εγω θα κανω ενα ψαξιμο αργα και θα ανεβασω εικονες αν .....
Απο την εγγραφη που έκανα με δέκτη Lifeview, βλεπω οτι η εικόνα έχει ανάλυση 1440x1088 και το αρχείο που γραφτηκε είναι ~1,60GB για 28 λεπτα.
Το σήμα χαλάει που και που παίζει κάτι κάνουν μπορεί σε λιγάκι να βγει τίποτα
Νομίζω τώρα είμαστε οκ...από κεκτημένη ταχύτητα γίνονται τέτοια λάθη..
Αυτή την μία φορά που έγινε δοκιμή, η αλλαγή από mpeg2 σε mpeg4 έγινε αυτόματα, ή θέλει αναζήτηση και ξαναπέρασμα των καναλιών; Γιατί όταν κάνω αναζήτηση, ακόμα και αν δεν έχει αλλάξει κάτι στα κανάλια, χαλάει η σειρά των καναλιών στον δέκτη μου και θέλει ξανά ταξινόμηση. Κάνω οικονομία στις αναζητήσεις.
Πότε θα γίνει επίσημα η αλλαγή του συστήματος?? Η επόμενη δοκιμαστική εκπομπή μετά τον αγώνα την τετάρτη?όχι δεν θέλει νέα αναζήτηση θα γίνει αυτόματα
Ανέβασα στο youtube ένα μικρό βιντεάκι απο εγγραφή που έκανα απο το προχθεσινό τεστ της ΕΡΤ HD,η εικόνα ήταν πολύ καλή αλλά δεν έφτανε τα ξένα hd δορυφορικά κανάλια...Πάντως καλωσορίζουμε την ελεύθερη hd τηλεόραση και στην Ελλάδα μας :fahne90:
http://www.youtube.com/watch?v=67keO4g6tfE
Αυτή την μία φορά που έγινε δοκιμή, η αλλαγή από mpeg2 σε mpeg4 έγινε αυτόματα, ή θέλει αναζήτηση και ξαναπέρασμα των καναλιών; Γιατί όταν κάνω αναζήτηση, ακόμα και αν δεν έχει αλλάξει κάτι στα κανάλια, χαλάει η σειρά των καναλιών στον δέκτη μου και θέλει ξανά ταξινόμηση. Κάνω οικονομία στις αναζητήσεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.