Ice Age 3 3D

εγω παντως τους εριξα(στα γυαλια) ενα καλο καθαρισμα και το καταυχαριστηθηκα,ουτε ζαλαδα ειχα ουτε θολουρες ειδα,αυτο με την μυτη οντως με ενοχλησε και μενα και τα κουνουσα συνεχεια.

Εμένα είναι η τέταρτη ταινία κατά σειρά που βλέπω σε REAL D στα Village.

Ομολογώ ότι το Ice Age 3 τα ΕΣΠΑΓΕ σε όλα του!!!

Για ζαλάδες και τέτοια ρε παιδια δεν είχα ποτέ…..πάντοτε όμως ειτε σε REAL D ,είτε σε κανονική προβολή ταινίας ,κλείνω θέσεις στην μέση και από 7η με 8η θέση απο το πανί και πίσω..

Το θέμα είναι ότι το καταευχαριστηθήκαμε οικογενειακός ,με πολύ γέλιο ,έξυπνες και αστείες ατάκες ,πολύ ωραία ιστορία κτλ.

Τελικα το μεταγλ/νο είναι όλα τα λ7 έτσι....?
το είδαμε μεταγλ/νο λόγο του πιτσιρικα και εχει πολύ γέλιο παίδες!!!!

Νομίζω πως ήταν πολύ καλύτερο και από το Νο2

Τελικα το μεταγλ/νο είναι όλα τα λ7 έτσι....?
το είδαμε μεταγλ/νο λόγο του πιτσιρικα και εχει πολύ γέλιο παίδες!!!!

Νομίζω πως ήταν πολύ καλύτερο και από το Νο2

Εγώ το είδα με υπίτιτλους, καθώς δεν βόλευε η ώρα (η μεταγλωττισμένη προβολή ήταν νωρίς). Αλλά και στα προηγούμενα δύο, η μεταγλώττιση ήταν εκπληκτική με Μπέζο-Φιλιππίδη. Πιστεύω πως είναι με τους ίδιους και στο 3, ε?

Το καλύτερο ice age.....

Πολύ γέλιο, πολύ δράση, πολύ καλή εικόνα και πολύ ωραια 3d αίσθηση..

Πρώτη φορά 3d και μπορώ να πω ότι το χάρηκα, καθόλου ζαλάδα και στις γρήγορες σκηνές οκ.

Εντυπωσιάστηκα με το trailer του sea monsters(documanter) που έπαιξε στην αρχή και ήταν ένα πλάσμα σαν τεράστιος κροκόδειλος και πέρασε πάνω απο το κεφάλι μου με το 3d......

Περίμενα κάτι ανάλογο στην ταινία αλλά δεν....πάντως ήταν πολύ ωραία αίσθηση, να πάτε οπωσδήποτε...

Η γυναίκα μου είχε δεί κάτι αντίστοιχο στην EuroDisney πρίν 15 χρόνια, με περίπου ίδια γυαλιά(όχι τα κιτρινα, κόκκινα).

Ελπίζω οτι φέτος θα δούμε 3d υλοποιήσεις στους προβολείς...