Ηχεία δαπέδου 400-600 ευρώ

Δεδομένης της τεράστιας διαφοράς στην (κανονική) τιμή σε σχέση με τα άλλα υποψήφια, είναι ας πούμε στάνταρ ότι αυτά θα παίξουν καλύτερα;

Οχι απαραιτητα... Τελικος αποδεκτης ειναι παντα τα αυτια σου σ' αυτο που ακους. Παντως πολλα παιζουν ρολο εκτος απο τα τεχνικα χαρακτηριστικα. Ο χωρος ακροασης τα ενισχυτικα κλπ.

Μόλις μίλησα με Ωδές.. το μόνο διαθέσιμο για να ακουσω είναι το QAcoustics 2050i.. Tannoy V4i μόνο παραγγελία, και Diamond 10.5 που ήθελα μόνο σφραγισμένα, όχι για ακρόαση.. τι κάνω; Δε θέλω να πάρω χωρίς να ακούσω..

Re: Απάντηση: Ηχεία δαπέδου 400-600 ευρώ

Aκομα πιο δύσκολη η κατάσταση! Που θα βρω να τα ακουσω όλα αυτά; Αυτά τα definitive bp10b, είναι δελεαστικά, τα έχει κανείς από εδώ;

Δεν ξέρω τελικά αν έκανα καλά ή όχι, αλλά προχώρησα σε παραγγελία χωρίς ακρόαση.. παρήγγειλα αυτά :
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/115423-Wharfedale-Diamond-10-7?p=1057030446#post1057030446

Ευελπιστώ να μου αρέσουν όσο ακριβώς μου αρέσουν τα Diamond 10.5 που έχουμε κι ακόμα παραπάνω, αφού είναι το ίδιο ηχείο με ένα έξτρα woofer 165mm.

Ελπίζω να μην το μετανιώσω, αλλά έχω την εντύπωση ότι στα 504 ευρώ που τα πήρα, δε θα βρω τίποτα καλύτερο/αντίστοιχο..

Σας ευχαριστώ παίδες, δε βλέπω την ώρα να παραλάβω! Και μια παρένθεση, εκπληκτική η τιμή της cosmodata στα 504 ευρώ, από Ωδές έχουν 690+!

Από specs καλά φαίνονται σε εσάς τους έμπειρους ;

Αποκρ. συχν. : 30Hz - 24kHz
Eυαισθησία 90db
30-200 Watts

Δε βλέπω την ώρα :D
Κάθομαι ήσυχος τώρα γιατί το τράβηξα πολύ το budget για να πάρω τέτοια ηχεία, και ελπίζω αργότερα να μπορέσω να φτιάξω ένα σύστημα ενίσχυσης με προενισχυτή και 2 mono τελικούς, ακριβώς όπως ονειρευόμουν πιτσιρικάς :D

καλά μη νομίζεις, αυτό το όνειρο το μοιράζεται το μισό φόρουμ (οι άλλοι μισοί ονειρεύονται το απόλυτο μαύρο και την τέλεια κίνηση).

Σας ευχαριστώ παίδες, δε βλέπω την ώρα να παραλάβω! Και μια παρένθεση, εκπληκτική η τιμή της cosmodata στα 504 ευρώ, από Ωδές έχουν 690+!

Περίεργα πράγματα.. η τιμή στο site της cosmodata από 504 ευρώ που τα πλήρωσα πριν λίγο με την κάρτα ανέβηκε στα 878 ευρώ και από διαθέσιμα σε κατόπιν παραγγελίας :popcorn:

Κλασσικη ψευτο-τιμη κραχτης απο σκρουτζ?

Τι να σου πω φίλε μου, ναι από Σκρουτζ την βρήκα την τιμή και μπήκα και αγόρασα. Ελπίζω να μην έχουμε "σουξου μουξου" αύριο δια τηλεφώνουν και μπλα μπλα είχε γίνει λάθος κλπ, είναι και ήδη πληρωμένα

ΜΜΜ πολύ πιθανό..το ύποπτο της υπόθεσης βέβαια είναι τι δουλεια έχει το υπολογιστομαγαζω με ηχητικα αλλά αυτό είναι μιαν αλλη κουβέντα.
Με το καλό να σουρθουν και απροβληματιστα

Ακριβώς όπως το περίμενα.. το κινητό χτύπησε, λάθος τιμή κλπ :) Ζήτησα να ακυρωθεί η συναλλαγή, οπότε ξανά στο ψάξιμο :)

Αν κρίνω από τα 10.5 που έχω ακούσει, θα παίζουν πολύ καλά για τα χρήματά τους. Κρίμα πάντως που έπαιξε αυτό με την τιμή.

Ακριβώς όπως το περίμενα.. το κινητό χτύπησε, λάθος τιμή κλπ :) Ζήτησα να ακυρωθεί η συναλλαγή, οπότε ξανά στο ψάξιμο :)

μα κι εσύ από cosmodata? Είναι γνωστοί απατεώνες.

Έχω την εντύπωση πως αν έχουν εξοφληθεί δεν έχουν το δικαίωμα να το αμφισβητήσουν και είναι υποχρεωμένοι να εκτελέσουν κανονικά την παραγγελία τους.