Η τελευταία σου μνήμη ...

more peers

AVClub Fanatic
24 April 2009
20,166
Αθήνα
Έχετε σκεφτεί ποτέ, ότι η ζωή περνάει από δίπλα μας χωρίς να την αγγίζουμε?
Φυσικά το ερώτημα είναι ρητορικό...

Τι περισσότερο θα θέλαμε να κάνουμε αλλά δεν "μπορούμε"?
Με ποιά θύμηση θα είμασταν ευτυχισμένοι την ύστατη ώρα?

Θα θέλαμε να κάνουμε...οσα δε μπορέσαμε να κάνουμε τόσα χρόνια.
Τωρα οσο για την υστατη ώρα...νομίζω οτι είναι εκτός θέλησής μας τι μπορεί να σκεφτεί ο νούς μας εκείνη την στιγμή.

Σκέφτηκα στην αρχή τα παιδιά μου...όσο μου έδινα λίγο χρόνο μου ήρθαν διάφορα....νομίζω όμως πως ήμουν πραγματικά ευτυχισμένος τότε...που στο χωριό στους παππούδες κυνήγαγα τις πυγολαμπίδες....τις δικές μου πυγολαμπίδες....

Να σαι καλά που με έβαλες σε τέτοιες σκέψεις

Απάντηση: Re: Η τελευταία σου μνήμη ...

Σκέφτηκα στην αρχή τα παιδιά μου...όσο μου έδινα λίγο χρόνο μου ήρθαν διάφορα....νομίζω όμως πως ήμουν πραγματικά ευτυχισμένος τότε...που στο χωριό στους παππούδες κυνήγαγα τις πυγολαμπίδες....τις δικές μου πυγολαμπίδες....

Να σαι καλά που με έβαλες σε τέτοιες σκέψεις

Φίλε zavara φαίνεται ότι όλοι στα παιδικά μας χρόνια θα ανατρέξουμε ...

(άλλη μια απόδειξη ότι η ζωή μας προσπερνά?)

Τα οποία είναι?

Εεε..οχι και σπουδαία πράγματα..
Κανα εξοχικό-βιλίτσα που δεν μπορέσαμε να αποκτήσουμε....με καμμιά πισινούλα ισα-ισα να βρέχουμε τα ποδαράκια μας,με κήπο και μπολικο πράσινο ισα-ισα να κανουμε μια βολτίτσα για ξεμούδιασμα,με προτζέκτορες σε ολα τα δωμάτια και κανα συστηματάκι ηχου μαζί,με κανα μπάτλερ για να μας βοηθάει που και που με το πλύσιμο του 5μετρου αυτοκινήτου μας...οχι και σπουδαία πράγματα δηλ...:flipout::flipout:

Εκείνη την ώρα παίδες ας έρθει ότι θέλει (αρκεί να μη πονάω).

Από το πρώτο μπλούζ χορό με τον πρώτο μου νεανικό έρωτα, ως το γύρισμα του κλειδιού της πόρτας του νέου, δικού μου σπιτιού................

εδώ και κάποια χρόνια ζω μια πολύ δημιουργική περίοδο, σαφώς και υπάρχουν μνήμες παιδικές και εφηβικές (πολύ πολύ δυνατές ..!!!),
αλλά νομίζω οτι αυτά που ζω και αυτά που πιθανολογώ οτι θα ακολουθήσουν -τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον- θα είναι οι στιγμές που θα μου έρθουν πρώτες ...

Tην υστατη στιγμη θα μου εφθανε να βλεπω γυρω μου τα προσωπα των αγαπημενων μου προσωπων.Δεν θα χρειαζοταν να αναπολησω τιποτα αλλο.

Εεε..οχι και σπουδαία πράγματα..
Κανα εξοχικό-βιλίτσα που δεν μπορέσαμε να αποκτήσουμε....με καμμιά πισινούλα ισα-ισα να βρέχουμε τα ποδαράκια μας,με κήπο και μπολικο πράσινο ισα-ισα να κανουμε μια βολτίτσα για ξεμούδιασμα,με προτζέκτορες σε ολα τα δωμάτια και κανα συστηματάκι ηχου μαζί,με κανα μπάτλερ για να μας βοηθάει που και που με το πλύσιμο του 5μετρου αυτοκινήτου μας...οχι και σπουδαία πράγματα δηλ...:flipout::flipout:

Μπορώ ήδη να φανταστώ την υπηρέτρια και την ξανθιά μέσα στις σαπουνάδες να πλένει την λιμουζίνα ...:flipout::flipout:
α! ξέχασα! και πολύχρωμα ζαχαρωμένα στραγάλια ρε πατριώτη να μην ξεχνιόμαστε ...

Last edited:

εδώ και κάποια χρόνια ζω μια πολύ δημιουργική περίοδο, σαφώς και υπάρχουν μνήμες παιδικές και εφηβικές (πολύ πολύ δυνατές ..!!!),
αλλά νομίζω οτι αυτά που ζω και αυτά που πιθανολογώ οτι θα ακολουθήσουν -τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον- θα είναι οι στιγμές που θα μου έρθουν πρώτες ...

Μπράβο βρε jimazz. Φαίνεται ότι εσύ την καβάλησες...
Εγώ πάλι είμαι πιο κοντά στον croft. Aυτό που με έχει προβληματίσει είναι ότι εδώ και χρόνια δεν έχω καταφέρει κάτι που να χρειαζόταν ιδιέταιρη προσπάθεια και που να με συγκινεί´πολύ.

Δεν ξέρω! Μάλλον αυτό που θα ήθελα να θυμηθώ την τελευταία μου στιγμή είναι οι στιγμές ευτυχίας με την οικογένειά μου και το παιδί μου να γίνεται ένας υγειής και σωστός άνθρωπος.

Εγώ το μόνο που θέλω είναι να είναι γρήγορο και ανώδυνο. Τις σκέψεις τις αφήνω για όσο είμαι καλά. Εκείνη την ώρα θες μόνο να ξεμπερδεύεις.

Εγώ το μόνο που θέλω είναι να είναι γρήγορο και ανώδυνο. Τις σκέψεις τις αφήνω για όσο είμαι καλά. Εκείνη την ώρα θες μόνο να ξεμπερδεύεις.

Συμφωνώ.
Οσο και άν ολοι μας επιθυμουμε να τήν κάνουμε ως Παπούδες-πού βλέπουμε σέ μερικά έργα-με ολη την Φαμίλια ολόγυρα και μάλιστα να προκάνουμε και να τούς αποχαιρετήσουμε όλους,συνήθως δέν συμβαίνει έτσι.
Απολογισμοί γίνονται συνήθως οσο νοιώθουμε καλά ή κρατάνε ακόμα τά πόδια μας.
Κρατάμε μέσα μας εικόνες και μνήμες απο αγαπημένα πρόσωπα ,ευτυχισμένες ή δυσάρεστες στιγμές,ακομα και χρώματα και μουσικές οσο ο Νούς λειτουργεί.
Και ποτέ δεν θα μάθουμε ποιά θάναι η τελευταία ανάδυση μνημης ,γεγονότος ή εικόνας.
Σάν επιθυμία και μόνον θάθελα νά έβλεπα τον Γιό μου μεγάλο ,νάχει αποκτήσει 4-5 βασικές αρχές καί να θυμάται δυό τρία πράγματα πού έμαθε απο μένα.
Τώρα αν προλάβαινα να ακούσω και το φινάλε της 3ης τού Mahler παρέα του ακόμα καλύτερα.:flipout:
Θα κέρδιζα 22 λεπτά Ζωής ακόμα....................

Re: Απάντηση: Re: Η τελευταία σου μνήμη ...

Σάν επιθυμία και μόνον θάθελα νά έβλεπα τον Γιό μου μεγάλο ,νάχει αποκτήσει 4-5 βασικές αρχές καί να θυμάται δυό τρία πράγματα πού έμαθε απο μένα.
Τώρα αν προλάβαινα να ακούσω και το φινάλε της 3ης τού Mahler παρέα του ακόμα καλύτερα.:flipout:
Θα κέρδιζα 22 λεπτά Ζωής ακόμα....................

Wayfaring Stranger : '' .... I'm going there to meet my father .... ''
Α, όλα κι' όλα, το 2ο της 5ης θα ήθελα να προλάβω να ακούσω ... να χαίρεται η ψυχή που ανεβαίνει....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η τελευταία σου μνήμη ...

... να προλάβω να ακούσω ... να χαίρεται η ψυχή που ανεβαίνει....

ή που κατεβαίνει :hippy:

310NEZ50QTL._SL500_AA130_.jpg

Γιατί βρε παιδιά σας πήρε έτσι από κάτω τώρα καλοκαιριάτικα? Ας τα αφήσουμε για Σεπτέμβρη τα νταουνιάρικα threads!

Γιατί βρε παιδιά σας πήρε έτσι από κάτω τώρα καλοκαιριάτικα? Ας τα αφήσουμε για Σεπτέμβρη τα νταουνιάρικα threads!

Ακριβώς, εν μέσω θέρους, είναι όντως έτσι τα πράγματα.
Καλό Καλοκαίρι παίδες.
Τώρα για να απαντήσω, ήθελα να έφερνα στο νού τις παιδικές καλοκαιρινές διακοπες μου, κάπου στα 1975-bye-

Ακριβώς, εν μέσω θέρους, είναι όντως έτσι τα πράγματα.
Καλό Καλοκαίρι παίδες.
Τώρα για να απαντήσω, ήθελα να έφερνα στο νού τις παιδικές καλοκαιρινές διακοπες μου, κάπου στα 1975-bye-

Πώ πώ .......... σε πήρανε τα χρόνια καί σένα :flipout:

Καί η απάντησή μου ........... είτε ανεβαίνοντας .......... είτε κατεβαίνοντας .......... με πολυ ηρεμία καί την εικόνα ενός χειμωνιάτικου ηλιοβασιλέματος στη Σαντορίνη.

Με αυτό το νήμα ήθελα να θέσω ένα προβληματισμό σχετικά με τη ροή της ζωής μας αλλά και να προτρέψω πολλούς από εμας είτε να θυμηθούν σημαντικές στιγμές είτε να αναζητήσουν τέτοιες στο μέλον.

Για μένα και μόνο που ξέφυγα για λίγο, έστω και με τη σκέψη, από τούς ρυθμούς της πραγματικότητας που δίνουν άλλοι για μένα, ήταν σημαντικό.

Επίσης είναι σημαντικό το ότι παρόλες τις διαφορές μας και τις ξεχωριστές πραγματικότητες που βιώνουμε, πολλοί από εμας έχουμε ξεχωρίσει τα ίδια γεγονότα και ελπίζουμε στα ίδια, πάνω κάτω, πράγματα από τη ζωή μας στο μέλον.

Πράγματα που συνήθως δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που ζούμε σήμερα ...

Last edited: