ΗΧΕΙΑ 2.1 (μικρα και...φθηνα)

lakiss51

Supreme Member
8 December 2006
4,924
Λογω στησιματος μινι hc με βαση την Panasonic 50vt30, αναζητω τριαδα εμπρος ηχειων ραφιου και...φθηνα. Εχω υπ´οψη τα Roister 5 (παμθφηνα) , Acoustic Energy AEGIS NEO-1, Acoustic Energy Aelite 1 (τα πουλα ή πουλουσε συνφορουμιτης σε μετριοκαλη τιμη) και μερικα αλλα. Απο αυτα ακουσα μονον τα πρωτα (καλα ακουγονται) - αλλα εχετε αλλες προτασεις εμπειρικες; που να τα ακουσατε δηλ. Οι τιμες τους περιπου σαν των προαναφερομενων +λιγο πανω. Ευχαριστω

Kαλυτερος συνδυασμος μεταξυ Roister 5+C5 >< Heco 200+100ποιος ειναι;
MadPax πες λεπτομερειες με τα Heco που εχεις.
Ξεχασα να γραψω οτι ο χωρος ειναι μικρουτσικος (<=12τμ)

Last edited:
Και τον ενισχυτή που θα κουμπώσουν δεν μας έγραψες...

Δεν ξέρεις καμιά φορά, μπορεί να προκύψουν θέματα που δεν σκεφτόμαστε καμιά φορά...

Aυτο τι λεει;http://www.odes.gr/index.php?page=s...roduct_id=2987&option=com_virtuemart&Itemid=5
(ο ΗΧΟΣ το ειχε αποθεωσει σε τεστ)

Για ενισχυτη:
Υπαρχει ο Harman Kardon avr 445, αλλα επειδη ειναι με...αποσπαση απο το εξοχικο, μαλλον παω για αγορα αλλου χαμηλοβαθμου (κατι σαν Yamaha 321; το νεο, ή οτι αλλο και καλομεταχειρισμενο)

Μην ξεχναμε οτι θα μπουν σε ραφι βιβλιοθηκης αναγκαστικα!

Last edited:
Re: Απάντηση: ΗΧΕΙΑ 2.1 (μικρα και...φθηνα)

MadPax πες λεπτομερειες με τα Heco που εχεις.

Τα χρησιμοποιώ στο δικάναλο σύστημά μου στο προσωπικό μου δωμάτιο ένα χώρο 4τμ με βάσεις Gemini 2, συνδεδεμένα στον ενισχυτή της υπογραφής μου.Είμαι ενθουσιασμένος, είναι πολύ γλυκόηχα και περιγραφικά ηχεία, με εξαιρετικό μπάσο.Δεν νομίζω να αγοράσω κάτι άλλο μέχρι να χαλάσουν !

Φυσικά η παρότρυνση να τα πάρω ανήκει στον υπερμέγιστο αδερφό και φίλο Tyler? Durden, αν και εμένα δεν μου γέμιζαν το μάτι...μέχρι που τα άκουσα :music-smiley-005:

Να σου βάλω μερικές φωτογραφίες να τα δείς κιόλας...

Ευχαριστω Νικο (ή κανω λαθος;)
Τα εχεις ομως ελευθερα πανω σε βασεις , ενω σε μενα το ενα θα μπει πανω σε ραφι βιβλιοθηκης παρεα με βιβλια, και το αλλο σε ραφι αλλα χωρις παρεα (μαλλον με εναν εκτυπωτη). Θα...ακουγονται;

Re: Απάντηση: ΗΧΕΙΑ 2.1 (μικρα και...φθηνα)

Ευχαριστω Νικο (ή κανω λαθος;)
Τα εχεις ομως ελευθερα πανω σε βασεις , ενω σε μενα το ενα θα μπει πανω σε ραφι βιβλιοθηκης παρεα με βιβλια, και το αλλο σε ραφι αλλα χωρις παρεα (μαλλον με εναν εκτυπωτη). Θα...ακουγονται;

Νίκος ναι, δεν κάνεις λάθος !

Hχεία για ράφι είναι άσχετα αν εγώ τα έβαλα σε βάσεις γιατί έτσι με βόλευαν.Φυσικά και θα ακούγονται και πολύ καλά μάλιστα...τα έχω ακούσει και σε ράφι βιβλιοθήκης στημένα για hc και σιχτίριζα τον εαυτό μου που πλήρωσα 500 χιλιάρικα το 2000 για τα Crystal Audio (που έχω ακόμα).

Εμένα μου κόστισαν 90 ευρώ μαζί με τις βάσεις, τα είχα βρεί demo σε μαγαζί, και έχουν μιά δυό γρατζουνιές που δεν φαίνονται βέβαια...αλλά τα πήρα για να ακούω μουσική, όχι για να τα πιάσω γκόμενα :flipout::flipout:

Μπορώ να κανονίσω μια ακρόαση...

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΗΧΕΙΑ 2.1 (μικρα και...φθηνα)

...................

Μπορώ να κανονίσω μια ακρόαση...
Σε ευχαριστω αλλα μενω μακρυα απο το κεντρο των...αποφασεων-bye-
Σαμπακι μαλλον απαιτειται ομως, ε;