Η/Υ σε καφετέρια

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
16,153
Λιβαδειά
Φίλος μου σκέπτεται να βάλει σε καφετέρια Η/Υ και με ρώταγε που θα των εξυπηρετούσε.

Του είπα κυρίως για μουσική (mp3) άντε και κανένα wifi για μοίρασμα internet.

Επειδή όμως δεν είμαι και πολύ ιδικός επί του θέματος (Η/Υ σε καφετέρια) μπορείτε να μου πείτε και εσείς καμία ιδέα για να του την μεταφέρω ?

Ευχαριστώ πολύ Άκης :smile:

.

άντε και κανένα wifi για μοίρασμα internet.

είναι ότι ποιο έξυπνο που μπορεί να κάνει π.χ ερχομαι με το λαπτοπ μου εκεί περνώ τα ποτά μου,τον καφέ μου,και κάνω την δουλεία ταυτόχρονα διότι με εξυπηρετεί το wifi του μαγαζιού.

αυτό έχει τα υπέρ και τα κατά του....
Αν τώρα χωρίς internet ο μέσος ΕΛΛΗΝΑΣ κάθετε κανένα δίωρο
στην καφετερία , φαντάσου με το δωρεάν internet πόση ώρα θα κάθετε !!

Το WiFi πλέον είναι πολύ σημαντικό προσόν για μία καφετέρια.
Όλο και περισσότεροι άνθρωποι πηγαίνουν σε μία καφετέρια με το laptop τους, να πιουν τον καφέ τους ενώ παράλληλα κάνουν και την δουλειά τους.
Ή αν θέλουν να "σκοτώσουν" 1-1.5 ώρα μέχρι την επόμενη δουλειά/ραντεβού και δεν αξίζει να γυρίσουν σπίτι.

Προσωπικά προτιμώ τα Starbucks γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, εκτός από τα πολύ ωραία καφέ-ροφήματα που έχει.

Δωρεαν WiFi ειναι πολυ καλη ιδεα. ουτως ή αλλως, 15 ωρες θα πινει τον ιδιο φραπε.

Ομως, οσον αφορα στα MP3 - ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στο νομικο θεμα - η ΑΕΠΙ ειναι γνωστο οτι εχει κλεισει μπαρ που επαιζαν με αντιγραμμενα CD και MP3. Δεν ειμαι σιγουρος πως ελεγχεται ή τι πραγματικα συμβαινει, αλλα κοιτάξτε το πριν κανετε οτιδηποτε. Και φυσικα μη διανοηθειτε να εχετε παρανομο λογισμικο - μη δινουμε λαβες για προβληματα (και το κρατος θα βγει παγανια να μαζεψει φραγκα απο ολους μας, συντομα).

Δε βαζει απλα ενα router με κλειδωμα και να τυπωνει πανω στις αποδειξεις το password?... αστε το pc... λεω τωρα...