ηχεια απο 200 εως 300 ευρω

nigio

Established Member
22 December 2008
284
παιδια καλησπερα..εχω μελετησει αρκετα αλλα θελω κ τη γνωμη σας για μια αγορα ηχειων που σκεφτομαι να κανω...εχω ακουσει αυτα τα wharfendale κ μου φανηκαν παρα πολυ αξιολογα..

http://www.apothema.gr/Product/5-1-71-51511/Wharfedale/DIAMOND_9_1_Black_Zeygos.html

ακουω περισσοτερο εντεχνη μουσικη με πολυ ακουστικη κιθαρα και θελω πολυ καθαρα vocals..παρολα αυτα θελω κ σωστο μπασο χωρις δοση υπερβολης ομως..τι προτεινετε?

Tannoy Mercury F1 Custom για το κάτω όριο.
large-2.jpg

Tannoy Sensys 1 για το άνω όριο με super tweeter και 7'' μεγάφωνο.
large-1.jpg

Κινδυνεύω να γίνω γραφικός, αλλά... κατά την γνώμη μου δεν έχουν αντίπαλο στην κατηγορία. Διάβασε το review και κάνε μια βόλτα να να τα ακούσεις, αξίζει τον κόπο. Όσο για καθαρότητα σε φωνιτικά, κιθάρα και όλα τα σχετικά, νομίζω ότι θα εντυπωσιαστείς...

http://whathifi.com/Review/Mission-m32i/
http://www.limnaios.gr/view.asp?productID=6814

Καλές γιορτές-bye-

Και εχθές , και σήμερα , και μάλλον αύριο σε αυτά τα χρήματα θα έπαιρνα αυτό και μόνο !

Epos els3

Stereophile Class C Recommended Component
Absolute Sound Editors Choice 2005-2006

Παίζουν απίστευτα για τα χρήματα που κοστίζουν, η επόμενη σου αγορά για τέτοιου μεγέθους ηχεία θα γίνει εφόσον διαθέσεις πάνω από 800 να πας στο μικρό ATC

Attachments

• els3.jpg
    els3.jpg
    51.1 KB · Views: 96
Καλημέρα .
Τα els 3 τέλος, μετα τη προσφορα εγιναν αναρπαστα.
Εαν θέλεις ακουσε τα καινούργια els 8 κατά τη γνώμη μου ειναι καλύτερα απο τα els 3 στά σημεία .

Κατ' αρχάς έχεις ήδη ενισχυτή; Αν όχι, τοτε σκέψου σοβαρά τη λύση των ενεργών μόνιτορς. Κι αυτο γιατι στα χρήματα που θα καταλήξεις για ενα τετοιο ζευγάρι ηχεια + ενα φθηνο και αξιοπρεπές ενισχυτικο, ήτοι 300+300Ε, βρισκεις και πολύ καλά ενεργά μόνιτορς όπως Adam, Dynaudio κλπ.

Στο κάτω άκρο άκου και τα νέα Spicom HT2. Πήρα ένα ζευγάρι για τον υπολογιστή, και ο κουμπάρος μου αποφάσισε να πάρει 8 για να στήσει surround με δαύτα. Έχουν λίγο τονισμένο πρίμο, αλλά και ικανοποιητικό χαμηλό για τετράιντσο.

Πάντως από τα προαναφερθέντα θα προτιμούσα το KEF ή το Epos, αλλά άκου και τα Heco πρώτα.

Re: Απάντηση: ηχεια απο 200 εως 300 ευρω

Καλημέρα .
Τα els 3 τέλος, μετα τη προσφορα εγιναν αναρπαστα.

Ποσο κανουν τα els 3 ? Αυτη η προσφορα εγινε απο.?.ισχυει ακομα..?

Που μπορουμε να τα βρουμε ?

Ποσο κανουν τα els 3 ? Αυτη η προσφορα εγινε απο.?.ισχυει ακομα..?

Που μπορουμε να τα βρουμε ?

Εσυ ρε δεν εχεις ηχεια?

Η γερασα και δε θυμαμαι?

Εσυ ρε δεν εχεις ηχεια?

Η γερασα και δε θυμαμαι?

Mια χαρα θυμασαι...:grandpa: :flipout:

Εγω θελω ανανεωση τωρα στα γεραματα..:flipout:

Σκεφτομουνα (σιγα σιγα..γιατι ειναι και η οικονομικη κριση...:BXVZCBXZ6:) να παρω ενα οικονομικο ζευγαρι...και τα b&w να γινουν μελος ενος home cinema.Θυμασαι τι σου ελειπε σε αυτα....ε κολλησα το μικροβιο μου φαινεται ..:flipout:

Α ναι..θελω και μια χαρη...θα στη πω πμ-ικως

Και χαθηκαμε...:grandpa:

Φίλε Croft η προσφορά αυτή ειχε γίνει προ μηνός περίπου μπωρει και περισότερο ,αλλα δυστηχώς τελείωσε . Υπήρχε στίς αγγελίες (προσφορές καταστημάτων) Η τιμή προσφοράς ηταν 180,00 euro

Φίλε Croft η προσφορά αυτή ειχε γίνει προ μηνός περίπου μπωρει και περισότερο ,αλλα δυστηχώς τελείωσε . Υπήρχε στίς αγγελίες (προσφορές καταστημάτων) Η τιμή προσφοράς ηταν 180,00 euro

Ευτυχώς πρόλαβα και πήρα ένα ζευγάρι.

Τοποθετήθηκαν στο σύστημα του γραφείου και τα ακούω αυτή την στιγμή !

Δεν μπορώ να πιστεψω ότι αυτόν τον ήχο τον πλήρωσα μόνο 180 . :BDGBGDB55:

Θανκς Χρήστος -bye-

Bart

παιδια καλησπερα,μολις ηρθα αθηνα κ ειχα την ευκαιρια να ακουσω τα advance acoustics um20.πολυ γεματος ηχος,καθαρος ,ακρως διαυγης..παρολαυτα δν τα προτεινε κανεις..τα tannoy δν τα εχω βρει ακομα..για τα advance acoustics τι λετε?