- 20 March 2009
- 123
Σωστά φίλε μου! B&W είναι. Φταίει η καταραμένη δυσλεξία. Sorry.B&W θέλεις να πείς!!
Είναι 8ετίας. Άντε να έχουνε παίξει δυνατά σε καμια 10ριά πάρτυ στο σπίτι.Που βρίσκεσαι?Κατάσταση ηλικία?
Θα ανεβάσω τη φωτό που λές........με τη πρώτη ευκαιρία.......μαλλον αύριο ΤρίτηΑγοράστε τα άφοβα, ταϊστε τα με ποιοτικά watts και θα τα χαρείτε πολύ.
Ανέβασε και μια φωτογραφία χωρίς καλύματα...
Φίλε Τάσο τα ηχεία είναι διπλοκαλοδείωσης.Γειά, μια ερώτηση άγνοιας. Τα ηχεία είναι διπλοκαλοδείωσης, μπορώ να τα συνδέσω (και να έχω καλά αποτελέσματα) σε μονοκάναλο ενισχυτή, συγκεκριμένα τον Electrocompaniet ECI 2; Η γνώση-γνώμη σου θα με βοηθούσε, ευχαριστώ Τάσος.![]()
Δεν καταλαβαίνω πρός τι η ειρωνεία φίλε μου underdogΔεν ήταν σε άριστη κατάσταση υποτίθεται; :BDGBGDB55:
Παιδιά να διευκρινήσω ότι μόνο στην Αθήνα μπορώ να τα δώσω, γισ ειδικούς λόγους.
Παράδοση στο σπίτι μου.
Να έρθει όποιος ενδιαφέρεται να τα δεί, να τα ακούσει και αν του αρέσουν να τα πάρει.
Ευχαριστώ!
Δεν καταλαβαίνω πρός τι η ειρωνεία φίλε μου underdog
κάνε ένα κόπο να διαβάσεις το post no 5
!
Δεν νομίζω ότι ο underdog σε ειρωνεύτηκε ΚΑΘΟΛΟΥ
Κατά την άποψή μου θα έπρεπε να αναφέρεται ξεκάθαρα στην αγγελία ότι τα tweeters είναι καμένα.
κε Άκη, εσείς τι λέτε γι αυτο? (συγνώμη αν κάνω λάθος και δεν πρέπει να αναφέρεται η κατάσταση του προς πώληση προϊόντος).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.