Ηχεία bluetooth για μικρό εξωτερικό χώρο 50 τ.μ.

ψηφιζω pa, ζευγος....εξωτερικος χωρος θελει το 10ιντζο του τουλαχιστον για μπασο...εκτος κ αχουμε εξωτερικο χωρο σε Π , η πλατη στον τοιχο κ ακροαση στα 3 μετρα..
προσωπικως εχω παιξει αρκετες φορες στην πυλωτη τα B&W 602S3, 8ιντσα, αλλο με πλατη στον τοιχο κ στα 3 μετρα.ως εκει οκ.... μακρυτερα σ ολη την αυλη στα 10 μετρα, κ πλαγιως φυσικα αρχιζουν κ χανονται οσο ξεμακραινεις

Last edited:
  • Like
Reactions: mdvq
Θα σας πω την εμπειρία μου από 2 PA συστήματα,που έχω στη κατοχή μου.
Ένα με 15αρια Electrovoice και ένα με 12αρια Peavy.
Κανένα από τα δύο, δεν είχε χαμηλό.
Ξερο μπάσο, χωρίς γροθιά στο στομάχι.
Μόνο όταν αγόρασα σαμπ,ήρθε στα ίσια του .
Τα PA συστήματα είναι φτιαγμένα (σχεδόν όλα) για να αποδίδουν σωστά, συνοδεία σαμπ.
Έχετε το αυτό ,στο πίσω μέρος του μυαλού σας.

Για να τα έχετε όλα ,θα πρέπει να σκάσετε χοντρά λεφτά και να πάτε σε λύσεις τύπου Martin audio,L acoustic , Function one,κλπ θηρία,που αν δείτε τις τιμές ΤΕΜΑΧΊΟΥ,θα σας κουνηθεί το μυαλό.😵‍💫

Last edited:
Και με δύο δεκαιντσους δορυφόρους συνοδευόμενος ο καθένας από ένα 15ιντσο sub, PA εννοείται όλα, δεν μπορώ να πω ότι ένιωσα κανενα συγκλονιστικό μπάσο. Ο δε ήχος από λεπτομέρεια ήταν για κλάματα.
Αλλά ΟΚ, άμα θέλεις να κάνεις βαβούρα, μια χαρά είναι. Στάθμες περισσότερο φτάνουν αυτά. Ξερό μπάσο που είπε ο Μιχάλης και μουντό γενικά το αποτέλεσμα στα υπόλοιπα.

Ο φίλος είπε ότι θέλει να τα χρησιμοποιήσει και σε εσωτερικό χώρο... .

Το budget δείχνει προς party speakers τα οποία πλεονεκτούν σε εξωτερικό χώρο, η φορητά boomboxes με λιγότερες δυνατότητες σε εξωτερικό χώρο αλλά καλύτερη συμπεριφορά σε εσωτερικό χώρο.
Και τα δύο θέλουν δευτερόλεπτα για να παίξουν και δεν έχουν καλώδια. Η φορητότητα είναι στο 100%, άρα και η ευκολία στησίματος.

Δεν θα κοιτούσα τίποτε άλλο σε αυτό το budget και για τη συγκεκριμένη χρήση.

φίλε μου η λύση είναι μία και λέγεται jbl partybox 310. Αυτή τη στιγμή είναι στο οριακό χαμηλό των 420κάτι ευρώ. Μη ψάχνεις τίποτε άλλο, πάρτο και θα...κλάψεις (από χαρά).
Το έχω 3 χρόνια και είναι ότι καλύτερο audio κομμάτι αγόρασα τα τελευταία 10 χρόνια.
Δε θα πιστέψεις την ποιότητα ήχου που έχει.
Μη κοιτάς τίποτε άλλο.

• Like
Reactions: NikosT and mdvq
Δες τα Metro Audio
Αν τα 239 το ένα είναι πολλά, υπάρχει και μικρότερο, αλλά καλύτερα το 15ιντσο.

• Like
Reactions: Deneb
Δες τα Metro Audio
Αν τα 239 το ένα είναι πολλά, υπάρχει και μικρότερο, αλλά καλύτερα το 15ιντσο.
βλεπω εχει mix out για συνδεση , με αλλο ενεργο ηχειο, η record...το ερωτημα μου ειναι πως γινεται ενα ζευγος τετοιων ηχειων να παιζει σε stereo mod..καποια προμοια ηχεια συνδεονται μεταξυ τους με bt..γινεται?

βλεπω εχει mix out για συνδεση , με αλλο ενεργο ηχειο, η record...το ερωτημα μου ειναι πως γινεται ενα ζευγος τετοιων ηχειων να παιζει σε stereo mod..καποια προμοια ηχεια συνδεονται μεταξυ τους με bt..γινεται?

Συνήθως η καλωδιακή σύνδεση με άλλο ή άλλα ηχεία είναι daisy chain σύνδεση και όχι στέρεο. Δηλαδή το ένα ηχείο που παίρνει μεν στέρεο σήμα από μια πηγή, το αναπαράγει downmixed mono, και το στέρεο σήμα το στέλνει μέσω καλωδίου σε άλλο ηχείο το οποίο άλλο ηχείο αναπαράγει επίσης ως downmixed mono.

Η στέρεο αναπαραγωγή μέσω Bluetooth, δηλαδή το ένα ηχείο το ένα κανάλι και το άλλο ηχείο το άλλο κανάλι, για να γίνει προϋποθέτει το ηχείο να έχει λειτουργία tws (true wireless stereo)

• Like
Διάβασα στις προδιαγραφές ότι είναι TWS.
Άρα δύο τέτοια,παίζουν στέρεο.

• Like