Η τουρκική φρεγάτα F490 Gaziantep σε επιθετική κίνηση έφτασε έξω από το Σούνιο..!!

Απάντηση: Re: Η τουρκική φρεγάτα F490 Gaziantep σε επιθετική κίνηση έφτασε έξω από το

Αφού δεν έχουμε λεφτά...
Τι θέλουν από μας επιτέλους....ας πάνε στις Ελβετικές τράπεζες...:BDGBGDB55:

Πως την λέγανε εκείνη την Ελληνική ταινία με τον Γιώργο Κωνσταντίνου , που δίδασκε αγγλικά σε κάτι εργαζόμενα κορίτσια κάπου στην Τρούμπα νομίζω ?

Ειναι γνωστο οτι υπαρχουν "δυο Τουρκιες".

Μια Τουρκια που προσπαθει να εκσυγχρονιστει και μια που θελει να γινει ο "νταβατζης της περιοχης". Ανοιχτα μετωπα εχουν με ολους σχεδον τους γειτονες και οχι μονο με εμας.

Ο Τουρικος στρατος, οχι μονο ειναι πανισχυρος και ανεξαρτητος απο την Κυβερνηση, αλλα δημιουργει ενα κλιμα διαρκους απειλης πραξικοπηματος στο εσωτερικο της χωρας.

Σε αυτο το κλιμα εντασσονται και οι λεγομενες "Τουρκικες προκλησεις".
Τωρα, η επισημη αποψη της Κυβερνησης δεν φαινεται πουθενα. Προφανως δεν υπαρχει.

Πολλές φορές βολτάρουν στο Αιγαίο και γύρω από τα νησάκια μας,χθες ήταν από τις λίγες φορές που είχε σαν κύρια αποστολή την πρόκληση...
Μονο αβλαβή διέλευση δεν έκανε αφού ότι έβρισκε το εγκλώβιζε....
Εξαγωγή της εσωτερικής τουρκικής κρίσης στο Αιγαίο.

Το αδελφάκι της.... TCG GEDIZ από ''παλιότερες ανταλλαγές απόψεων''...

Attachments

• P3160040.jpg
    P3160040.jpg
    54.2 KB · Views: 52
Νίκο, δεν τους κάνατε ηλεκτρονική παρεμβολή στα συστήματά τους ????

Ωραία πράγματα οι γείτονες....!!

Κυριακή ήταν, είχε καλό καιρό, είπαν να δουν τα αρχαία στο Σούνιο από κοντά !

Κοίταζαν κ κάτι οικοπεδάκια στην περιοχή γιατί τους τα προτείναμε για παραχώρηση....

θα ηθελα να ξέρω τι θα γίνει αν μια δικιά μας φρεγάτα κάνει τον περίπλου των τουρκικών ακτών μέχρι κάτω στην Κύπρο...
Πολύ θα ήθελα να το δώ αυτό.

Μήπως πρέπει να αγοράσουμε καμια φρεγάτα από την κυρα-Αγγέλα για να τους καταβυθίσουμε?...λέω εγώ.

Re: Απάντηση: Re: Η τουρκική φρεγάτα F490 Gaziantep σε επιθετική κίνηση έφτασε έξω απ

Αν ριξουν και καμμια μπομπιτσα ή μπουκαρουν κι απο πουθενα, θα τα ξεχασουμε ολα τα αλλα... Σωστα?

Και πως τους διεφυγε να ριξουν μπομπιτσα μιας και φτασανε ως το Σουνιο?

ηθελα να ξερα τι θα καναν αν εσπαγε ο διαολος το ποδάρι του και παθαιναν μια σοβαρη μηχανική βλάβη εντός των 6 μιλίων...

O ''Ρουσσεν'' συνόδευε......

- Παναθεμά τα Αγά μου, ίσαμε πέντε οκάδες είναι!!!

Αυτό έβαλαν την ΤΠΚ να κάνει. Όσο για τις αναχαιτήσεις; τώρα πια τις κάνουμε "διανοητικά" από μεγάλη απόσταση. Να δείτε που στο τέλος του χρόνου θα μας παρουσιάσουν στοιχεία για μηδέν εμπλοκές στο Αιγαίο.

Ξαναλέω:
-Αφού ξέρουν...γιατί όχι;

Re: Απάντηση: Re: Η τουρκική φρεγάτα F490 Gaziantep σε επιθετική κίνηση έφτασε έξω απ

Και πως τους διεφυγε να ριξουν μπομπιτσα μιας και φτασανε ως το Σουνιο?

Θα πρέπει όμως να σημαδεψουνε καλά! (στο κτίριο της βουλής ίσως)

Re: Απάντηση: Η τουρκική φρεγάτα F490 Gaziantep σε επιθετική κίνηση έφτασε έξω από το

θα ηθελα να ξέρω τι θα γίνει αν μια δικιά μας φρεγάτα κάνει τον περίπλου των τουρκικών ακτών μέχρι κάτω στην Κύπρο...
Πολύ θα ήθελα να το δώ αυτό.

και ποιος σου είπε οτι δεν κάνουμε τέτοιες βόλτες.

Δεν συμβαίνει,γιατί απλά άν συνέβαινε οι Τουρκοι και θα το κατέγγελαν σε διεθνείς οργανισμούς και θα την έστελναν(την ελληνική φρεγάτα) με την μία απο εκεί που ήρθε.

Εδώ δεν αναχαιτίζουν τις φρεγάτες που έρχονται στην Αθήνα,σιγά μην προκαλέσουν στέλνοντας πλοία σε Τούρκικα χωρικά ύδατα...

Τι λετε για την πιθανοτητα να ειναι η προκληση (αν μη τι αλλο) μερος εκβιασμου για τα πιθανολογουμενα (!?) κοιτασματα πετρελαιου στο καστελοριζο.

Re: Απάντηση: Η τουρκική φρεγάτα F490 Gaziantep σε επιθετική κίνηση έφτασε έξω από το

κι όμως αυτό που γνωρίζω από αρμόδιους, είναι ότι τα ίδια ακριβώς κάνουμε κι εμείς. απλώς επειδή δεν τα έχω δει με τα μάτια μου, δεν θα επιμείνω.

Δεν συμβαίνει,γιατί απλά άν συνέβαινε οι Τουρκοι και θα το κατέγγελαν σε διεθνείς οργανισμούς και θα την έστελναν(την ελληνική φρεγάτα) με την μία απο εκεί που ήρθε.

Εδώ δεν αναχαιτίζουν τις φρεγάτες που έρχονται στην Αθήνα,σιγά μην προκαλέσουν στέλνοντας πλοία σε Τούρκικα χωρικά ύδατα...

Τι το σπουδαιο εγινε ?επειδη εφθασε Σουνιο? δηλαδη υπαρχει διαφορα αν φθανει Σαμοθρακη η Θασο η Χαλκιδικη? α ναι εκει ειναι αλλη Ελλαδα.Αν θυμαμαι οι προηγουμενοι <προορισμοι> ειναι συνηθεις και δεν δινουμε και πολυ σημασια
Οσον αφορα την ουσια ,οταν βλεπεις καποιον να κατεβαζει <παντελονια> ,οικονομικα,αναρωτιεσαι αν τα κατεβαζει και σε αλλους τομεις