Ηχεια βάσης για 15 τετραγωνικα

Re: Απάντηση: Ηχεια βάσης για 15 τετραγωνικα

Σωστό δεν υπάρχει δυσκολία οδήγησης στα zensor 1 και 3.
Tα zensor δαπέδου εκτιμούν περισσότερο τα ρεύματα, αλλα και αυτά σινεματζίδικα είναι. Φτιαγμένα για να παίζουν με αδύναμους πολυκάναλους.

Φίλε Dalanik, ο yamaha rx-v679 τα σηκώνει τα Zensor 5?
 
Δεν τον έχω ακούσει. Έχω μείνει σε παλαιότερα μοντέλα της σειράς 66x (είχα και ένα από αυτά)
Απ'ότι έχω καταλάβει τα χαρακτηριστικά της παλιάς σειρά 6 έχουν πάει στη σειρά 7xx, οπότε δεν θα ήθελα να ρισκάρω πρόβλεψη.

Για μικρό χώρο (~20-30τμ) και σύστημα 5.1 ht oriented, πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τα z5 πάντως.
Εύκολα στην οδήγηση, χώρος χωρίς υπερβολικέςς απαιτήσεις σε watt, βοήθεια από τα υπόλοιπα ηχεία, διευκόλυνση του ενισχυτή από αυτόν του sub για τις χαμηλές συχνότητες, ισοστάθμιση για τυχόν προβλήματα του χώρου. Όλα καλά δείχνουν.

Για μικρότερο χώρο καλίτερα z3 (ή αντίστοιχα) και για πάνω από 30τμ τα z7 (ή αντίστοιχα αλλά με πιο δυνατό ενισχυτή).

Δεν μπορεί να γίνει ασφαλής πρόβλεψη παιδιά, χωρίς να γνωρίζουμε χώρο, τοποθέτηση των ηχείων, απαιτήσεις του ακροατή και συνολικό μπάντζετ.
Βοηθέιστε τον εαυτό σας δίνοντας όλες τις πληροφορίες.