Καλορίζικο !Α! δεν σας ειπα:
Παρηγγειλα HTPC!
Μεγειες μου!
Λοιπον,
Σημερα εγινε μια δοκιμη (εντος εδρας)
Ωραίο το τρικολό μακαρό (τσιιιρζ του χάουζ-μαστερ-βικ)
Απο την μια ο Ζeb (εγώ είμαι αυτός) με το HTPC του (σιγά τα ωα) και απο την αλλη ο ντιλα και εγω.
Τα βασικα του PC: Pentium 3.2 , 1,5 gb ram, και nvidia 8600. (+σβιστα-βασικό)
Περι "κλειδωματος" στα 1080p? (τζετ)
(το ειχα αγχος μιας και εχω 10 μετρα HDMI, monster cable συν 2 μετρα ακομη μαρκας "μπουτικ παζαρελ")
Ναι! Κλειδωσε αβιαστα στα 1080p, στα 24 (καλα δεν τα λεω) (και 50 και 60 και 48)
Βεβαια μεταξυ των 2 HDMI -ων παρεμβαλεται ενα απιθανο καβλιτζεκι της G&BL, το οποιο μαλλον ειναι υπευθυνο για την ευτυχη καταληξη του κλειδωματος, ουφ!!!
(φαντάζομαι ότι και χωρίς αυτό θα ήταν οκ...)
Τι ειδα τωρα, ειδα καποιες ταινιες σε 1080p, & 1080i (αποσπασματα) καποια διαφημηστικα βιντεακια, και απλα DVD.
(Ομολογουμένως λίγα, πρέπει να δούμε περισσότερα...)
Παντελως περιττο να πω οτι επαθα την πλακα μου (στα 1080p), λιγοτερο στα 1080i, ενω στα DVD, με τα κολπα τα σχετικα με uscalling, δεν....
(όπως σου είπα παίζει και καθοριστικό ρόλο η πηγή. Τα 1080ι ήταν κυρίως από δορυφόρο και μπορώ να σου πω ότι έχω δει και καλύτερα από αυτά που είδαμε. Τα DVD από το μισό μετρο που κοιτούσαμε έδειχνε ΟΛΕΣ τις ατέλειες του και ναι συμφωνώ, σε σχέση με 1080ρ... ΔΕΝ!
(αυτο ισως εχει να κανει και με το συγκεκριμενο PC, δεν ξερω, μπορει και να μην ηταν πληρως "σεταρισμενο")
(Βάση οδηγών ήταν, αλλά θα έρθουμε σε επαφή και με πιο έμπειρους παίχτες στο δικό σου ειτζ - τι - πι - σι και θα ιδούμε...)
Εν παση περιπτωση, ενθουσιαστικα σφοδρα. (οχι στα dvd)
(Εγώ και εκεί... Ειδικά στο τελευταίο που είδαμε...)
Τωρα, χωρις να θελω να κανω τον εξυπνο/γνωστη του ανικειμενου, οποιος λεει οτι ο ντιλα ειναι ακαταλληλος για πανω απο 100", και δη σε αποσταση 6,5 μετρα, μαλλον το λεει τελειως θεωρητικα.
Όλα τα φώτα αναμμένα και όπως χαρακτηριστικά ακούστηκε "Μα αυτό είναι σαν να βλέπω τηλεόραση." ότι πιο οξύ, δυναμικό και εντυπωσιακό έχω δει ως τώρα... Και μάλιστα Α-ΡΥ-ΘΜΙ-ΣΤΟ!
Α! δεν σας ειπα:
Παρηγγειλα HTPC!
Με έκανες και κουβάλαγα το τσουμπλέκι για να μου πεις στην πόρτα ότι το είχες παραγγείλει.... Αυτό να το θυμάσαι...
Μεγειες μου!
Τεσπα... Καλορίζικο...
Λοιπον,
Σημερα εγινε μια δοκιμη (εντος εδρας)
Απο την μια ο Ζeb με το HTPC του και απο την αλλη ο ντιλα και εγω.
Τα βασικα του PC: Pentium 3.2 , 1,5 gb ram, και nvidia 8600.
Περι "κλειδωματος" στα 1080p?
(το ειχα αγχος μιας και εχω 10 μετρα HDMI, monster cable συν 2 μετρα ακομη μαρκας "μπουτικ παζαρελ")
Ναι! Κλειδωσε αβιαστα στα 1080p, στα 24 (καλα δεν τα λεω)
Βεβαια μεταξυ των 2 HDMI -ων παρεμβαλεται ενα απιθανο καβλιτζεκι της G&BL, το οποιο μαλλον ειναι υπευθυνο για την ευτυχη καταληξη του κλειδωματος, ουφ!!!
Τι ειδα τωρα, ειδα καποιες ταινιες σε 1080p, & 1080i (αποσπασματα) καποια διαφημηστικα βιντεακια, και απλα DVD.
Παντελως περιττο να πω οτι επαθα την πλακα μου (στα 1080p), λιγοτερο στα 1080i, ενω στα DVD, με τα κολπα τα σχετικα με uscalling, δεν....
(αυτο ισως εχει να κανει και με το συγκεκριμενο PC, δεν ξερω, μπορει και να μην ηταν πληρως "σεταρισμενο")
Εν παση περιπτωση, ενθουσιαστικα σφοδρα. (οχι στα dvd)
Τωρα, χωρις να θελω να κανω τον εξυπνο/γνωστη του ανικειμενου, οποιος λεει οτι ο ντιλα ειναι ακαταλληλος για πανω απο 100", και δη σε αποσταση 6,5 μετρα, μαλλον το λεει τελειως θεωρητικα.
Α! δεν σας ειπα:
Παρηγγειλα HTPC!
Μεγειες μου!
Καλορίζικο !![]()
Για πες μας αν θες και απο τι αποτελείται ... :antlers:
...(μονο οσον αφορα την δικη μου)
Η δικη σας, θα δοκιμαστει σε αυτο το νημα.![]()
Κρατηστε ομπρελες, ετοιμαζεται μεγαλη βροχα.....
Να σου πω, (γιατι να μην θελω)
Κουτι silverstone LC20.
Τροφοδοτικο herochi 500w
Μητρικη, Intel (δεν θυμαμαι details)
2 gb ram (kingston)
CPU Intel Core 2 6600
Video card, ATI 1950pro 512
HDD, 2 x 500 gb segate
Ενα CDDVD/RW Samsung
Διαφορους ανεμηστηρες & air-condition
πληκρολογιο/ποντικα microsoft 7000
Μια asus TV card.
Αυτα, δεν νομιζω να ξεχασα τιποτα....??
Γνώμη μου είναι να μην πάρεις 2 500άρηδες δίσκους
με το καλημέρα. Μην σε πιάνει τρέλα. Ο ένας θα σε
καλύψει για αρχή. Μόλις τον γεμίσεις και δεις ότι
χρειάζεσαι δεύτερο, τότε τον χτυπάς. Αυτό γιατί
οι τιμές πέφτουν από εβδομάδα σε εβδομάδα.:grandpa:
Κοίτα να δεις που το'πε και το'κανε ο άτιμος...![]()
Καλορίζικο το παιχνιδάκι και φυσικά θα περιμένουμε παρουσιάσεις κ.λ.π όμορφα...:BDGBGDB55:
Υ.γτα τρικολό ήταν ναπολιτέν, καρμπονάρα..τι??? περιμένουμε λεπτομέρεις...:food-smiley-005:
Τα Terra είναι πολλά και ο 1 500αρης δεν φτάνει ούτε για ζήτω.Γνώμη μου είναι να μην πάρεις 2 500άρηδες δίσκους
με το καλημέρα. Μην σε πιάνει τρέλα. Ο ένας θα σε
καλύψει για αρχή. Μόλις τον γεμίσεις και δεις ότι
χρειάζεσαι δεύτερο, τότε τον χτυπάς. Αυτό γιατί
οι τιμές πέφτουν από εβδομάδα σε εβδομάδα.:grandpa:
Ουτε το ενα, ουτε το αλλο.
Κατι γαλοπουλες ειχε μεσα, κατι κρεμμυδους, και κατι αλλα (δεν θυμαμαι τι ακριβως μου επεσε μεσα στην κατσαρολα)
Ο zeb παντως, ξεσκιστηκε (εφαγε και μια γαβαθα παγωτο μετα...)
Ρε γαμωτο μου, τελικα, περισσοτερο του chat ειμαι :guitarist:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.