Σας ευχαριστώ παιδιά για τίς τοποθετήσεις σας που έγιναν με ηρεμία και νηφαλιότητα.
Θα προσπαθήσω και εγώ να κρατήσω τη ψυχραιμία μου αν και αισθάνομαι ότι χρειάζεται να αποδείξω ότι "δεν είμαι ελέφαντας".
.....................
Ως μέλος δεν μπορώ να καταλάβω από τα γραφόμενα του πωλητή αν γνώριζε η όχι.
Ας απαντήσει ο ίδιος ο πωλητής (αν θελει) τι εννοούσε γράφοντας στο ποστ 5 για ειδικούς λογούς ?
Στο post 5 απαντάω στον PeTTr@n!!! που είναι Θεσσαλονίκη και σε κάποιο άλλο μέλος από επαρχία, που με pm's μου ζητάνε να κάνω αποστολή των ηχείων στην επαρχία.
Εννοώ λοιπόν ότι δεν είμαι σε θέση για προσωπικούς λόγους -υγείας - να μπώ στη διαδικασία συσκευασίας και αποστολής τόσο ογκωδών και βαριών αντικειμένων.
Και συμπληρώνω:
.............
Παράδοση στο σπίτι μου.
Να έρθει όποιος ενδιαφέρεται να τα δεί, να τα ακούσει και αν του αρέσουν να τα πάρει.
Ευχαριστώ!
Αυτό είναι άσχετο με το "ειδικούς λόγους".
Και το γράφω διότι η πρόθεση μου είναι να γίνει μία σωστή και έντιμη συναλλαγή.
Επί της ουσίας τώρα.
Τίς έννοιες '"κόπωση των tweeters" και "ανάγκη αντικατάστασης τους μετά από μερικά χρόνια", πρώτη φορά τα άκουσα από εσάς σήμερα.
Γενικά είμαι άσχετος και από υψηλής ποιότητας μουσικά ακούσματα, καθώς επίσης και από τα αντίστοιχα μηχανήματα.
Και ένα micro hifi θα κάλυπτε άνετα το επίπεδο μου. Το πώς βρέθηκα πρίν κάμποσα χρόνια με αυτό το ηχοσύστημα είναι μια άλλη ιστορία.
Και γενικά αν ανατρέξετε σε όλα τα post που έχω βάλει στο forum, θα καταλάβεται πόσο το κατέχω το άθλημα.
Δεν σας έκανε εντύπωση ότι όταν άνοιξα το thread έγραψα για τίτλο:
"Ηχεία
P&W P5". Δεν ήτανε ορθογραφικό λάθος ούτε "από πρόθεση" για να θωλώσω τα νερά.
.........
Τέλος, δεν είδα τον αγοραστή να παραπονείστε έντονα.
Και μένα μου κάνει εντύπωση ότι δεν έχει τοποθετηθεί ο αγοραστής και θα περιμένω και τη δική του θέαη.
ίσως μετά από αυτό να δημοσιεύσω και μία στιχομυθία που έγινε μεταξύ μας στο σπίτι μου, σχετικά με το περιβόητο καμμένο ή "καμμένο" tweeter.
Ευχαριστώ για την υπομονή και το χρόνο σας!