώς λύγισαν
φαίνεται στο ενδεχόμενο εμπάργκο από Heaven - Φοιβο. Οι αιτίες της καρατόμησης εδώ

Media/Sport 24
Πριν περίπου μια εβδομάδα, ο παρουσιαστής της εκπομπής 'Ninja TV' στο MAD, Guy Krief, πρόβαλε ένα βίντεο τηλεθεατή όπου φαινόταν η ομοιότητα του νέου τραγουδιού των
Φοίβου/Βανδή με το Clocks των Coldplay. Ο ιδιόρρυθμος παρουσιαστής δεν έχει κάνει εκπομπή από τότε. Ελευθερία έχουμε, όποιον θέλουμε διώχνουμε... Τον εξαφάνισαν και από το σάιτ. Και αυτόν και την εκπομπή.

Σ.Τσαγκαρουσιάνος/Ελευροτυπία
Και κάτι ακόμη, πιο σοβαρό: ελάχιστα media επιθυμούν πραγματικά να είναι ελεύθερα. Διότι ξέρουν ότι θα φάνε τα μούτρα τους. Ανήκουν σε έναν τόσο πυκνό πλόκαμο από συμφέροντα, φιλίες και συνέργειες, που μια καταγγελία να κάνουν, αργά ή γρήγορα θα πέσουν πάνω στα συνεταιράκια τους. Οπότε προτιμούν τη σιωπή. Με τον μανδύα τής αξιοπρέπειας. Και με την κοτοπουλίσια ανοχή ολόκληρου του δημοσιογραφικού κόσμου. Επαναλαμβάνω: ολόκληρου. Και ως ανοχή, τη χειρότερη, θεωρώ και την αυτολογοκρισία.
Συνεπώς, είναι βλακώδεις και υποκριτικές οι φωνασκίες για την απόλυση του ατάλαντου παρουσιαστή. Ηταν φυσικό να απολυθεί. Πρωτίστως, θα όφειλε να ξέρει πού δουλεύει.

Nίκος Ζαχαριάδης
Το Γεγονός: Ο Guy Grief, δε δουλεύει πλέον στον σταθμό MAD γιατί απολύθηκε. Η Σύμπτωση: Λίγες μέρες πριν, μετέδωσε από την εκπομπή του ένα videaki από το Youtube, όπου το νέο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή, μιξάρεται με το Clocks των Coldplay και είναι ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟ! Το Πρόβλημα: Οτι κάποιος είπε κάτι προφανές δυνατά. Φαντάζομαι μετά την εκπομπή να σπάνε τα τηλέφωνα και οι πι-αρ τζήδες της Heaven να ουρλιάζουν «Μας Πολεμάτεεεεεε!!! Πώς τολμάειιιιιιι αυτός θα προσβάλει τη Δέσποιναααααα;». Δεν φταίνε αυτοί. Έτσι έχουν μάθει. Αν σε μια πρόταση δεν περιλαμβάνονται οι λέξεις «λαμπερή», «σταρ» και «Βανδή», τότε υπάρχει ζήτημα. Ετσι έχουν μάθει από τους Θέμηδες Γεωργαντάδες και τους άλλους παρατρεχάμενους των εταιριών, που συμπεριφέρονται σαν γελοία τσιράκια , προκειμένου να λένε μετά «Η φίλη μου η Δέσποινα». Πρόκειται για τη γνωστή «τρέλα-της-επαρχιώτισσας-που-αντιγράφει-τη-Madonna-και-ντύνεται-με-τα-καλά-της-ενώ-κουβαλάει-μαζί-τον-στυλίστα-της-και-φωτογραφίζεται-κάθε-τόσο-στη-Νέα-Υόρκη-για-να-δείξει-στις-γειτόνισσες-ότι-είναι-πια-πετυχημένη-αν-και-εκεί-την-κοιτάζουν-σαν UFO-γιατί-δεν-την-ξέρουν». Θυμάστε το δολοφονικό βλέμμα των παρατρεχάμενων της Βίσση κάθε φορά που ακούγονταν ο αριθμός «50» γιατί μυγιάζονταν ότι κάποιος αναφέρεται στην ηλικία της - άρα προσβάλλει τη Σταρ; Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει τώρα με τη Βανδή. Για μια τρελή, αν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με εκείνη, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα. Και φυσικά εννοείται ότι πραγματικότητα είναι μόνο ό,τι μεταδίδεται στα καναλοπεριοδικά. Δηλαδή αν δεν είχε δημοσιευθεί η ομοιότητα του τραγουδιού της Βανδή με τους Coldplay και το συζητούσαμε μόνο μεταξύ μας, θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι!!!

Last edited:
Μα είναι θέμα αυτό για να ασχολείται κάποιος και μάλιστα να γράφονται κορώνες για ελευθερία του τύπου κλπ ; Ελεος ...Στο τέλος ο Αλβανός με τα τερατώδη ελληνικά του θα πάρει και Πούλιτζερ.

Μα είναι θέμα αυτό για να ασχολείται κάποιος και μάλιστα να γράφονται κορώνες για ελευθερία του τύπου κλπ ; Ελεος ...Στο τέλος ο Αλβανός με τα τερατώδη ελληνικά του θα πάρει και Πούλιτζερ.

Για μενα, ο φασισμος και τα διαπλεκομενα ειναι θεματα. Μηπως να ζητησω και συγγνωμη?

Τι σχεση εχει αν ειναι Αλβανος ή Γαλλος ή Μογγολος?

Re: Απάντηση: Η συνωμοσία της σιωπης...

Οτι δεν ειναι θεμα συμφωνουμε απολυτα.

Υπαρχουν πολυ σοβαροτερα θεματα ακομα και στην showbiz.:behead:

Αλλα οι ρατσιστικες εξαιρεσεις καλο θαταν να λειπουν. :7SFGSFG:

Ενώ οι Ελληνες παρουσιαστές ανάλογου ύφους και εκπομπής μιλούν άψογα ελληνικά,τέτοια που η Κανέλλη κλείστηκε στο σπίτι της..

Ας υποκλιθούμε λοιπόν στον Μουτσινά,τον Αρναούτογλου,την Λαμπίρη και όλα τα σκουπίδια της Τηλεορασης τώρα που έφυγε ο "ατάλαντος" και το "μίασμα' Αλβανός (???) τυπάκος..:guitarist:

Λες και εχει σημασια τι γλωσσα μιλανε.......

Λες και η κιτρινη γλωσσα δεν ειναι παντου η ιδια ακριβως....

H δικια μου απορια ειναι ,που ασχολειστε με αυτο τον ανοητο γκυ

και με την κυρια βανδυ

το θεμα για μενα ειναι ασημαντο .

αλλα ειστε σιγουροι οτι τον διωξανε για αυτο το θεμα .. ?

.

H δικια μου απορια ειναι ,που ασχολειστε με αυτο τον ανοητο γκυ

και με την κυρια βανδυ

το θεμα για μενα ειναι ασημαντο .

αλλα ειστε σιγουροι οτι τον διωξανε για αυτο το θεμα .. ?

.

Λες και μας νοιαζει στην τελικη Στελιο μου .......

Οπως λεει και η λαικη ρηση:

"Χ.....ε η φοραδα στο αλωνι και λερωσε το σταρι"

Ενώ οι Ελληνες παρουσιαστές ανάλογου ύφους και εκπομπής μιλούν άψογα ελληνικά,τέτοια που η Κανέλλη κλείστηκε στο σπίτι της..

Ας υποκλιθούμε λοιπόν στον Μουτσινά,τον Αρναούτογλου,την Λαμπίρη και όλα τα σκουπίδια της Τηλεορασης τώρα που έφυγε ο "ατάλαντος" και το "μίασμα' Αλβανός (???) τυπάκος..:guitarist:

μα και το γκυ σ αυτους ανηκει

και τωρα τον κανατε ηρωα

και συγνωμη για το βανδυ της βανδης

.

Last edited:
1. Το αν οι εξάρσεις μου είναι ρατσιστικές είναι δικό μου θέμα και θα αποκαλώ Αλβανό με "τερατώδη ελληνικά" όποιον θέλω . Εάν δεν γουστάρετε μην με διαβάζετε ή βάλτε με στο ignore list . Το ίδιο ακριβώς θα έλεγα και για έναν αμερικάνο ή γάλλο που κάνει εκπομπή στην Ελλάδα και δεν μπορεί να μιλήσει ελληνικά . Τέλος

2. Θεωρώ το θέμα παντελώς γελοίο . Ο Φοίβος κλέβει , σύμφωνα με το κλιπ της εκπομπής κάποιο τραγούδι των Coldplay. Εάν ναι , υπάρχει διαδικασία νομική που θα μπορούσαν να του πάρουν και τα σώβρακα. Ο George Harrisson σερνόταν χρόνια στα δικαστήρια για το My Sweet Lord και αν δεν κάνω λάθος έχασε .

3. "Φασισμός" και "διαπλεκόμενα" , ως εκφράσεις σε ένα τέτοιο θέμα , είναι επιεικώς αμετροεπείς .

4. Δεν γνωρίζω , φίλτατε Δημήτρη τι ελληνικά μιλάνε οι παρουσιαστές που αναφέρεις . Δεν βλέπω τέτοιες εκπομπές . Εάν , για σένα , η κακή χρήση της ελληνικής από έλληνες είναι άλλοθι για εκπομπές με αλβανούς , ή ότι άλλο ήθελε είναι , παρουσιαστές , εμένα δεν με απασχολεί , τον δε συσχετισμό τον βρίσκω ατυχή .

1. Το αν οι εξάρσεις μου είναι ρατσιστικές είναι δικό μου θέμα και θα αποκαλώ Αλβανό με "τερατώδη ελληνικά" όποιον θέλω . Εάν δεν γουστάρετε μην με διαβάζετε ή βάλτε με στο ignore list . Το ίδιο ακριβώς θα έλεγα και για έναν αμερικάνο ή γάλλο που κάνει εκπομπή στην Ελλάδα και δεν μπορεί να μιλήσει ελληνικά . Τέλος

:grinning-smiley-043

Στην τελική δεν μας ενδιαφέρει η καταγωγή ή η ποιότητα του γκυ και αν μας αρέσει ή όχι.

Η ουσία είναι στην δολιότητα της Heaven και του Κουρή..

ουφ... και βαριομουν να το ξαναγραψω!:ADFADF1:

υ.γ. ποιος ειπαμε πως θα μηνυσει το Φοιβο και τη Heaven για τις κλοπες?:flipout::flipout::flipout: Ξερετε πως ολα αυτα τα γνωστα τραγουδια που ακουγοντε στα ελληνικα σηριαλς, δεν εχουν παρει τη σχετικη αδεια?

Last edited:
Δηλαδή αν δήλωνε γάλλος και ήταν ολλανδός ή αυστριακός τι θα άλλαζε ?
Εδώ όλοι δηλώνουν αθηναίοι και οι μισοί είναι από την Ανω Αετοράχη και τον Κάτω Νερόλακο...

xaxaxa ρε συ μου πεσε ο καφες πρωινιατικα σε καλο σου!!!!

υ.γ. ποιος ειπαμε πως θα μηνυσει το Φοιβο και τη Heaven για τις κλοπες?:flipout::flipout::flipout:

Προτεινω να τους μυνησει ο Ντοκ.:BDGBGDB55:

Πρεπει ναναι τρελλος φαν της Δεσποινας για να ταχει παρει τοσο με τον Γκυ.....:rifle: