ηχεια απο εξωτερικο

mel_R21

Established Member
13 June 2010
108
ρε παιδια εχω παρατηρισει<δεν ανακαλυψα την αμερικη,το ξερω>οτι οι διαφορεσ στισ τιμεσ ηχειων ειναι πολυ μεγαλεσ του εξωτερικου σε σχεση με την ελλαδα.θα ηθελα να σασ ρωτησω αν ειναι ασφαλεσ να παρω κατι απο εξω κ αν μπορουσε καποιοσ απο εσασ να με βοηθησει για τον τροπο που μπορω να το κανω κ αν θελει να βρεθουμε απο κοντα να το κανουμε μαζι.
τα ηχεια που τελικα θελω να παρω ειναι τα εξησ
rf82 η rf63
rc 62
rs 42
k τελοσ
rw 12d.
οι διαφορεσ ειναι μεγαλεσ κ θα σασ ειμαι ευγνομων αν με βοηθησετε...

πανε με αυτες τις τιμες που βρηκες σε ενα φυσικο καταστημα και δες τι μπορουν να σου κανουν
οι τιμες τιμοκαταλογου ειναι διαφορετικες απο τις τελικες

πηγα σε 2 καταστηματα,πειραια κ γλυφαδα.μεταξη τουσ υπαρχει διαφορα 201 ευρο,αλλα σε σχεση με εξω η διαφορα απο το πιο φθηνο<στο πειραια> ειναι γυρω στα 300- 400 ευρο...

εγώ έχω πάρει από hifisound.de τα klipsch και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.

Έχω παρει απο schlauershoppen.de τα klipsch που ήθελα και κάτι αλλα πράγματα και μου ήρθαν πολυ μα πολύ λιγότερα ευρώ από ότι εδώ,μετά από πολύ ψάξιμο.Και όλα με αντικαταβολές χρεωνοντας με 29 ευρω καθε φορά που ερχόταν κατι στην πορτα μου.

ευχαριστω για τισ πληροφοριεσ κ την βοηθεια σασ...!οταν μου ερθουν τα πραγματα θα σασ ενημερωσω.

Τι γίνεται όταν σας έρθουν χτυπημένα, τα παραλαμβάνετε ή πάνε απο εκει που ήρθαν και τι γίνεται με την επιστροφή των χρημάτων, τα παίρνετε όλα πίσω;
(Ρωτάω γιατί είμαι παθών...)

σωστεσ ερωτησεισ.αν εχει καποιοσ καμια πληροφορια...

Τι γίνεται όταν σας έρθουν χτυπημένα, τα παραλαμβάνετε ή πάνε απο εκει που ήρθαν και τι γίνεται με την επιστροφή των χρημάτων, τα παίρνετε όλα πίσω;
(Ρωτάω γιατί είμαι παθών...)

Κλαησπέρα!!! Έχω αγοράσει πάρα μα πάρα πολλά πράγματα απο Γερμανία Αγγλία και Αμερική όχι μόνο για ήχο-εικόνα Αλλά και για το άλλο τρελό hobby μου τον ραδιερασιτεχνισμό, Και μιλάμε για ασυρμάτους και ηλεκτρονικά κυρίως, πολύ ευαίσθητα κατα την μεταφορά, δεν είχα ποτέ πρόβλημα, αλλά πάντα ζητούσα καλή συσκευασία και μαρκάρισμα δεμάτων σαν FRAGILE σε χρεώνουν περίπου 5-15 ευρώ παραπάνω, ανάλογα το μέγεθος συσκευασίας αλλά αποφεύγεις δυσάρεστες καταστάσεις.

Re: Απάντηση: ηχεια απο εξωτερικο

Προσέξτε τα τελωνεία απο Αμερική παιδιά σε αυτούς τους περίεργους καιρούς που περνάμε.

Έχει δίκιο ο Γιάννης σε αυτό που λέει!!!!! Προσοχή απο χώρες εκτος Ευρώπης πάντα μαρκαρισμένα τα πακέτα σαν GIFT και ποτέ με αναγράφουσα τιμή πάνω απο 200eyro. Μέχρι 200 πληρώνεις το πολύ 3eyro έξοδα παρουσίας στο τελωνείο απο εκεί και πάνω μπορεί να πληρώσεις άλλη μια φορά το ποσό, άσε που ισως ανοίξουν τα δέματα και πρέπει να υπάρχει σφραγίδα CE στο προιόν διαφορετικά έχεις μεγάλο προβλημα.

Καλές αγορές!!!!!!!

Μηπωσ γνωριζετε το καταστημα hifi alt.de??? !εχει τα rf63 σε τιμη πακετου 1.200 αλλα επειδη δεν το γνωριζω θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι καταστημα τησ προκοπησ μην κλαιω τα λεφτα στο τελοσ...thanks...

Δεν πας μια βολτα απο την stepcom.gr πρωτου κανεις την κινηση σου ???
(κλιπς δεν παιζει, αλλα ξερεις, υπαρχουν και αλλα ηχεια...)

Μηπωσ γνωριζετε το καταστημα hifi alt.de??? !εχει τα rf63 σε τιμη πακετου 1.200 αλλα επειδη δεν το γνωριζω θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι καταστημα τησ προκοπησ μην κλαιω τα λεφτα στο τελοσ...thanks...

Δεν το γνωρίζω το καταστημα αυτό. Πράγματι έχει καλή τιμή τα ηχεία αλλα δες αν στέλνει Ελλάδα και μεταφορικά πόσο έχει???? υπάρχουν και άλλα καταστήματα απο Γερμανία τα οποία ξέρω κι έχω αγοράσει απο αυτα

Δεν το γνωρίζω το καταστημα αυτό. Πράγματι έχει καλή τιμή τα ηχεία αλλα δες αν στέλνει Ελλάδα και μεταφορικά πόσο έχει???? υπάρχουν και άλλα καταστήματα απο Γερμανία τα οποία ξέρω κι έχω αγοράσει απο αυτα

Για πές κανα δυο καταστήματα γιατί ψύνομαι και εγώ για τα klipsch....

Σου στέλνω με πμ κάποια ( δεν ξέρω αν επιτρέπεται να ανεβάζουμε λινκ απο καταστηματα ή αν θεωρείται διαφήμηση) τα οποία είναι δοκιμασμένα και αξιοπιστα

Σου στέλνω με πμ κάποια ( δεν ξέρω αν επιτρέπεται να ανεβάζουμε λινκ απο καταστηματα ή αν θεωρείται διαφήμηση) τα οποία είναι δοκιμασμένα και αξιοπιστα

Ευχαριστώ!!!! Οπότε για ότι απορία έχω θα σου στείλω pm....

Ευχαριστώ!!!! Οπότε για ότι απορία έχω θα σου στείλω pm....

Ενοείτε αν και δεν είμαι ειδικός όσον αφορά τα ηχεία, σε αυτό υπάρχουν παιδιά με πολλές γνώσεις εδω μεσα να σε βοηθήσουν όπως βοήθησαν και μενα. Τώρα για τα καταστήματα που σου έστειλα ότι θες ρώταμε έχω αγοράσει απο όλους εκτός ένα που αναφέρω και ειναι όλοι επαγγελματίες σωστοί