ηχεια απο εξωτερικο

Κλαησπέρα!!! Έχω αγοράσει πάρα μα πάρα πολλά πράγματα απο Γερμανία Αγγλία και Αμερική όχι μόνο για ήχο-εικόνα Αλλά και για το άλλο τρελό hobby μου τον ραδιερασιτεχνισμό, Και μιλάμε για ασυρμάτους και ηλεκτρονικά κυρίως, πολύ ευαίσθητα κατα την μεταφορά, δεν είχα ποτέ πρόβλημα, αλλά πάντα ζητούσα καλή συσκευασία και μαρκάρισμα δεμάτων σαν FRAGILE σε χρεώνουν περίπου 5-15 ευρώ παραπάνω, ανάλογα το μέγεθος συσκευασίας αλλά αποφεύγεις δυσάρεστες καταστάσεις.
Προφανώς δεν είχες παραγγείλει κάτι τόσο μεγάλο...120"
Βλέπεις τι έπαθα...ήταν ασφαλισμένο και δεν ξέρω τι ποσό θα μου επιστρέψει μόλις το παραλάβει...
Τόσα είχα διαβάσει για την κολ...ups, δεν έμαθα... αλλά βλέπεις "επιλήφθηκε" η speedex να διορθώσει τα κακώς κείμενα...

Attachments

• DSCN3411 (Large).jpg
    DSCN3411 (Large).jpg
    98.5 KB · Views: 59
  • DSCN3410 (Large).jpg
    DSCN3410 (Large).jpg
    98.9 KB · Views: 43
Καλησπέρα!!
απορώ ειλικρινά τι να σου πώ. Εγώ έφερα την τηλεόραση απο Αγγλια γιατί δεν υπήρχε εδώ οταν την πήρα (PANASONIC VIERA TX-P50V10).
Όπως καταλαβαίνεις το δέμα ήταν πολύ μεγαλύτερο απο το δικό σου 50αρα TV αλλά δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα βέβαια ήρθε με την εταιρία που σου στελνω στο link η οποία έχει υπηρεσία courier οδικώς σε 5 εργασιμες την είχα Κρήτη συνεργάζεται με την ACS

http://www.interlinkexpress.com/

τα περισότερα πράγματα τα φέρνω με αυτήν έχω κάνει λογαριασμό και τουσ λέω απο που να πάνε να τα παραλάβουν, αφού ετσι κι αλλιως εγω πληρώνω τα μεταφορικά αλλα το καλό είναι οτι έρχονται οδικώς και γλιτώνουν πολυ ταλαιπορία στα αεροδρόμια που τα πετανε όπως να ναι και τα πλακώνουν δες το.
Και με την κο...speedex μην το αφήσεις να τους ενοχλέις συνέχεια γιατί αν περιμένεις απο αυτούς αστα

Μάλλον έπαιξε ρόλο ότι το έστειλε αεροπορικά(σε 2 μέρες ήταν στην πόρτα μου) στην περίπτωσή μου...
Αν ήξερα την εταιρία που παρέθεσες...

Μάλλον έπαιξε ρόλο ότι το έστειλε αεροπορικά(σε 2 μέρες ήταν στην πόρτα μου) στην περίπτωσή μου...
Αν ήξερα την εταιρία που παρέθεσες...

Το πιθανότερο είναι αυτο αλλά και πάλι δεν υπάρχει δικαολογία απο πλευρας εταιριας υποτιθεται οτι σε χρεωνει courier ασφαλισμενο δεμα δηλαδη υπηρεσια quick & safe αλλά τι να περιμένεις απο τις μπ........εταιριες. Πράγματι την μεγαλυτερη ταλαιπορία την δέχονται τα δεματα στα αεροδρομια γι αυτό πρέπει να επιμένεις να αναγραφεται FRAGILE μήπως και το προσεξουν λιγάκι, αλλά ακόμα και αν πάθει κάτι το δέμα και ειναι μαρκαρισμένο FRAGILE δεν υπάρχει δικαιολογία απο την εταιρία. Έχω φέρει πάρα πολλά πράγματα απο πάρα πολλές χώρες και τα έχω ψάξει πολύ αυτά

γεια σασ κ παλι παιδια.μετα τισ διακοπεσ ....παλι εδω να ανταλαξουμε αποψεισ.την παρασκευη μου ηρθαν τα rf 63 κ ειναι....μαγεια...!!!σασ γραφω για την μεταφορικη.
με πηραν τηλ κ μου τα φεραν στο σπιτι με 30 ευρο απο γερμανια,ηταν<απο το hifisound.de>τοσο καλα συσκευασμενα που να τα εριχνεσ απο 2 οροφουσ δεν παθαιναν τιποτα.ηταν μεσα σε φενιζολ κ μεσα σε παλετα με αποστατεσ για να μην εχουνε επαφη με το περιβλημα τησ παλετασ.
κ η επομενη αγορα μου θα ειναι απο εκει...χωρισ κανεναν ενδιασμο.

[FONT=&quot]από το hifisound.de, έχω αγοράσει και εγώ τα ηχεία μου KLIPSCH-RF82 και δεν είχα κανένα πρόβλημα. ήταν άψογος [/FONT]

Έχω παρει απο schlauershoppen.de τα klipsch που ήθελα και κάτι αλλα πράγματα και μου ήρθαν πολυ μα πολύ λιγότερα ευρώ από ότι εδώ,μετά από πολύ ψάξιμο.Και όλα με αντικαταβολές χρεωνοντας με 29 ευρω καθε φορά που ερχόταν κατι στην πορτα μου.
ποσο σου ηρθαν τα μεταφορικα?