Η θέση της ΕΡΤ όσον αφορά τις HD μεταδόσεις.

Τι καλά εμείς οι "πολίτες β διαλογής της επαρχίας"!
Δεδομένου ότι δεν θα δούμε ERT HD αφού δεν βλέπουμε έτσι κι αλλιώς ERT ψηφιακή....δεν έχουμε σκοτούρες "τι δεκτη να πάρω", "με τι καλώδιο να τον συνδέσω" κλπ κλπ
Πω πω τι τυχεροί που είμαστε και δεν καταλαβαίνουμε!

Θα βγάλουν και νέο σποτ με την οικογένεια Κλικλίκου κατά της ΕΡΤ.:flipout::flipout::flipout::flipout:

+1

:worshippy::worshippy::worshippy::worshippy::worshippy:

Απάντηση: Re: Η θέση της ΕΡΤ όσον αφορά τις HD μεταδόσεις.

Τι καλά εμείς οι "πολίτες β διαλογής της επαρχίας"!
Δεδομένου ότι δεν θα δούμε ERT HD αφού δεν βλέπουμε έτσι κι αλλιώς ERT ψηφιακή....δεν έχουμε σκοτούρες "τι δεκτη να πάρω", "με τι καλώδιο να τον συνδέσω" κλπ κλπ
Πω πω τι τυχεροί που είμαστε και δεν καταλαβαίνουμε!
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΕΡΤ HD ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟVA ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.

Δεν ακουστηκε κατι τετοιο ακομα.

Οσον αφορα εκεινη την 'διαφημιση' , παιζει ακομα ?

Εχει HD ? Eχεις Νοβα? ... Eχω DigiAlb :elefant:

(credits στον poster)

Συνεχίζονται οι αναδομησιεύσεις της 'είδησης' από τον ΣΚΑΪ στο Facebook.

Θελω να τους τα χωσω και δε μπορω...
Εχουν μπλοκαρει τα σχολια στο facebook η κανω κατι λαθος;

Εχουν μπλοκαρει τα σχολια στο facebook η κανω κατι λαθος;

To 1o :twoguns::twoguns::twoguns:

θελετε να μαθεται και τα δυσαρεστα νεα ?

οπως ξερετε εδω και 2 μερες στην θεσσαλονικη εκπεμπει
σε HD το τει θεσσαλονικης επιτελους πριν λιγο το κατεβασε ο δεκτης μου
funai dtr 2205 hd pvr με σημα και ποιοτητα στο 45% το καναλι εχει πολυ εικονα αυτην την ωρα παιζει διαφημιστικα της σονι με προβλημα στον ηχο λες και βραζει κατι αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο εχω εναν ακομα δεκτη ο οποιος ειναι o digiplus 5000 sd στον οποιο κατεβηκε και εκει το καναλι μετα δυσκολιας ΑΛΛΑ εχει μονο ηχο και μαυρη εικονα.
κανω και το τελευταιο τεστ στην μεγαλη τηλεωραση toshiba full hd με mpeg-2 στην οποια εχω βαλει μοντουλα για να βλεπω και mpeg-4 (digea) κατεβαινει το καναλι και παπαλα μονο μαυρη οθονη αρα οσοι εχουμε μοντουλες πρεπει να της πεταξουμε και να παρουμε δεκτες HD για καινουργια τηλεωραση η εποχες ειναι παρα πολυ δυσκολες.
καλο το ΗD αλλα παλι σε εξοδα πρεπει να μπουμε.
συγνομη για τα δυσαρεστα νεα .

EDIT δειτε και φωτο.
1920χ1080
52kt3l.jpg

Αυτο σε πιο καναλι βγαινει;
Μονο ενα E TV πιανω με χιονια

σε HD το τει θεσσαλονικης...... εχω εναν ακομα δεκτη ο οποιος ειναι o digiplus 5000 sd στον οποιο κατεβηκε και εκει το καναλι μετα δυσκολιας ΑΛΛΑ εχει μονο ηχο και μαυρη εικονα.
κανω και το τελευταιο τεστ στην μεγαλη τηλεωραση toshiba full hd με mpeg-2 στην οποια εχω βαλει μοντουλα για να βλεπω και mpeg-4 (digea) κατεβαινει το καναλι και παπαλα μονο μαυρη οθονη αρα οσοι εχουμε μοντουλες πρεπει να της πεταξουμε και να παρουμε δεκτες HD για καινουργια τηλεωραση η εποχες ειναι παρα πολυ δυσκολες.
συγνομη για τα δυσαρεστα νεα .

Φυσικό είναι ο SD δέκτης να παιζει μόνο ηχο, οπως και οι MPEG2 βλέπουν μόνο τον ήχο των MPEG4 εκπομπων. Φοβάμαι οτι και πολλες φθηνες τηλεοράσεις έχουν μόνο MPEG4 SD δέκτες και θα μας ρίξουν μαυρη πλερέζα.

Εγώ πριν καμια ωρίτσα πρόλαβα και πόσταρα ένα στη κεντρική σελίδα τους στο FB αλλά το έσβησαν αμέσως... Μπορούμε όμως να ποστάρουμε σε οποιαδήποτε είδηση και αν ανεβάζουν, τα του θέματος μας!!!

ΥΓ: Δεν πίστευα ποτέ πως θα γινόμουν σπάμερ με όνομα και... τεπώνυμο και θα γούσταρα... :D

Last edited:

Eιναι το Θ(εσσαλονικη) TV που εχει προβλημα στο...αναλογικο λινκ :antlers:

Φυσικό είναι ο SD δέκτης να παιζει μόνο ηχο, οπως και οι MPEG2 βλέπουν μόνο τον ήχο των MPEG4 εκπομπων. Φοβάμαι οτι και πολλες φθηνες τηλεοράσεις έχουν μόνο MPEG4 SD δέκτες και θα μας ρίξουν μαυρη πλερέζα.
Άρα και ο "τεχνικός" της crypto electronics όπου πήρα χτες και ρώτησα για το αν θα μπορώ να δώ στον scart δέκτη ReDi25MP -σε sd ανάλυση- την εικόνα της ERT HD, φαφαριές μου είπε δηλαδή, ε? τι κέρδισε δηλαδή, αναρωτιέμαι.....

Re: Απάντηση: Re: Η θέση της ΕΡΤ όσον αφορά τις HD μεταδόσεις.

το τει θεσσαλονικης ειναι και βγαινει στο 69 η 858 Mhz
υπαρχει περιπτωση να μην κατεβει χειρωκινητα και να
αναγκαστεις να κανεις αυτοματη αναζητηση.

Re: Απάντηση: Re: Η θέση της ΕΡΤ όσον αφορά τις HD μεταδόσεις.

Άρα και ο "τεχνικός" της crypto electronics όπου πήρα χτες και ρώτησα για το αν θα μπορώ να δώ στον scart δέκτη ReDi25MP -σε sd ανάλυση- την εικόνα της ERT HD, φαφαριές μου είπε δηλαδή, ε? τι κέρδισε δηλαδή, αναρωτιέμαι.....

θα μπορείς να το δεις σε 576i όμως.(υποβάθμιση ποιότητας εικόνας ουσιαστικά δεν κερδίζεις κάτι σε σχέση με τα απλά net/et1).

σε HD το τει θεσσαλονικης επιτελους πριν λιγο το κατεβασε ο δεκτης μου
funai dtr 2205 hd pvr με σημα και ποιοτητα στο 45% το καναλι εχει πολυ εικονα αυτην την ωρα παιζει διαφημιστικα της σονι με προβλημα στον ηχο λες και βραζει κατι αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο εχω εναν ακομα δεκτη ο οποιος ειναι o digiplus 5000 sd στον οποιο κατεβηκε και εκει το καναλι μετα δυσκολιας ΑΛΛΑ εχει μονο ηχο και μαυρη εικονα.
συγνομη για τα δυσαρεστα νεα.

Δυστυχώς η μοντούλα της Neotion μετατρέπει την MPEG4 σε MPEG2 κωδικοποίηση, για SD σήματα μόνο! Οπότε απο εκεί πάπαλα HD.
Αλλά μην αγχώνεσε, θα είναι τόσα λιγα τα HD στην ΕΡΤ, που όταν πραγματικά θα υπάρχει αντικείμενο, θα έχουμε αλλάξει τηλεοράσεις όλοι.
Το λέω αυτό, γιατί κι εγώ σκεφτόμουνα την μοντούλα για την 42" Panasonic plasma μου, αλλά τα προβλήματα συμβατότητας τησ Neotion με την Panasonic με φρέναραν.
Άσε που εδώ, 40κάτι χιλιόμετρα βόρεια της Αθήνας Digea δεν υπάρχει, μόνο το 1ο μπουκέτο της ΕΡΤ με δυσκολία. Το μόνο που μορεί να με σώσει από τα έξοδα όταν (αν) έρθουν Digea και ΕΡΤ HD, είναι ο δορυφορικός combo δέκτης μου, ο οποίος επειδή είναι HD αποκωδικοποιεί MPEG4. Το κάνει όμως στο DVB-T?
Ίδωμεν...

μη τρελλενεστε , παρτε ενα επιγειο δεκτη HD με HDMI , eγω πηρα ενα με 49ε vision5000 τα παιζει ολα , mkv HD ,SD . noD :Banane0:

To TEI τι εκπεμπει? καπου διαβασα για 10! καναλια.
Δεν δοκιμαζω καν απο Ντεπω με κεραια χορτιατη....

Last edited:
διαφημιστικα παιζει απο sony,sharp,pioner. κ.α.

Ποσα καναλια κατεβαζει ? Και αν μπορεις να καταλαβεις ποσα ειναι τα HD (και αναλυσεις αν γινεται).

Μολις ειδα εδω Τριανδρια οτι το τσιμπαω καποιες στιγμες με ενα πεδιομετρο αλλα δεν κατεβαζει ουτε καν PAT.