Η Ypsilon ''προσγειώθηκε'' στην Αμερική

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Ypsilon ''προσγειώθηκε'' στην Αμερική

Το Ultra High end είναι μια κατηγορία που δεν 'ενοχλείται' από την κρίση. Δεν απευθύνεται σε όσους θα αγόραζαν μια SLK, μια Boxter ή ενα GTi και πλέον με τον νέο οικονομικό πονοκέφαλο ίσως αναβάλουν την αγορά. Ωραίο το παράδειγμα με την Bugati. Bλέπετε να έχει πρόβλημα η Lamborghini ή η Ferrari? Αντιθέτως ή Honda και η Chrysler έχουν. Απευθύνεται σε όσους τα 200-500 χιλιάρικα για ενα σύστημα κορυφής υπάρχουν και θα υπάρχουν κάθε τόσο και λίγο και οι αλλαγές δεν περιορίζονται από το κόστους (το ωραίο είναι να έχεις κανένα τέτοιο φίλο που ψάχνεται συνεχώς και 'σκοτώνει' μηχανάρες πάνω στη αναζήτηση του ultra-ultra, όσο-όσο από βιασύνη! Κάτι θα 'χτυπήσεις'...!). Τα υπόλοιπα μου ακούγονται απλώς 'κακιούλες'. Μπράβο στην Ypsilon που προχωρά δυναμικά και με ηχηρά βήματα - φαίνεται πώς αξίζει. Δεν μου κάνει εντύπωση εαν στο εξωτερικό το ενδιαφέρον είναι τεράστιο και στην χώρα μας το μικρότερο σε αναλογία.
Οι εταιρίες που ίσως έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα -πιστεύω- είναι της μεσαίας κατηγορίας hi-end και όχι των απλησίαστων αυτών tier τιμών , μιας που ένα σημαντικό target group πελατών αυτών των υλοποιήσεων δεν θα μπορεί να 'αλλάζει' μηχανήματα με τις ταχύτητες παλαιοτέρων ετών. Καλή ώρα, μερικές εταιρίες όπως η AMR δήλωσαν μείωση τιμών (!) της νέας σειράς χωρίς υποβιβασμούς ποιότητας υλικών και ήχου * εντελώς τυχαία η αναφορά σε αυτούς, απλά ήταν οι πρώτοι που τολμούν τέτοιες δηλώσεις. Ο ανταγωνισμός πλέον είναι τεράστιος, φίρμες ξεπηδούν σαν μανιτάρια μέρα με την μέρα και για μια διετία τα 'best quality for money' θα κλέψουν σίγουρα μεγάλη μερίδα.

Πάντα όταν αρχίζει το ζόρι βάζετε τα υπερτημημένα κονσερβοκούτια με 4 ζαντολάστιχα στην μέση...
Αναβαθμιστείται...
Βάλτε κανά καλό σκάφος να πω μάλιστα...:a0210:

Η λαμπο αν θυμάμαι αγοράστηκε (προ κρίσης...) από την ποταπή άουντι που έχει προβληματάκια...
Βέβαια δεν φτάιει αυτή... αλλά η άουντι που δεν την αγοράζουν λιμοκοντόροι με λεφτά...
Και να μην ξεχνάμαι τους Ινδούς που έχουν πάρει τον γκρόβερ των άγγλων... και άλλων...
Και τα χάμερ που θα τα κάνουν σε λίγο στόχους για βολές...

Για να κλείσω (και με άλλες κακιούλες) πιστέυω πως η αγορά των κάθε λογής ultras... απευθύνεται σε μπαγλαμάδες που δεν ξέρουν πως να τα δουλέψουν...
Σαν τις γκόμενες ένα πράμα που ψωνίζουν και ψωνίζονται... στου Λάκη...
Μπράβο στην ύψιλον λοιπόν που πείθει... και απευθύνεται σε πελάτες που έχουν για ηχεία από δύο 6,5άρια... (υποθέτω...) κατά την συλλήβδην... τακτικήν...
Αν μη τι άλλο έχει το μόνο μάρκετινγκ που αποδεδειγμένα... πιάνει...
(σε μερικούς...)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Ypsilon ''προσγειώθηκε'' στην Αμερική

Σαν τις γκόμενες ένα πράμα που ψωνίζουν και ψωνίζονται... στου Λάκη...

:chinscratch: περιεργο πραμα,πως και δεν εχω παρει χαμπαρι τιποτα?

Μπαγλαμάδες??????????
Νομίζω ότι είναι μουσικά όργανα.

@Ναι Δημήτριε είναι.
Που πάιζουν πάντα μονότονα...:antlers:

@Γειά σου Λάκη.:grinning-smiley-043

Πάντως οφείλω να ευχαριστήσω που με αντέχεται ακόμα...:a0210:
Καλό βράδυ σε όλους.-bye-