Η θέση της ΕΡΤ όσον αφορά τις HD μεταδόσεις.

πολυ καλη εικονα για τα ελληνικα δεδομενα.
αντε να δουμε και τα ημιτελικα και τον τελικο σε HD και μετα ευχομαι γρηγορα μεταβαση στην υψηλης ευκρινειας εποχη.

Πιστεύω σήμερα να δούμε HD περιμένουμε με αγωνία.............................!!!!!

Αν δούμε σήμερα θα δούμε HD λογικά μετά της 1.30...ίσως να γίνει αύριο δοκιμή όπως την περασμένη βδομάδα...αναμένουμε ως τα ξημερώματα...
Posted via Mobile Device

Αμα προγραμματισω εγγραφη στη συχνοτητα της ΝΕΤ θα γραφτει τυχον HD εκπομπη ή θα χρειαζεται πρωτα σκαναρισμα της συχνοτητας για την ΕΡΤ HD;
Οχι τιποτα αλλο απλα να γλιτωσω τυχον τζαμπα ξενυχτι...

η καμερα ομως ειναι λες και βρισκεται μεσα στον αγωνιστικο χωρο

Η κάμερα είναι χαμηλά γιατί η πλευρά εκείνη έχει δοκάρια που συγκρατούν το σκέπαστρο της εξέδρας

Χρειάζονται εξωτερικό συνεργείο με HD κάμερες που με δεδομένη την οικονομική επιτήρηση που έχει μπει η ΕΡΤ δε νομίζω να γίνει.

Χρειάζονται εξωτερικό συνεργείο με HD κάμερες που με δεδομένη την οικονομική επιτήρηση που έχει μπει η ΕΡΤ δε νομίζω να γίνει.
Απ'όσο ξέρω και έχω ακούσει χρησιμοποιεί σε σημαντικά γεγονότα HD εξοπλισμό γι'αυτό και ρώτησα.

HD δοκιμές πέρα αυτές του Champions League θα γίνουν?πχ το Σάββατο στο ΟΣΦΠ-ΠΑΟ στο μπάσκετ ή σε μάτς της Superleague?

Μπα το θεωρω αδυνατο τοσο συντομα ... απο το UCL ειναι πιο ευκολο γιατι παιρνει ετοιμο το feed + σκηνοθεσια απο το εκσωτερικο.Τωρα για το οσφπ - παο πολυ πιθανο να γινει (μονο) παραγωγη σε ΗD (οχι μεταδοση-δοκιμη).Στη superleague χρησιμοποιούνται HD καμερες στα παιχνιδια που ειναι να μεταδοθουν σε HD (nova sport HD)δεν νομιζω 'απο οτι εχω δει κιολας' να χρησιμοποιούνται HD καμερες σε πανω απο 2-3 παιχνιδια καθε αγωνιστικη.

Last edited: