Ηχεια 5.1 για denon 4308Α σε 70 τμ

paris62

New member
10 November 2008
7
παιδια καλησπερα.. θα ηθελα καποια βοηθεια για ενα νεο σετ ηχειων 5.1 για τον 4308α στα 70 τμ που να ικανοποιουν ομως και μουσικα χωρις να κουραζουν, σε κοστος περιπου τις 3000-5000 ευρω συνολο..
πασα βοηθεια και συμβουλη δεκτη..-bye-

Σε ευχαριστω Pleo.. και θα το λαβω σοβαρα υποψιν μιας και ειναι κατι ποιοτικο απο οτι ξερω....!!!!!

Δες και σε Chario τι παίζει... όταν έψαχνα πριν 3 χρόνια για ηχεία με είχαν εντυπωσιάσει όσο πολύ λίγες εταιρίες, σε κάποιες υλοποιήσεις τους τουλάχιστον..

Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω με τα Focal, αν και νομίζω σε τραβάει λίγο πιο πάνω, χωρίς να είμαι σίγουρος ωστόσο.

Και γω ειμαι στο ψαξιμο για αναβαθμιση ηχειων.Τωρα παιζω τον 4308 με ΒΟSE acoustmass 10 και ενεργο γουφερ το YHAMAHA 515 .Εχω προσπαθησει να ακουσω την 5αδα 683 μποστινα 685 περιφεριακα htm61 της Β&W αλλα δεν τα βρισκω στημενα πουθενα.Καμια προταση????

Και γω ειμαι στο ψαξιμο για αναβαθμιση ηχειων.Τωρα παιζω τον 4308 με ΒΟSE acoustmass 10 και ενεργο γουφερ το YHAMAHA 515 .Εχω προσπαθησει να ακουσω την 5αδα 683 μποστινα 685 περιφεριακα htm61 της Β&W αλλα δεν τα βρισκω στημενα πουθενα.Καμια προταση????

φιλε μου ακοθσα τα 683 θεσσαλονικη που μενωκαι δεν μοθ αρεσαν λογω πολυ εκταταμενων μπασων.
αλλα ακουσα τα cm1 της ιδιας εταιριας και τα βρηκα καταπληκτικα κρυσταλινα για το μεγεθος τους.το αψαξα και σε λιγο βγαινουν τα cm2 cm5 kai cm9 αν θελεις δεσ το...αξιζει. τα ηχεια σου παντωσ ειναι πολυ μικρα για τον denonνομιζω