ΗΧΕΙΑ CREATIVE GIGAWORKS T40

tasanto

AVClub Addicted Member
31 August 2006
1,747
Athens
Αχρησιμοποιητα (υπαρχει χθεσινη αποδειξη αγορας απο ΠΛΑΙΣΙΟ),τιμη 100 ευρω.

Κριμα να καθονται,70 ευρω,τα μισα απο τη μεση τιμη στην αγορα.

Γεια σου φιλε Σωκρατη,φυσικα και ειναι κριμα,αυτα παθαινεις οταν πηγαινεις για μια βολτα στο ΠΛΑΙΣΙΟ και σε τρωει ο π@πο@λης σου να αγορασεις κατι.Το παθαινω συχνα,το ξερεις εσυ αλλωστε.
Τα ηχεια πανω στο γραφειο μου ενω ειναι πανεμορφα με ....ψυχοπλακωναν,ειναι λεπτα αλλα ψηλα τα ατιμα και το καταλαβαινεις μονο αν τα βαλεις μπροστα σου (οκ ειμαι και λιγο ιδιοτροπος οσο αφορα το γραφειο μου).Δεν μπορουσα να δουλεψω σπιτι οσο και αν σου φαινεται περιεργο.
Απο το να εχω ενα κουτι με ηχεια μεσα διπλα στο γραφειο μου,ας τα παρει καποιος φιλος σε τιμη οντως ξεφτιλα και να τα χαρει.

Δεν ισχυει πλεον,ευχαριστω τα μελη που εδειξαν ενδιαφερον.Απο ενα σημειο και μετα ενιωθα οτι ειχα βαλει αγγελια σε Εβραικο φορουμ (σαν αστειο να το δειτε).

Συν τα εξοδα αποστολης,19.50 η 13.50 ευρω αναλογα με το αν προτιμας παραδοση σε 3 ή 9 μερες.

Καποιος μου ειπε οτι σε καποιο δικτυακο μαγαζι τα βρηκε 70 ευρω (μονο που μπερδευε τις λιρες αγγλιας με ευρω), ενας αλλος οτι αμα βγει απο το κουτι χανει αυτοματα το 70% της αξιας και το πιο κουφο ενα αλλο μελος ηθελε να του τα παω σπιτι να τα ακουσει στο χωρο του να δει πως παιζουν. Απο εκει και το σχολιο.

Περα απο τα σχολια ομως τα ηχεια ειναι αρκετα καλα και οποιος ψαχνει για ηχειο που να παιζει και καλα μουσικα ειναι μια ασφαλης επιλογη.

Last edited:
kαλο ομως θα ηταν τις αποφασεις σου να τις παιρνεις πρωτου βαλεις αγγελια φιλε μου
οπως μου ειπες απο το πλαισιο τα πηρες 120 και σημερα τα ειδα στη στουρναρα 100 ευρω
70 λοιπον δεν ειναι τιμη χωμα !

.

Καλημέρα σε όλους.

Εχει ένα σωστό point ο Στέλιος αλλά φυσικά τα π.μ δεν μπορούν να ελεγχθούν οπότε και εγώ όπως και oλα τα μέλη βλέπουμε την εκδήλωση ενδιαφέροντος μονό στην αγγελία και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ανταλλάσετε στα προσωπικά μηνύματα και τι αντιπροσφορές έγιναν.

Για τα πρακτικά:
Καταρχήν ένας πώλησης εφόσον δεν βλέπει ενδιαφέρον για το προϊόν του μπορεί να το αποσύρει.
Eχει την υποχρέωση όμως να ενημερωσει ΠΡΙΝ εκδηλωθεί ενδιαφέρον από κάποιο μέλος.

Eτσι θα είναι εντάξει απέναντι στα αλλά μέλη.

Last edited:
Συγχωρεσεμε Στελιο που δεν εχω μαντικες ιακοντητες και δεν μπορω να προβλεψω ποτε καποιο καταστημα θα κανει προσφορα σε καποιο προιον εναμιση μηνα μετα.

Η αγορα εγινε 26/6 και τα 120 ευρω τοτε ηταν η πιο χαμηλη αγορα στην αγορα (οχι δικτυακα καταστηματα).Τα 70 ευρω με αυτο σαν δεδομενο ηταν μια πολυ καλη τιμη. Τωρα αφου η τιμη ειναι 100 ευρω ειναι απλα καλη τιμη.

Aρα ειναι σε πολυ σωστη 8εση ο πωλητης και οχι ο στελιος.
Η αγγελια ποσταριστηκς ενα μηνα πριν το ποστ του στελιου..
Ειναι δυνατον να μιλαμε για τιμες ηλεκτρονικων?? Για πριν ενα μηνα ηταν καλη τιμη.Απλα..Τι συζηταμε απο δω και περα..??

Δεν υπάρχει λόγος να ανεβάζουμε μια αγγελία ενός προϊόντος που έχει αποσυρθεί ας δώσουμε χώρο στα προϊόντα των υπολοίπων μελών.

Ευχαριστω.

Last edited: