Ηχεία 5.1 για σαλόνι (κρεμαστά)

Έχετε διαβάσει πως δεν δέχεται να τα βάλει πουθενά παρά μόνο στο ταβάνι έτσι;

Κρεμαστά τύπου Ellipson μόνο για background music, και πάλι κρίμα τα λεφτά
Έχουμε διαβασει Βασίλη!! Απλά ψάχνουμε τρόπους και ιδέες μπας και μεταπείσουμε την θηλυκή ύπαρξη…😂. Εκτός και αν μιλάμε για 2 εντελώς διαφορετικούς κόσμους που δεν θελει ουτε και TV…😁

• Like
Reactions: Pleo
Έχετε διαβάσει πως δεν δέχεται να τα βάλει πουθενά παρά μόνο στο ταβάνι έτσι;

Κρεμαστά τύπου Ellipson μόνο για background music, και πάλι κρίμα τα λεφτά

Κρεμαστά κάνουν μόνο για κάνα κομμωτήριο.

Γι'αυτό μιλάμε για κούτσικα ηχεία που τελικά μπαίνουν παντού χωρίς καν να φαίνονται (με λίγη προσοχή στην τοποθέτηση, καναλάκια κλπ), τα οποία μπορεί μεν να μη συγκρίνονται με κανονικά, θα είναι σίγουρα καλύτερα όμως της τηλεόρασης (και πιθανώς και της soundbar).

Έχουμε διαβασει Βασίλη!! Απλά ψάχνουμε τρόπους και ιδέες μπας και μεταπείσουμε την θηλυκή ύπαρξη…😂. Εκτός και αν μιλάμε για 2 εντελώς διαφορετικούς κόσμους που δεν θελει ουτε και TV…😁

Ακριβώς.

Το σύνθημα το ξέρεις έτσι; Άσε τα περιδέραια κι έλα να πάρεις στέρεα. :giggle:

Τι μου θύμισες τώρα. Είχα κι εγώ ένα 5.1 συνολάκι Pascal, το πρώτο μου 5.1 σύστημα κάπου στο 2000 και τότε ήταν ο ορισμός της τιμιότητας, ταμάμ για μικρό και ζόρικο χώρο. Έπαιζα για αρκετά χρόνια με αυτό, μαζί με έναν Sony 930, και -τότε- ήμουν αρχηγός. Αναρωτιέμαι πως θα μου φαινόταν τώρα, δυστυχώς δεν ξέρω καν που βρίσκεται.

Θα σου φαίνονταν πολύ φτωχά στη δημιουργία surround πεδίου σε σχέση με οποιοδήποτε οικονομικότατο bookshelf μικρού μεγέθους.

Κάτοχος SA-VE835ED, ένα ζευγάρι έχει ξεμείνει στις θέσεις SBR και SBL. Ήταν και στις θέσεις SL και SR ακόμα ένα ζευγάρι αυτό όμως αντικαταστάθηκε με τύπο ηχείου που προανέφερα και η διαφορά ήταν μεγάλη.
Για front.... δεν το συζητώ. Εκεί έγινε αποκάλυψη... .

Τώρα σκέφτομαι πόσο εξυπηρετικό είναι να έχεις σύστημα που αποτελείται από πολλά κομμάτια. Αν σκεφτώ πόσες αλλαγές έχω κάνει στο ίδιο σύστημα όλα αυτά τα χρόνια, τελικά έχει βγει πολύ οικονομικό. Σκέψου πόσα all in one θα είχα αλλάξει... .

Υπάρχει και άλλη λύση από εναν τρελο που ειχα ποσταρει και σε αλλη θεματολογία εδω…

Και surround και δεν ενοχλείς και δεν διαταράσσεις / επεμβαίνεις στον χώρο σφραγίδα της γυναίκας και είσαι ασφαλής με το κρανάκι για ξαφνική κι απροσδόκητη καρπαζιά στο κεφάλι ενώ είσαι απορροφημένος…και μπασάκι δεμένο να βαράει στην κοιλιά για δωρεάν λιθοτριψία…...ενα με απασχολεί όμως…θα βλέπεις με αυτό…??😂

IMG_1629.jpegIMG_1630.jpegIMG_1631.jpegIMG_1628.jpeg

Ρε έχει παλαβώσει καλα καλά ο κόσμος…που πάμε ρεεεε!!!! 😂😂

• Haha
Reactions: vlad66
μια λυση ειναι sonos. Ξεκινας με μπαρα και σταδιακα προσθετεις.
Η αλλη ειναι ακριβοτερη . sony theatre quad

Υπάρχει και το Hisense HT Saturn και έρχονται κι άλλα από Samsung.

Ηχομπάρα δεν θα αγόραζα εύκολα ή τέτοιες lifestyle λύσεις, πριν εξετάσω τι μπορεί να γίνει με το installation γιατί εκεί μπορείς να έχεις κανονικά ηχεία με Hi-Fi απόδοση, εάν το επιτρέπουν οι διαθέσιμες θέσεις του χώρου.

Υπάρχει και άλλη λύση από εναν τρελο που ειχα ποσταρει και σε αλλη θεματολογία εδω…

Και surround και δεν ενοχλείς και δεν διαταράσσεις / επεμβαίνεις στον χώρο σφραγίδα της γυναίκας και είσαι ασφαλής με το κρανάκι για ξαφνική κι απροσδόκητη καρπαζιά στο κεφάλι ενώ είσαι απορροφημένος…και μπασάκι δεμένο να βαράει στην κοιλιά για δωρεάν λιθοτριψία…...ενα με απασχολεί όμως…θα βλέπεις με αυτό…??😂

View attachment 264355

Ρε έχει παλαβώσει καλα καλά ο κόσμος…που πάμε ρεεεε!!!! 😂😂

Βλέπω και ξαναβλέπω αυτή τη φωτογραφία και αναρωτιέμαι. BMR είναι αυτοί οι οδηγοί;