Η θέση της ΕΡΤ όσον αφορά τις HD μεταδόσεις.

εγω δεν εχω καλωδιο HDMI και η συνδεση ειναι με scart μπορω να πω οτι δεν εχει διαφορα μεταξυ νετ - ερτ hd
αλλα εχει πολυ μεγαλη διαφορα ερτ hd - με το hd καναλι του τει θεσσαλονικης
που νικαει κατα κρατος το τει.

εγω δεν εχω καλωδιο HDMI και η συνδεση ειναι με scart μπορω να πω οτι δεν εχει διαφορα μεταξυ νετ - ερτ hd
αλλα εχει πολυ μεγαλη διαφορα ερτ hd - με το hd καναλι του τει θεσσαλονικης
που νικαει κατα κρατος το τει.
Λογικό με το Scart να μην υπάρχει διαφορά.

Το DVBViewer κάνει resizing στα screenshots; Βγαίνουν σε χαμηλότερη ανάλυση.

εμενα παλι δεν χανει εικονα στην kuro ουτε σε dot ουτε σε full.. με εξωτερικο δεκτη βεβαια καθως δεν εχει mpeg4 η kuro μου.
σε μια lg με ενσωματωμενο mpeg4 παλι πληρης εικονα χωρις να χανει τιποτα ειτε σε 16:9 ειτε σε κανονικο.
στην telefunken ολα οκ και παλι.

Περιμένω και περιμένω σα χαζός, περιοχή Βόλος, παιδεύομαι ώρες και πριν από 2 λεπτά συνειδητοποίησα ότι δεν έχει ERT HD για Βόλο. :furious3: Πωπω χαλάστηκα άγρια τώρα, κρατήστε με κλαψ κλαψ

Πολύ καλή εικόνα από την ερτ.Στον αγώνα εαν αυξηθεί λίγο.. το bitrate θα έχει εξαιρετική εικόνα.Τώρα που ξεκίνησε η εικόνα από το γήπεδο είναι άλλο πράγμα...
Posted via Mobile Device

Kαλα ειδατε διαφορα μολις περασαν σε live?

Για το HD σε Βολο βριζε τους digea που δεν τους αφηνουν

Re: Απάντηση: Re: Η θέση της ΕΡΤ όσον αφορά τις HD μεταδόσεις.

Σωστόοοοος!

Η άλλη περίπτωση φαντάζομαι είναι σε αποσταση μεγαλύτερη από τις αναφερόμενες ή ισχύει και για μικρότερη ;

Απάντηση: Re: Η θέση της ΕΡΤ όσον αφορά τις HD μεταδόσεις.

Ας τους να διαφημιζουν τζαμομπα απόψε :fahne90:

Παιδια ζουμε ιστορικες στιγμες! Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!!!!!!!!!!

Για λίγο που έδειξε γήπεδο η εικόνα ήταν κανονικό HD και δεν φαίνεται να έχει να ζηλέψει τίποτα απο τα καλα ξένα HD κανάλια. Καλα πάμε...