Ηχεία B&W DM 302 χαλασμένα. Φθηνή επισκευή.

blind guardian

AVClub Enthusiast
6 November 2007
1,068
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Καλησπέρα & χρόνια πολλά. Έχω τα εν λόγω ηχεία και μάλλον από απότομα γκάζια από λάθος της μητέρας μου παίζουν μόνο τα tweeter. Κρίμα γιατί αν και του 2002 αγορά είχαν παίξει ελάχιστα. Ηταν δώρο του αφεντικού μου. Τα πήρα στα χέρια μου προ 3 ετιας σφραγισμένα παρακαλώ. Παραθέτω φωτο. Οποίος μπορεί να βοηθήσει για μια λογική επισκευή με χαρά θα τον ακούσω! Thx
8201a8a4df1bf2185338c8fca0ba0ae3.jpg
0de5f3534c372ac12ade0b2399e4c66c.jpg
c9646b5540f179327fd9b4b3dc110063.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Blind Guardian

Έχει σκιστεί το Woofer? ΑΝ ναι, τότε πάρε τηλ στην Audio Veterans (Αθήνα , Αγία Παρασκευή) να σου παραγγείλουν ανταλλακτικό woofer. Κατά 99% θα μπορείς να το αλλάξεις και μόνος σου. Έχω αλλάξει tweeter 3 φορές μόνος μου σε αντίστοιχα δαπέδου της ίδιας εταιρείας με ένα κλειδί αλεν μονάχα, δεν είναι τίποτα

Ευχαριστω πολύ. Θα επικοινωνήσω μαζι τους και θα σας ενημερώσω για την εξελιξη

Blind Guardian

Δεν κάνει τίποτα φίλε. Πάρε τους, απλά να ξες αργεί (περιμένουν να κάνουν μεγάλη παραγγελία από τη μαμά πρώτα) minimum 1 μηνα. Το καλό είναι ότι αν το βάλεις και μόνος σου μπορεί να την γλιτώσεις με 30-50 ευρώ που λέει ο λόγος.

https://www.youtube.com/watch?v=pP6qMKW8jHo :music-smiley-005:

Πάντως σε μένα, όταν είχε αρπάξει πηνίο απο woofer παλαιότερου ηχείο, ακουγόταν κάποια έντονη παραμόρφωση. Δεν είναι οτι δεν επαιζε καθόλου.
Πρεπει να τα δει τεχνικος. Και το οτι έχει συμβεί στα δυο ηχεία ταυτόχρονα είναι επίσης ύποπτο. Θεωρώ οτι καλό είναι να κοιταχτει και ο ενισχυτης.

Δύσκολο να είναι ο ενισχυτής,αφού τα τουίτερ παίζουν
Δοκίμασες άλλα ηχεία;
Τι ενισχυτή έχεις;

Ο ενισχυτής είναι ok ( Sony AV STR DB 840QS) γιατί δοκίμασα αλλά ηχεία και είναι οκ. Επίσης δοκίμασα τα ηχεία τα χαλασμένα σε άλλο ενισχυτή και κάνουν τα ίδια προβλήματα. Άρα ξεκάθαρα τα ηχεία είναι. Thx όλους σας

Λοιπόν τα ηχεία είχαν κάει τα γουφερ. Μου τα έφτιαξε φίλος τεχνικός και μάλιστα δωρεάν. Όποτε τέλος καλο όλα καλα!

Blind Guardian

fd51b87acb839f0b82712b9eb7f518ce.jpg

Πίσω στην θέση τους και όλα είναι όπως πριν!
Σας ευχαριστώ κύριε Δημήτρη. Problem Solved!

Blind Guardian