Ηχεία Βάσεως Γρήγορα και Καθαρά!!!!

Re: ΗΧΕΙΑ ΒΑΣΕΩΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ!!!!

φιλε μου αυτο το κομματι ειναι εντελως ξερο, στεγνο, και θα ακουστει ανεκτα μονο απο ενα γρηγορο και πολυ γλυκοηχο ηχειο που θα μαλακωσει κ θα στρογγυλεψει λιγο αυτη την σκληροτητα. Τωρα πως θα τα παντρεψεις ολα αυτα...

Με τα castle 5 δεν θα χεις το μπουμαρισμα που θα χες με καποιο αλλο δαπεδου με 2 6.5αρια μεγαφωνα, αλλα κ παλι μεγαλο θα του κατσει, και το σπουδαιοτερο, δεν μπορει ενα τετοιο ηχειο να στησει ικανη ή και στοιχειωδη στερεοφωνικη εικονα σε ενα τοσο μικρο χωρο

Ναι άσε τα είδα και τα γλυκόηχα και τα αμιγώς αγγλικά, γαλλικά και εγώ δεν ξέρω τι και ηχεία με περγαμηνές ΔΕΝ είναι για τέτοιους ήχους το γλυκόηχο ίσως σε σαγηνέψει σε κανένα μινουέτο με βιολί ή πιάνο εδώ το θέλουμε το γρέτζο metal ακούμε...βαβούρα να μην γίνεται και σύγχηση ήχων αυτό θέλουμε σωστό άκουσμα.

Re: Απάντηση: Re: ΗΧΕΙΑ ΒΑΣΕΩΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ!!!!

Κάτσε να σκεφτώ ποιούς αντιπροσώπους δεν συμπαθώ, να σε στείλω να τους περιποιηθείς! :violent-smiley-008:

:flipout::flipout::flipout::flipout: να πάω και με κανένα death metal να μην ξαναπουλήσουν χαχαχα

το μινουετο με βιολι δεν χρειαζεται γλυκοηχο ηχειο για να το αναδειξει γιατι ειναι ετσι απο μονο του.

στη μουσικη που ακους παντως οι παραγωγες αυτων των αλμπουμ ειναι τετοιες που ειναι δυσκολο να μην υπαρξει η συγχυση ηχων που λες..

Τες πα, νομιζω οτι εχεις μια κατευθυνση και τωρα ειναι δικο σου θεμα καποια στιγμη να ψαξεις αυτο που θελεις.-bye-

Με τα castle 5 δεν θα χεις το μπουμαρισμα που θα χες με καποιο αλλο δαπεδου με 2 6.5αρια μεγαφωνα, αλλα κ παλι μεγαλο θα του κατσει, και το σπουδαιοτερο, δεν μπορει ενα τετοιο ηχειο να στησει ικανη ή και στοιχειωδη στερεοφωνικη εικονα σε ενα τοσο μικρο χωρο

Αν σου πω οτι στην έκθεση hi-end του 2010 είχα πάει και είχα ακούσει τα Ηeco Τhe Statemant που είχε στήσει η ΕΤΥΤ με τον επετιακό ενισχυτή της marantz όχι με τέτοιο κομμάτι αλλά με μια γερή ροκιά σε ένα δωματιάκι στον 4ο όροφο του ξενοδοχείου σε 9-10 τ.μ. με γυψοσανίδα και είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό έλεγα "Τί έστησαν οι άνθρωποι εδω μέσα..." και δεν σου φαινόταν καθόλου οπότε....τι στερεοφωνικές εικόνες και ιστορίες.Αν το ηχείο παίζει σωστά (το κούρδισμα των μηχανικών που είχες πει) και κάνει για τις μουσικές σου μην το φοβάσε αρχεί να μην υπερβάλουμε.....(π.χ. τα grande utopia σε γκαρσονιέρα...:smash:)

Αν σου πω οτι στην έκθεση hi-end του 2010 είχα πάει και είχα ακούσει τα Ηeco Τhe Statemant που είχε στήσει η ΕΤΥΤ με τον επετιακό ενισχυτή της marantz όχι με τέτοιο κομμάτι αλλά με μια γερή ροκιά σε ένα δωματιάκι στον 4ο όροφο του ξενοδοχείου σε 9-10 τ.μ. με γυψοσανίδα και είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό έλεγα "Τί έστησαν οι άνθρωποι εδω μέσα..." και δεν σου φαινόταν καθόλου οπότε....τι στερεοφωνικές εικόνες και ιστορίες.Αν το ηχείο παίζει σωστά (το κούρδισμα των μηχανικών που είχες πει) και κάνει για τις μουσικές σου μην το φοβάσε αρχεί να μην υπερβάλουμε.....(π.χ. τα grande utopia σε γκαρσονιέρα...:smash:)

Εννοείς τα pearl των 90 watt -και πούντα;)- με ένα ηχείο που ήθελε 500Watt στην καθισιά του για να παίξει; :rolleyes::D

ΟΚ. Απλά μην πολυακούς τι λένε οι πωλητές.... .

Καλά οι άνθρωποι να πουλήσουν θέλουν δε λέω και καλά κάνουν, το θέμα είναι τα αυτιά μας να ακούνε σωστά....και οι τσέπες μας σωστότερα !!!

φιλε μου dimitris_av, αν ειχα καταλαβει απο την αρχη ποιο ειναι το ζητουμενο σου απο το μελλοντικο συστημα σου, θα σου χα προτεινει ενα ζευγαρι ενεργα KRK Rokit με 600 ευρω που ειναι ακριβως αυτο που θες χωρις ματσαρισματα με ενισχυτες-ηχεια καλωδια...
Παρεπιπτοντως το θυμαμαι εκεινο το Heco, με τον Marantz υπολειτουργουσε κ θυμαμαι οτι ηταν το θεμα συζητησης οσων μπαιναν στο δωματιο..

παντως αν σε καλυπτουν τα castle κανε την κινηση, θα την εκανα κ γω για τα 4αρια αλλα ας οψονται τα οικονομικα που με αφηνουν μονιμως με το ερωτημα πως ειναι δυνατον να περισσευει παντα τοσος μηνας στο τελος των χρηματων:hmmmm2::D

Απάντηση: Re: ΗΧΕΙΑ ΒΑΣΕΩΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ!!!!

Καλά είναι τα dynaudio αλλά αποτρεπτικά στην τιμή τους και για τα castle κάνω κάποια παραχώρηση και αυτό γιατι η τιμή τους είναι κελεπούρι αν σκεφτείς οτι με τις προσφορές θα έχω ένα σύστημα 2000 ευρώ με 800....

Σ' αυτό το τελευταίο δεν έχεις και άδικο. Το παν είναι βέβαια να σου αρέσουν...
Και μια που σ' αρέσουν, δεν έχω να προσθέσω κάτι πέρα από το "χτύπα τα".
Το X12 το έφτανες πάντως (αν τυχόν το άκουγες και σε κέντριζε περισσότερο).

:flipout::flipout::flipout::flipout: να πάω και με κανένα death metal να μην ξαναπουλήσουν χαχαχα

Και μ' αυτό που πήγες, με ένα Α/Β τεστ σε όλα τους τα μηχανήματα, τους στέλνεις χαλαρά ψυχιατρείο! :flipout: :BDGBGDB55:

Καλησπέρα παίδες το χτύπησα το τελευταίο κομμάτι σφραγισμένου rosewood των castle knight 5 στο photo finish...Να σουλουπώσω λίγο τον χώρο μου να στηθούν και θα επανέλθω με εντυπώσεις..Ευχαριστώ πάντως όλους σας για την πολύτιμη συμβουλή σας και τα φώτα σας...:a0210:

Καλορίζικα και καλοάκουστα φίλε!

Απάντηση: ΗΧΕΙΑ ΒΑΣΕΩΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ!!!!

μεγειες μεγειες!!! :music-smiley-005:

Το ηχείο είναι πολύ ελεγχόμενο στον ήχο του δηλαδή. Η μουσική που περιμένεις να βγεί απο το ηχείο, αυτή βγαίνει....Δεν χρωματίζει δεν πολυλογεί...Απλά σου δίνει in your face αυτό που θές να ακούσεις με αυστηρότητα.Αν έχεις διαβάσει το νήμα απο την αρχή καταλαβαίνεις τί ακούω οπότε το ηχείο ήρθε στον σωστό κάτοχο...Το μπάσο του ΟΣΟ και να δυναμώσεις εκεί που πρέπει δεν μπουμάρει με τίποτα όμως...Κλειστή καμπίνα με το σύστημα tube amplifiering... κάπως έτσι κάνει όλη την δουλειά και γεμίζει όμορφα με έλεγχο,και όλα αυτά σε 13 τ.μ. έτσι σημαντικό.
Αν μπορούσα να δώσω παραπάνω για ενισχυτή (όχι οτι με χαλάει ο sony) θα μπορούσα να ξεδιπλώσω και άλλα πιστεύω, όπως και σε περίπτωση που μεταφερθεί το σύστημα σε μεγαλύτερο χώρο.
Μου φαίνεται οτι μπορεί να δώσει τον καλύτερό του εαυτό σε όποιο χώρο και να πάει.
Αυτά...