Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

τιμες εχεις δει?...οσο και καλα να παιζουνε ρε γαμωτο, που να τα βαλεις στο σαλονι....μμπππρρρρ...:HTEHETH63:

Φίλε μου, για να είμαστε ειλικρινείς, κάποτε όλα τα ηχεία, αυτής της κατηγορίας, κάπως έτσι ήτανε! Μετά άρχισε το "life style" και ο απελπισμένος αγώνας για πρωτότυπα σχέδια! Το σχέδιο όμως μπορεί να επηρεάζει τον ήχο μπορεί και να είναι απλά διακοσμητικό.

Στο mdex3 οι πλευρές σε σχήμα τσέλου, μειώνουν τους συντονισμούς όσο και αν αυτό δεν αρέσει στον ανταγωνισμό, και, για την ακρίβεια, όσο και αν προκαλεί πολλαπλά εγκεφαλικά! Γιατί; Γιατί οι "συνήθεις ύποπτοι", αν θέλανε να προσφέρουν κάτι τέτοιο, όπως και το έκανε κάποιος κατασκευαστής, θα έπρεπε να πουλάνε σε πενταπλάσιες, τουλάχιστον, τιμές!

000203FC.gif

αν τα πουλησεις παντως , τοσος ντορος παει χαμενος..για το τιποτα...
ολα στραφι...

τουλαχιστον να γυρισεις ανανεωμενος μ νεα στοιχεια κ εκπληξεις για το νεο μονδελακι!!!:idea:

Απάντηση: Re: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Για lifestyle το σχεδιάσανε...
Κινέζικο lifestyle όμως...

Εάν δεις το Κινέζικο life style.... Ξέρεις πολλοί από εμάς έχουμε μείνει στην εικόνα με τους φτωχούς χωρικούς στους ορυζώνες...

Αυτά είναι, (διανοητικά), δεσμά...

0002020A.gif

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Φίλε μου, για να είμαστε ειλικρινείς, κάποτε όλα τα ηχεία, αυτής της κατηγορίας, κάπως έτσι ήτανε! Μετά άρχισε το "life style" και ο απελπισμένος αγώνας για πρωτότυπα σχέδια!
Βρε εδω μιλαμε για σημερινα σχεδια...

:flipout::flipout:
Σηφη σπίτι εχω βαλει αυτά
και από οτι μου εχουν αναφερει πλέον κοστιζουν πάνω από 8500ε
τα αλλα που εβαλες ειναι πιτσιρικια

Μια μερα που θα ερθεις με τη γυναικα σου Πειραια θα σου αφησω το σπίτι με μουσικούλα...προσεχε μπορει να πιασεις πενταδυμα

Attachments

• fidelis%20(1).jpg
    fidelis%20(1).jpg
    64.3 KB · Views: 39
χαχα χα...βρε λες?? ε δε την κοβω καλυτερα... :flipout::flipout::flipout:
Απο ηχο δε ξερω, αλλα απο σχεδιο πολυ ασχημα ρε αδερφε...
αυτα αληθεια τι μοναδες φορανε?.πολυ καλα λογια διαβαζω παντου!δε θα ναι τυχαιο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Βρε εδω μιλαμε για σημερινα σχεδια...

Αυτοί, οι συγκεκριμένοι, ονόματα δεν λέμε, τρέχουν να προλάβουν αλλά... Ας ελπίσουμε πάντως, γιατί η κατάσταση αυτή δεν συμφέρει την Ευρώπη με την οποία, υποτίθεται τουλάχιστον, ταυτίζουμε
τα συμφέροντά μας!

000203FA.gif

μωρε στακατε να σιαξω εγω τα Jairo-s μου και θα σας πατησω ολους χαμω!!!μουα χα χα χα... :ADFADF1::Banane0::award:

Re: Απάντηση: Re: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

Εάν δεις το Κινέζικο life style.... Ξέρεις πολλοί από εμάς έχουμε μείνει στην εικόνα με τους φτωχούς χωρικούς στους ορυζώνες...

Αυτά είναι, (διανοητικά), δεσμά...

0002020A.gif

:grandpa: Επέτρεψε μου να γνωρίζω κάτι περισσότερο από τον μέσο τουρίστα για την Κίνα...
Με το να πας διακοπές στο Elounda Beach δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για το πως ζει ο μέσος Έλληνας... :-)

παντως ενα εχω να πω!!!

CAV!!!

Μας ενωνει!!!

Να συμετειχαμε ολοι ετσι στο diy/ off topic/chat θα μαστανε μιαααα χαρα!
Θα βγαινε πολυ γελιο!
Ετσι δε ειναι ρε nbullamatis??..αμ πως...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ηχεία CAV... τελικά, τι;

:grandpa: Επέτρεψε μου να γνωρίζω κάτι περισσότερο από τον μέσο τουρίστα για την Κίνα...
Με το να πας διακοπές στο Elounda Beach δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για το πως ζει ο μέσος Έλληνας... :-)

Μήπως μπερδεύεις την ζωή του μέσου Κινέζου με την ζωή των ανώτατων τάξεων; Η μήπως δεν μπορείς να φανταστείς πλούσιο Κινέζο όπως κάποτε δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πλούσιο μαύρο, έχοντας τις εικόνες από τις ζούγκλες!;

000201DD.gif

Κρατηθηκα πριν γιατί ημεθα και σοβαροί ανθρώποι...
CAVλα
Σηφη παμε off topic να σου πω για τα Ηarberth και την τεκνοποίηση

Last edited:
Κρατηθηκα πριν γιατί ημεθα και σοβαροί ανθρώποι...
CAVλα
Σηφη παμε off topic να σου πω για τα Ηarberth και την τεκνοποίηση

CAVλα, Harbeth, τεκνοποίηση, να έρθω εγώ στον Πειραιά με τη γυναίκα μου και μετά να σας φωνάξουμε και να πάμε όλοι μαζί βόλτα με τις Alfa ???:ernaehrung004: