Re: ΗΧΕΙΑ ΒΑΣΕΩΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ!!!!
Ναι άσε τα είδα και τα γλυκόηχα και τα αμιγώς αγγλικά, γαλλικά και εγώ δεν ξέρω τι και ηχεία με περγαμηνές ΔΕΝ είναι για τέτοιους ήχους το γλυκόηχο ίσως σε σαγηνέψει σε κανένα μινουέτο με βιολί ή πιάνο εδώ το θέλουμε το γρέτζο metal ακούμε...βαβούρα να μην γίνεται και σύγχηση ήχων αυτό θέλουμε σωστό άκουσμα.
φιλε μου αυτο το κομματι ειναι εντελως ξερο, στεγνο, και θα ακουστει ανεκτα μονο απο ενα γρηγορο και πολυ γλυκοηχο ηχειο που θα μαλακωσει κ θα στρογγυλεψει λιγο αυτη την σκληροτητα. Τωρα πως θα τα παντρεψεις ολα αυτα...
Με τα castle 5 δεν θα χεις το μπουμαρισμα που θα χες με καποιο αλλο δαπεδου με 2 6.5αρια μεγαφωνα, αλλα κ παλι μεγαλο θα του κατσει, και το σπουδαιοτερο, δεν μπορει ενα τετοιο ηχειο να στησει ικανη ή και στοιχειωδη στερεοφωνικη εικονα σε ενα τοσο μικρο χωρο
Ναι άσε τα είδα και τα γλυκόηχα και τα αμιγώς αγγλικά, γαλλικά και εγώ δεν ξέρω τι και ηχεία με περγαμηνές ΔΕΝ είναι για τέτοιους ήχους το γλυκόηχο ίσως σε σαγηνέψει σε κανένα μινουέτο με βιολί ή πιάνο εδώ το θέλουμε το γρέτζο metal ακούμε...βαβούρα να μην γίνεται και σύγχηση ήχων αυτό θέλουμε σωστό άκουσμα.