Ice Age 3

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0
Απάντηση: Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ 3 — Ice Age 3

Μεταγλωττισμένο είναι το Bluray, καλέ! Και με ελληνικό ήχο (Μπέζος- Φιλιππίδης άπαικτοι) και με υπότιτλους.

Έχεις απόλυτο δίκιο!!! Δικιά μου χαζομάρα ήταν τελικά :slapface: :tomato:

Μόλις προμηθεύτηκα το bluray και ετοιμάζομαι να τη δω!

Σήμερα πήρα την τριλογία. Τα δύο πρώτα έχουν γίνει κτήμα μας οικογενειακώς από την εποχή του DVD...

Σειρά του τρίτου λοιπόν σε BD. Θαυμάσιο!!! Ο μικρός ξετρελάθηκε για άλλη μια φορά.

Εικόνα και ήχος πολύ καλά.

Από μένα ένας ψήφος στο "εξαιρετική"!

Re: Απάντηση: Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ 3 — Ice Age 3

Σήμερα πήρα την τριλογία. Τα δύο πρώτα έχουν γίνει κτήμα μας οικογενειακώς από την εποχή του DVD...

Σειρά του τρίτου λοιπόν σε BD. Θαυμάσιο!!! Ο μικρός ξετρελάθηκε για άλλη μια φορά.

Εικόνα και ήχος πολύ καλά.

Από μένα ένας ψήφος στο "εξαιρετική"!

Έτσι είναι οι plasma Νίκο, εξαιρετικές, χεχε.

3D version

Δείτε τους αγαπημένους σας ήρωες των παγετώνων να "ξεπηδούν από την οθόνη" κατευθείαν στο σαλόνι σας σε τρισδιάστατη μορφή!

Μια απόλαυση για όλη την οικογένεια που σας φέρνει τη δράση τόσο κοντά σας, ώστε θα θέλετε να... ντυθείτε ζεστά για να μην παγώσετε!

» Διάρκεια: 100' λεπτά
» Studio: 20th Century Fox
» Διανομή: Odeon
» Γλώσσα: Ελληνικά, Αγγλικά
» Subtitles : Ελληνικά, Αγγλικά
» Διαθέσιμο σε: DVD

avclubv.jpg

Re: Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ 3 — Ice Age 3

Aν τι δεις μεμονωμένα, πολύ καλή. Αν έχεις δει και τις 2 προηγούμενες, εξαιρετική!

ολα τα λεφτα ειναι η ταινια και ειδικα το σκιουρακι :music-smiley-005:

Και εγώ θεωρώ ότι το 3 είναι πολύ καλό,αλλά το ξένο.Τα μεταγλωττισμένα καρτούν,χάνουν πολύ λόγω μετάφρασης και μου τη σπάει να ακούω για άλλη μία φορά τον κάθε Φιλλιπίδη,Μπέζο κτλ
Επίσης θα έλεγα οτι η ταινία είναι αριστούργημα αν έπαιζε στο 90% ο σκίουρος Scrat,άλλωστε όλοι αυτόν λατρέψανε,η μασκότ της ταινίας.Δεν μπορούσε να κρατούσε παραπάνω τις σκηνές!Η φωνή,το σημείο που απο το φόβο του κατάπινε το σάλιο του,το "αχα" όταν έβρισκε τα βελανίδια,όλα δεν παίζεται.Και φυσικά για όλες τις ηλικίες..

Την είδα εγώ, όχι τα πιτσιρικια, ε δεν ήταν και τιποτε φοβερό, απλά "σώζεται", από τις φωνές του Μπέζου και του Πέτρου Φιλιππίδη.