Ηχεία 5.1 για DENON AVR-3310

Μετά απο τόσο καιρό και τελικά δεν έχω αποφασίσει για τα ηχεία!!!Είχα και τρεξίματα με την δουλειά οπότε δεν έκανα τις ακροάσεις που ήθελα. Για τα Monitor Audio RX2 και RX6 τί έχετε να πείτε??? Σύμφωνα πάντα με οδηγό τον denon 3310.

Γιατι δεν κοιτας και σε μεταχειρισμενα ?
Ειναι αρκετοι αυτοι που δινουν τα ηχεια τους απλα για να πανε σε κατι καλυτερο

Για τα Monitor Audio RX2 και RX6 τί έχετε να πείτε??? Σύμφωνα πάντα με οδηγό τον denon 3310.

Είναι καινούργια μοντέλα, δεν ξέρω καν αν τα έχει φέρει η "Ηχοέκφραση".
Υ.Γ. Τώρα είδα οτι στο site της τα έχει.

Είναι καινούργια μοντέλα, δεν ξέρω καν αν τα έχει φέρει η "Ηχοέκφραση".
Υ.Γ. Τώρα είδα οτι στο site της τα έχει.

Στο σαιτ τους υπαρχουν παντως.
Πολυ περιεργο ομως ειναι οτι την Δευτερα (τα RX6) τα ειχε 850 ενω σημερα 930 ...

Last edited:
Εγώ έχω τα RS6, αν και τα καινούργια κατεβαίνουν τόσο κάτω όσο τα δικά μου ίσως να μην χρειαστείς ούτε subwoofer (εγώ έχω πάντως). Όσο για την τιμή, μάλλον θα χρειαστει τηλέφωνο, για όποιον ενδιαφέρεται.

Εγώ έχω τα RS6, αν και τα καινούργια κατεβαίνουν τόσο κάτω όσο τα δικά μου ίσως να μην χρειαστείς ούτε subwoofer (εγώ έχω πάντως). Όσο για την τιμή, μάλλον θα χρειαστει τηλέφωνο, για όποιον ενδιαφέρεται.
γιατι δεν κοιτας τα focal dome?ειναι μικρα και απο σχολια λενε οτι παιζουν παρα πολυ καλα.και νομιζω οτι θα ταιριαξουν με τον ενισχυτη σου.

Απο ενισχυτη εαν παρεις κανεναν Γερμανο με τα ιδια λεφτα θα εχεις περισσοτερα ρευματα για κοιτα για onkyo .
Δεν ειναι τυχαιο που πολλοι απο εμας εχουν κανει τα ψωνια τους απο Γερμανικα sites.
Οσο για την προταση των 9.6 επειδη τα εχω θα σου πω οτι ειναι παρα πολυ καλα για τα λεφτα τους .
Κοιτα και λιγο τις τιμες του Κοσμα στην στοα Φεξη φερνει τα wharfedale σε πολυ καλες τιμες.
Οποιος σου ειπε οτι με το sub θα κανεις την ιδια δουλεια δεν ξερει τι του γινεται .
Υπαρχει βλεπεις και αυτο που λεγεται κατευθυντικοτητα των χαμηλων συχνοτητων η οποια χανεται απο τα sub

Στο σαιτ τους υπαρχουν παντως.
Πολυ περιεργο ομως ειναι οτι την Δευτερα (τα RX6) τα ειχε 850 ενω σημερα 930 ...
Το παρατήρησα και εγώ αυτό...!!!Αύριο θα πάω για ακρόαση ηχοέκφραση...θα τους ρωτήσω από περιέργεια πάντως και θα σας πώ τι παίζει με την τιμή...στο email που έστειλα αν και επέμενα να τα ακούσω με πηγή τον Denon μου είπαν ότι δεν γίνεται οπότε δεν ξέρω αν έχει νόημα η ακρόαση...
Όσο για τον ενισχυτή έγινε η αγορά του Denon-3310 οπότε...

Επειδή δεν είμαι γνώστης ,όσο αφορά για τα "ρεύματα" του ενισχυτή...μου δίνεται περισσότερες πληροφορίες...???

Εφόσον τον πήρες τον ενισχυτή, μην ψάχνεις παραπέρα. Είναι πολύ καλός ο Denon. Απλά ο Στέργιος παραπάνω σου λέει ότι με τα ίδια χρήματα που πήρες τον 3310 από εδώ, θα μπορούσες να αγοράσεις μεγαλύτερο ενισχυτή από Γερμανία.

Τα Monitor Audio είναι αρκετά καλά, πάντως αν δέχεσαι ακόμη μία πρόταση στα ίδια χρήματα, ρίξε μία ματιά εδώ:

http://www.odes.gr/index.php?page=s...ategory_id=287&option=com_virtuemart&Itemid=5

Φυσικά δέχομαι προτάσεις και ευχαριστώ πολύ που ασχολείστε μαζί μου....αισθάνομαι υπόχρεος...
Τα AE AELITE 3 δεν κρύβω ότι τα χάζευα αλλά τα είχα απορρίψει λόγο χαρακτηριστικών(Power Handling: 175 watt max)...θα συνεργαστούν καλά με τον Denon-3310???Και μετά με τι περιφερειακά συνδυάζονται???

Τα AE AELITE 3 δεν κρύβω ότι τα χάζευα αλλά τα είχα απορρίψει λόγο χαρακτηριστικών(Power Handling: 175 watt max)...θα συνεργαστούν καλά με τον Denon-3310???Και μετά με τι περιφερειακά συνδυάζονται???

Το power handling 175W max δεν κατάλαβα σε τι σε ανησύχησε..... :chinscratch:

Για κεντρικό υπάρχει το αντίστοιχο aelite center http://www.acoustic-energy.co.uk/Product_range/Aelite_series/Aelite_centre.asp
και για surround τα Αelite1 http://www.acoustic-energy.co.uk/Product_range/Aelite_series/Aelite_one.asp
ή τα Aelite 2 http://www.acoustic-energy.co.uk/Product_range/Aelite_series/Aelite_two.asp

Re: Απάντηση: Ηχεία 5.1 για DENON AVR-3310

Οποιος σου ειπε οτι με το sub θα κανεις την ιδια δουλεια δεν ξερει τι του γινεται .
Υπαρχει βλεπεις και αυτο που λεγεται κατευθυντικοτητα των χαμηλων συχνοτητων η οποια χανεται απο τα sub

Όταν μιλάμε για πραγματικά χαμηλές συχνότητες, δηλαδή κάτω από 70-80Hz, κατευθυντικότητα ουσιαστικά δεν υπάρχει.

Γιαυτό και "μας παίρνει" να βάζουμε το sub λίγο πολύ όπου μας βολεύει / παίζει καλύτερα, και όχι απαραίτητα μπροστά και ανάμεσα στα L-R ηχεία.

Αν βέβαια έχουμε μικρά ηχεία, και αναγκαστικά "κόβουμε" το sub ψηλά (100 - 120Hz), αρχίζουμε να έχουμε θέμα με την τοποθέτησή του.

Ερώτηση άσχετου:τα AE AELITE 3 είναι 8 ohms και τα Aelite 2 είναι στα 6 ohms...μπορούν να μπούν στον ενισχυτή και τα δύο???:stupido2:

Ναι, και στον ενισχυτή θα δηλώσεις ως αντίσταση των συνδεδεμένων ηχείων τα 6Ω. Πάντως δεν υπάρχει λόγος να πάρεις τα Aelite 2. Τα Aelite 1 θα σε καλύψουν μια χαρά......

Last edited: