ηχεια cav

lefteris f

New member
21 April 2009
47
γεια σας.ειμαι καινουριος στο club.εχω μια απορια.ποιος ομως εχει :chinscratch: md1 και md2 ηχεια της cav

Λευτέρη καλώς ήρθες,
Μετακίνησα την ερώτηση σου σε κατάλληλο θέμα HIFI/Audio -> Hi-Fi ηχεία

Kαι εγώ μπορώ να σου πω ότι θέλεις για τα mdx3 που τα έχω ακούσει συγκριτικά με τα md 2 και που τελικά τα έχω σπίτι μου και κάνω κάθε μέρα ... οφθαλμόλουτρο ΚΑΙ ωτόλουτρο!

:smile:

Last edited:
κοιταξε σκεφτομαι να τα βαλω με τον cavΑ8 η τον Α8m
απλα θελω να ειμαι σιγουρος πριν τα παρω.τα εχω ακουσει αλλα σιγουρα καποιος που τα εχει περισσοτερο θα εχει καλυτερη αποψη.οσον αφορα τον Α8m που ειχα αποφασισει αρχικα μου ειπε καποιος οτι ειναι καλυτερος ο Α8 απο αποψη ισχυς.εχει 2 ανεξαρτητα τροφοδοτικα σε σχεση με τον Α8m που εχει ενα.αλλα ο Α8m ειναι 6.1 ενω ο Α8 5.1.εσυ με τι τα εχεις συνδιασει.και τι αλλα καλουδια χρησιμοποιεις για πισω και διαλογων οπως και sub αν σου εχει χρειαστει.βασικα με ενδιαφερει περισσοτερο να μου πεις λεπτομεριες για τα ηχεια.αα και ποσο τα πηρες???? μη με :violent-smiley-030:

Απάντηση: Re: ηχεια cav

κοιταξε σκεφτομαι να τα βαλω με τον cavΑ8 η τον Α8m
απλα θελω να ειμαι σιγουρος πριν τα παρω.τα εχω ακουσει αλλα σιγουρα καποιος που τα εχει περισσοτερο θα εχει καλυτερη αποψη.οσον αφορα τον Α8m που ειχα αποφασισει αρχικα μου ειπε καποιος οτι ειναι καλυτερος ο Α8 απο αποψη ισχυς.εχει 2 ανεξαρτητα τροφοδοτικα σε σχεση με τον Α8m που εχει ενα.αλλα ο Α8m ειναι 6.1 ενω ο Α8 5.1.εσυ με τι τα εχεις συνδιασει.και τι αλλα καλουδια χρησιμοποιεις για πισω και διαλογων οπως και sub αν σου εχει χρειαστει.βασικα με ενδιαφερει περισσοτερο να μου πεις λεπτομεριες για τα ηχεια.αα και ποσο τα πηρες???? μη με :violent-smiley-030:

Φίλε αναλυτική αναφορά μπορώ να σου κάνω:

1)Για τα mdx3 γιατί αυτά έχω.
2)Για την σύγκριση mdx3 vs md2 γιατί τα άκουσα συγκριτικά δίπλα-δίπλα.

Πες μου εάν σε ενδιαφέρει να σου πω και για ποιο ζήτημα.

Ενισχυτή χρησιμοποιώ τον Α12 που είναι δικάναλος, (stereo).

-bye-

για το δευτερο ζητημα.αφου τα εχεις ακουσει σε συγκριση με τα mdex 3

για το δευτερο ζητημα.αφου τα εχεις ακουσει σε συγκριση με τα mdex 3

Tα md2 υστερούν τρομερά σε σχέση με τα mdx3 από όλες τις απόψεις! Ένα σημείο μόνο μπορείς να το πεις "πλεονέκτημα". Δεν είναι τόσο αποκαλυπτικά, (τους λείπει το ribbon), οπότε ακούγονται ποιο ξεκούραστα όταν το υλικό δεν είναι άψογο. Εάν όμως σκοπεύεις να ακούς MP3 η ταινίες, τότε σου κάνουν μια χαρά και καλύτερα από τα mdx3!

Σε σχέση με ηχεία του ανταγωνισμού, στα ίδια χρήματα, καλό είναι να το ψάξεις λίγο γιατί δεν είμαι σε θέση να σε συμβουλεύσω. Έχω ακούσει και καλά και άσχημα αλλά επειδή δεν με ενδιέφεραν δεν επέμεινα.

εγω περισσοτερο ενδιαφερομαι για homecinema και λιγοτερο για μουσικη.εσυ κωστα τι χρησιμοποιεις?

Ω! τι κουτί!.. Ω! τι κουτί!..

Φίλε Λευτέρη παραθέτω δύο παρουσιάσεις ηχείων CAV του περιοδικού "ΗΧΟΣ".

1)Η μία σε ενδιαφέρει άμεσα γιατί αναφέρεται στα MDI που είναι ένα σκαλί κάτω από τα MDII τα οποία λογικά, βάση χαρακτηριστικών, αλλά και από προσωπική ακρόαση σου λέω πως είναι καλύτερα.

2)Η άλλη αφορά σε σύστημα 5.1 home cinema που ίσως είναι μία εναλλακτική.

1)

:a0210:

Attachments

Last edited:
Στην πρώτη επιλογή το "κουτί" έχει Γαλλικά μεγάφωνα με AEROGEL, ενώ

στην δεύτερη επιλογή υπάρχει και η σφραγίδα "ΑΡΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ".

Ω! τι κουτί! κουτί!... Ω! τι κουτί! κουτί!..

Last edited:
με κατατοπισεσ πληρως
για τα λεφτα τους πιστευω ειναι καλα.:a0210:
τα βρισκω γυρω στο χιλιαρικο και τα δυο.πιστευω ειναι καλα.sub χρησιμοποιεις?

sub χρησιμοποιεις?

Φίλε μου στην αρχή ήθελα sub αλλά στην συνέχεια με software ισοσταθμιστή διαπίστωσα ότι διορθώνοντας την καμπύλη απόκρισης στα χαμηλά, η διαφορά είναι ανάξια λόγου και έτσι αποφάσισα πως δεν το χρειάζομαι.

Καλή επιτυχία στην αγορά σου όποια και αν θα είναι!