kostas said:300 ή 3000? αν είναι 3000 κοίτα για electrovoice :music-smiley-005:
Γ.CURE.ΔΗΜ said:για ποιά ενισχυτικά μιλάς;αυτό που δεν καταλαβαίνω σου αρέσουν τα klipsh η´θέλεις απλά να τα αλλάξεις;
Το πρόβλημα αυτό στο rf3 δεν το ξανακούσει, σε γενικές γραμμές πάντως δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με τα klipsch μου εδώ και 10 περίπου χρόνια (και έχουν τραβήξει πολλά). Για τα χρήματα που λες και το σετ που ήδη έχεις πιστεύω ότι η καλύτερη επιλογή είναι τα μεγάλα μοντέλα της σειράς RF ( RF7,RF83 κτλ), αν θες παραπάνω ένταση σε 18τμ.........:chinscratch:
Στο home cinema του σαλονιού έχω τα ksf 10.5 σαν LR και ένα σετ quintet για surround (σύντομα θα γίνει αναβάθμιση των LR σε σειρά RF), Βέβαια δεν έχει καμία σχέση με το σύστημα που περιγράφεις αλά για το μέγεθος τους και για την τιμή τους παίζουν πολύ καλά..... (ανέβασε καμία φωτο από το σύστημα σου)
φιλε μου εσυ θες επαγγελματικα ηχεια πλεον ........
αλλα προσεχε 18 τμ ειναι πολυ λιγα για τοσα βαττ και τοσα dB !!!!!
και υπαρχει κινδυνος για τα αυτια σου ......
Φίλε Βάγκο το σκέφτηκα και για επαγγελματικά αλλά ειναι πολλύ χάλια σε ποιότητα ήχου. Δέν αξίζει το κόπο. Είναι για ανοιχτούς χώρους πχ καφετέρειες και όχι για σπίτια. Για το θέμα της έντασης μη νομίζεις ότι ειναι τίποτα εξωπραγματικά πράγματα, απλώς θέλω να το απολαμβάνω όπως όταν πάμε σε μιά καλή αίθουσα κινηματογράφου. Η ένταση είναι απο τους παράγοντες που συμβάλλουν στο να ζήσεις μια ταινία με δράση.!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.