Η Warner αποκλειστικά σε Blu-Ray !!!

Status
Not open for further replies.
…ρε παίδες ήμαρτον…αφού όλοι τα ιδία λέμε, ένα βήμα πίσω, το HD δεν νομίζω ότι καθυστέρησε λόγο του πολέμου των format αλλά λόγο των εταιρειών παραγωγής… που δεν ήθελαν / θέλουν η δε πιστεύουν ότι έχουν ακόμα χάσει τη μάχη με το δίκτυο… τώρα τελευταία που άρχισαν να το νιώθουν αποφάσισαν να κινηθούν αλλιώς… η μάχη ξεκίνησε αλλά όχι για τα format αλλά για το μέσο… hard copy (DVD, BD, HDDVD) η soft copy (stream, download κλπ) καμία σχέση με τη ποιότητα, extras κλπ) αυτά είναι πράγματα που απασχολούν πολύ λίγους (ούτε καν το 2% τις παγκόσμιας αγοράς ως early adaptors…) η μάζα είναι το θέμα για τις εταιρείες… πότε η Κυρα Σουλα, Μουλα, Κουλα και ο Μπαρμπα Γιάννης, Κώστας κλπ θα σταματήσει να νοικιάζει ταινίες για το εγγόνι του από το video club τις γειτονιάς γιατί θα μπορεί να το δει οποτε θέλει από το δίκτυο εκεί έχει μεταφερθεί ο πόλεμος η αψιμαχίες περί BD η HDDVD κλπ είναι η ενδιάμεση κατάσταση που τώρα ξεκαθαρίζει…

Υπάρχουν τρία μέτωπα αυτή τη στιγμή: το DVD, το internet και το "hard" high def. Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι το δίκτυο θα αργήσει να γίνει όσο γρήγορο και όσο φιλικό χρειάζεται ώστε να αρχίσουν να έχουν σοβαρό πρόβλημα τα video club. Θεωρώ ότι μιλάμε για 5 χρόνια τουλάχιστον, αλλά αυτό ας το συζητήσουμε σε άλλο θέμα.

Εν προκειμένω, το ερώτημα είναι αν το High Def καταφέρει να καθιερωθεί έναντι του DVD. Αφού (εκτός απροόπτου) το HD DVD βγαίνει από τη μέση, πρέπει να βασιστούμε στο Blu-ray να αντικαταστήσει το DVD, για να μπορούμε να ευχαριστιόμαστε υψηλή ανάλυση και σε κάτι καλύτερο από τα pop corn movies. Ε, εγώ φοβάμαι ότι τα προβλήματα του Blu-ray θα καταδικάσουν αυτή τη μάχη και το high def θα μείνει υποσύνολο της αγοράς.

Και αν δεν καρδηθεί αυτή η μάχη, όταν με το καλό έρθει το δίκτυο, θα ακολουθήσει την υπάρχουσα κατάσταση (αν δεν τη χειροτερέψει κιόλας - βλέπε mp3): κατά κύριο λόγο SD και HD με το σταγονόμετρο.

ειμαι της γνωμης οτι η καλυτερη λυση για οποιον θελει ΚΑΛΕΣ ταινιες και σε σχεδον ομοια ποιοτητα των ΒΛΟΥ ΡΕΥ και HD DVD ....ειναι το ιντερνετ και τα ματροσκα αρχεια !!!!!

και ειμαι της γνωμης οτι ΚΑΝΕΝΑ απο τα δυο φορμα δεν θα επιτυχει στο τελος και θα γινει οτι με τα Αουδιο DVD........

κακα τα ψεματα δεν ειναι να δωσεις 30 ευρω για δισκακι το οποιο δεν αντιγραφεται ουτε μπορει να παιξει 100% οτι εχει μεσα του ......

Re: Απάντηση: Re: Η Warner αποκλειστικά σε Blu-Ray !!!

Για πρόσεχε πώς μιλάς,εντάξει ?

εχει και η υπομονή τα όριά της στις προσβολές.
Το ποιός τρωει στην μάπα ποιόν,άστο καλύτερα.

Αμα ξαναγράψεις προσβλητικά θα εισπράξεις το αντίτιμό σου.
Πιστεύω οτι συννενοηθήκαμε..

Mη χαλιεσαι με τα παιδακια ρε συ Δημητρη.

Ο γιος μου εχει περισσοτερη λογικη ........

Ασ'τον τρελλο στην τρελλα του που λεει και ο αμανες.......

ΥΓ
Οταν ψηφιστει καταστατικο απο τα μελη , θα κανω προταση-κανονα, δικαιωμα λογου να εχουν μελη που αποδεδειγμενα υπαρχει ιχνος λογικης στη σκεψη τους και δεν ειναι ντουβαρια.

Δεν υπαρχει κανενας λογος να καταστρεφονται πριν την ωρα τους συζητησεις απο ατομα που δεν εχουν την δυνατοτητα να αντιληφθουν την πραγματικοτητα.:afro:

Για πρόσεχε πώς μιλάς,εντάξει ?

εχει και η υπομονή τα όριά της στις προσβολές.
Το ποιός τρωει στην μάπα ποιόν,άστο καλύτερα.

Αμα ξαναγράψεις προσβλητικά θα εισπράξεις το αντίτιμό σου.
Πιστεύω οτι συννενοηθήκαμε..
Τον μάγκα να κάνεις αλλού φίλε... σου ξαναλέω ότι δεν θα κάτσω να φάω στην μάπα κανένα κομπλεξικό που όταν κατηγορούν το format και την εταιρία του θα βρίζει προσωπικά.

Και όποιος δεν συμφωνει, έχει πραγματικό πρόβλημα με τον εαυτό του να αντιμετωπίσει... να κοιτάξει αυτό και ας αφήσει τα άλλα.

Last edited:

Οχι ρε φίλε δεν είναι μαγκιά, απλά δεν θα κάτσω να τρώω στην μάπα τον κάθε προβληματικό χαρακτήρα εδώ μέσα ... αν δεν σταματήσει θα φύγω.
Οσο δεν μιλάει προσωπικά δεν με πειράζουν οι χαζομάρες που μπορεί να λέγονται από οποιονδήποτε , αλλά σε άλλη περίπτωση δεν γουστάρω.
Mη χαλιεσαι με τα παιδακια ρε συ Δημητρη.

Ο γιος μου εχει περισσοτερη λογικη ........

Ασ'τον τρελλο στην τρελλα του που λεει και ο αμανες.......

Οταν ψηφιστει καταστατικο απο τα μελη , θα κανω προταση-κανονα, δικαιωμα λογου να εχουν μελη που αποδεδειγμενα υπαρχει ιχνος λογικης στη σκεψη τους και δεν ειναι ντουβαρια.

Δεν υπαρχει κανενας λογος να καταστρεφονται πριν την ωρα τους συζητησεις απο ατομα που δεν εχουν την δυνατοτητα να αντιληφθουν την πραγματικοτητα.:afro:

Οι βλάκες δεν με ενοχλούν , αλλά θα πρέπει οπωσδήποτε να μπει μια σημειώση ότι οι κονσόλες και τα dvd δεν είναι γκόμενες ούτε οικογένεια, και ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει ελευθέρα την γνώμη του για την κονσόλα του άλλου χωρίς να φοβάται μην τον προσβάλει.
(το ίδιο και για άτομα όπως γνωστούς πρόεδρους εταιριών)

θα βοηθήσει την συζήτηση, γιατί μερικοί δεν το έχουν ή κάνουν ότι δεν το έχουν αντιληφθεί, και αντιδρούν σαν να πρόσβαλες τους ίδιους.
(και εκεί η γελοιότητα φαίνεται τόσο πολύ που με ενοχλεί αφάνταστα)

Last edited:
Και κάτι άλλο ενδιαφέρον ... Είδα από εδώ ότι το τελευταίο καιρό η warner είχε και σχεδόν την πλειοψηφία στις κυκλοφορίες HD-DVD!!!!
Tο διάστημα 25/9/2007 - 1/8/2008 :
Warner 40 ταινίες.
Universal 25
Paramount 11
Dreamworks 4

Αντε γειά δηλαδή... και οι φανατικοί πρέπει απλά να το ξεπεράσουν.

Το μαμήσαμε το θέμα και πάλι . Ρε blizzard τι σ’ έχει πιάσει και πολεμάς όποιον εκφέρει αντίθετη γνώμη από σένα? Αυτή την επιμονή σου δεν την κατάλαβα ακόμα . Έχεις ανοίξει ένα σορό θέματα για το πόσο καλό είναι το BR και πόσο κακό το HD-DVD. Ακόμα κα δίκιο να έχεις , το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται κι ο πάπάς . Λογικό είναι να σου την λένε συνεχώς . Το άσχημο είναι ότι σε κάθε θέμα κάποιος θα χαλαστεί στο τέλος και εγώ δεν το θέλω αυτό για κανένα .
Σ ευχαριστούμε λοιπόν για την ενημέρωση έστω και μονόπλευρη και σε παρακαλούμε την επόμενη φορά να είσαι πιο διαλλακτικός με τις απόψεις των άλλων , που ενδεχομένως να παραφέρθηκαν κάποιοι απ αυτούς αλλά δεν τους άδικο .

Επίσης να πω πώς δεν θ ανεχθώ ξανά από κανέναν ειρωνικά σχόλια όπως και προσβλητικά .
Παρακαλώ το θέμα να λήξει εδώ

Re: Απάντηση: Η Warner αποκλειστικά σε Blu-Ray !!!

Έχεις ανοίξει ένα σορό θέματα για το πόσο καλό είναι το BR και πόσο κακό το HD-DVD. Ακόμα κα δίκιο να έχεις , το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται κι ο πάπάς .
Αν δεν σου αρέσει να βάλεις ένα όριο post ανά μέρα ή ανά μήνα για να το ξέρω να το ακολουθήσω .... γιατί και εγώ βαρέθηκα να βλέπω να διαφημίζετε όλη μέρα ένα πεθαμένο format αλλά δεν είπα τίποτα , γνωρίζω ότι είναι δικαίωμά σας.

Σ ευχαριστούμε λοιπόν για την ενημέρωση έστω και μονόπλευρη και σε παρακαλούμε την επόμενη φορά να είσαι πιο διαλλακτικός με τις απόψεις των άλλων , που ενδεχομένως να παραφέρθηκαν κάποιοι απ αυτούς αλλά δεν τους άδικο .
Στην επόμενη "άποψή τους" για το πόσο βλάκας είμαι , θα είμαι ακόμα πιο αδιάλλακτος...
Και στην επόμενη για το πόσο καλό είναι το Hd-dvd και πόσο αξίζει να το αγοράσουμε, μετά τα τελευταία γεγονότα της warner θα αναφέρω ακόμα περισσότερο τα προβλήματά του.

Last edited:
Status
Not open for further replies.