Haagenti
AVClub Fanatic
Άντε πάλι.... και τι είναι δλδ η διαχείρηση, η Αγία Έδρα?![]()
Βρε καλε μου άνθρωπε,μιλάς με άνθρωπο που δεν έχει στην ζωή του Αγιες Έδρες..
απλά έχω μάθει να μην δημιουργώ άσκοπα προβλήματα σε αλλους...
Τόσο κακό είναι...
Άντε πάλι.... και τι είναι δλδ η διαχείρηση, η Αγία Έδρα?![]()
Πω ρε, τι είστε σεις ρε??:ADFADF1::drummer:
σσσσσσσσσσ....
Μάς ακούνε ....
Καί θα πάνε να φτιάξουν ´αποικία´αλλού.:Banane0::Banane0::Banane0:
Αποικία έχουν φτιάξει αλλά δεν είναι οι ίδιοι της φώτο που έβαλες από την κηδεία......
Εκεί είναι οι Μακάκοι........:7SFGSFG:
Αποικία έχουν φτιάξει αλλά δεν είναι οι ίδιοι της φώτο που έβαλες από την κηδεία......
Εκεί είναι οι Μακάκοι........:7SFGSFG:
Α ξεχασα να σου πώ Αντώνη...
Εμφανιζονται και κατι ποντίκια άνακτες,πού και πού.
Αλλά ξερεις τώρα...
Οι Αρουραίοι κρύβονται στις τρυπες τους αμέσως..............
Κάνουν μια βολτα στο φώς και μετά ξανα στις τρύπες τους...
Αν θυμάμαι καλά σε ένα ντοκιμαντέρ στο animal έχω δει πιθήκους του αρχικού γένους να κυνηγάνε ποντίκια, αλλά πάντα καραδοκούν οι Μακάκοι οι οποίοι βαράνε στο ψαχνό αδιακρίτως !!!!!!!!!!
Να θεωρήσω ότι απόλυτα ενήμερος έπειτα από τις εμπεριστατωμένες απαντήσεις ??????
![]()
Ουδεν σχόλιο Αντώνη γιατί αμα πω θα μας κλείσει το ΕΣΙ(ΕΣΡ αντίστοιχο)....
Πάω να δω Χαρδαβέλλα!!!!!!!!!!:award::bigcry::bigcry:
Τελείωσε ο Χαρδαβέλλας βρε, βάλε άλλο.....:drummer:
Κυριε Σπυρο Σουρλα,με το νημα αυτο πατε να θιξετε ενα θεμα το οποιο μια φορα ειχα ανοιξει(απλα εκανα το λαθος να αναφερω τοτε το παραδειγμα οτι το "ο κοσμος δεν εχει λεφτα" δεν αποτελει το μεγιστο προβλημα που ολοι εχουν αναγει σε νο1,αλλα υπαρχουν και αλλα που σχετιζονται με τον ανθρωπο σαν ψυχη,συμπεριφορα κτλ)
Τοτε δυστυχως δεν εγινε η συζητηση μεσα σε νορμαλ πλαισια,εγω ηθελα να ακουσω και καποιες γνωμες,συμβουλες απο μεγαλητερους ανθρωπους σε πραματα που με προβληματιζουν.
Εχει σχεση γιατι και εσεις αναφερεστε στο οτι ο ανθρωπος εχει κατακερματιστει,μεσα στο life style,"να περναμε καλα" και εχει αποξενωθει κτλ.
Ενταξει εχετε δικιο οτι δεν ειναι το ιδιο αυτο που ανοιξατε,απλα βλεπω συχνα και ανοιγουν νηματα με προβληματα που αφορουν τον ανθρωπο και τη συμπεριφορα του(για παραδειγμα ειδα και ενα αλλο για τα τροχαια εγκληματα πχ),και ολα αυτα ειναι πραματα που ηθελα να σηζητηθουν μεσα στο νημα που ειχα ανοιξει,αλλα ειχα βαλει το παραδειγμα με τα λεφτα(κακως)και σχεδον ολη η κουβεντα ειχε γινει πανω σε αυτο.
Τελος παντων δεν ειναι αναγκη τωρα να χαλασουμε τις καρδιες μας γι αυτο,![]()
Εντυπωσιακή συμπεριφορά των ζώων πάντως..
γεννά απόγνωση και θλίψη για τη δική μας ολοκληρωτική αλλοτρίωση
Φιλε Κωστα εγω πιστευω οτι γεννα ελπιδα, οτι καποια στιγμη η φυση που τοσο εχει απαρνηθει ο ανθρωπος θα ξυπνησει μεσα του/μας ξανα.
Και το οτι υπαρχουν ανθρωποι που αναγνωριζουν αυτο μας τον ξεπεσμο σαν ειδος, ειναι ενθαρυντικο κι ας μην φαινεται ακομα...
Μ'αρεσει να βλεπω το ποτηρι μισογεματο... ακομα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.