Η θέση της ΕΡΤ όσον αφορά τις HD μεταδόσεις.

Re: Απάντηση: Η θέση της ΕΡΤ όσον αφορά τις HD μεταδόσεις.

Εμάς που πιάνουμε μόνο από Πάρνηθα θα μας αφήσει ο SKAI να δούμε ποτέ ΕΡΤ-HD ή εκεί δεν περνά ο τσαμπουκάς της ΕΡΤ;

και Πήλιο και Θάσο!
Είναι σκάνδαλο να υπάρχει η υποδομή και να μην χρησιμοποιείται λόγω
των ενστάσεων της Digea και της κάθε Digea.
Πόσο ακόμα θα μας φέρονται σαν πρόβατα;
Ποιοι πολιτικοί βάζουν εμπόδια και για ποιον λόγο;

Τελικα η ανάλυση ειναι 1440Χ1080 στα 25

1080i δηλαδη (1440x1080 στα 25 Hz) .

Μην σας κανει εντυπωση οτι δεν ειναι 1920x1080 , πολλα καναλια HD εκπεμπουν με μειωμενη την οριζοντια αναλυση. Πχ. το BBC HD....

http://www.internetstreams.co.uk/2008/10/bbc_iplayer_hd_by_xmas.php
Posted via Mobile Device

Last edited:
Απάντηση: Re: Η θέση της ΕΡΤ όσον αφορά τις HD μεταδόσεις.

Μάλιστα, πιστεύω πως καταλάβαμε όλοι !
τι ξεκιναει απο d και τελειωνει σε a :violent-smiley-030:????

Εμάς που πιάνουμε μόνο από Πάρνηθα θα μας αφήσει ο SKAI να δούμε ποτέ ΕΡΤ-HD ή εκεί δεν περνά ο τσαμπουκάς της ΕΡΤ;

Δεν το επιτρεπει η ΚΥΑ ελπιζουμε η νεα να το προβλεπει που θα βγει ελπιζουμε το καλοκαιρι

Στον SKAI θα ψαχνουν για καμια ξενη σειρα με σκυλους-γατες και στον ΑΝΤ1 πια επαναληψη θα ξαναβαλουν για 9-10 φορα. Με HD Θα ασχολουμαστε...

Μπραβο στην ΕΡΤ και στους τεχνικους της!

Το έχουν βρει ήδη. Τον "Δόγκανο"... :flipout:

To thread αφορά στην HD μετάδοση της ΕΡΤ. Τα παραπάνω σχόλια μπορούν χαλαρά να μπούν στο ποστ σχετικά με τον ΑΝΤ1 και τους λοιπούς συγγενείς. Ας μη γεμίζουμε τις σελίδες με άσχετα προς το θέμα μηνύματα, γιατί μετά γίνεται δύσκολο να αναζητήσει κάποιος χρήσιμη πληροφορία.

Αν κάποιος διαχειριστής διαφωνεί με το ποστ μου, παρακαλώ να το διαγράψετε!

Νομίζω οτι η ΕΡΤ δεν προωθησε/διαφήμισε το θέμα HD όσο θα έπρεπε. Μίλησα με 2-3 φίλους, φανατικούς ποδoσφαιρόφιλους, και κανενας δεν ήξερε οτι οι ημιτελικοί θα μεταδωθούν σε HD. Ο ένας μάλιστα, όταν τον ρώτησα αν η τηλεοραση του μπορεί να παιξει σήμα HD, μου απαντησε "τι να το κάνω, δεν έχω Nova"!

Νομίζω οτι η ΕΡΤ δεν προωθησε/διαφήμισε το θέμα HD όσο θα έπρεπε. Μίλησα με 2-3 φίλους, φανατικούς ποδoσφαιρόφιλους, και κανενας δεν ήξερε οτι οι ημιτελικοί θα μεταδωθούν σε HD. Ο ένας μάλιστα, όταν τον ρώτησα αν η τηλεοραση του μπορεί να παιξει σήμα HD, μου απαντησε "τι να το κάνω, δεν έχω Nova"!
Τι κακο που κανουν οι διαφημισεις... :flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Η θέση της ΕΡΤ όσον αφορά τις HD μεταδόσεις.

To thread αφορά στην HD μετάδοση της ΕΡΤ. Τα παραπάνω σχόλια μπορούν χαλαρά να μπούν στο ποστ σχετικά με τον ΑΝΤ1 και τους λοιπούς συγγενείς. Ας μη γεμίζουμε τις σελίδες με άσχετα προς το θέμα μηνύματα, γιατί μετά γίνεται δύσκολο να αναζητήσει κάποιος χρήσιμη πληροφορία.

Αν κάποιος διαχειριστής διαφωνεί με το ποστ μου, παρακαλώ να το διαγράψετε!

Ρίξε και μια ματιά εδώ:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=78410

Δυο-τρία off topic ποστ δεν συνιστούν δα και έγκλημα καθοσιώσεως. Κατά τη γνώμη μου, το παρόν νήμα κινείται σε πολύ καλά επίπεδα όσον αφορά την πληροφόρηση. Ας μην ξεχνούμε ότι αύριο ξεκινούν τα σπουδαία, ενώ το νήμα ''τρέχει'' εδώ και καιρό.

Όσον αφορά τις χρήσιμες πληροφορίες που γράφεις, είμαι βέβαιος ότι σε λίγο καιρό που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, θα σταχυολογηθούν ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμες από τον καθένα.

Καλημέρα!!

Αν ήμουν διευθυντής marketing στη NOVA, θα έκανα αύξηση σε όποιον είχε την ιδέα για την συγκεκριμένη διαφήμιση.

Τα αποτελέσματα της, είναι άξια επαίνου !