Θα μπορουσε καποιος να βοηθησει ψαχνω ηχεια δαπεδου για χωρο περιπου 30μ. Τωρα παιζω με chario academy 2 που ειναι ενα πολυ καλο ηχειο βασης και θα αναβαθμησω το συστημα σε 5.1 με ειδικο βαρος στο L-R
Θα μπορουσε καποιος να βοηθησει ψαχνω ηχεια δαπεδου για χωρο περιπου 30μ. Τωρα παιζω με chario academy 2 που ειναι ενα πολυ καλο ηχειο βασης και θα αναβαθμησω το συστημα σε 5.1 με ειδικο βαρος στο L-R
Μπορείς σε παρακαλώ να μας αναφέρεις τα συνοδά σου που έχεις ή θα πάρεις,για να μπορούμε να σου προτείνουμε ;Θα μπορουσε καποιος να βοηθησει ψαχνω ηχεια δαπεδου για χωρο περιπου 30μ. Τωρα παιζω με chario academy 2 που ειναι ενα πολυ καλο ηχειο βασης και θα αναβαθμησω το συστημα σε 5.1 με ειδικο βαρος στο L-R
ποια θα προτεινες γιατι οι επιλογες δεν ειναι πολλες ,ασε που στο studio 82 μου λενε περιργα πραγματα για την ενισχυση αυτων που ηδη εχω(να μην περνανε τα 100w)
θα έλεγα να μείνεις σε ακριβώτερα CHARIO πάλι.Πολύ καλά ηχεία.
τα οδηγω με τους αυθεντικους Audiolab M (125W) και προ τον Audiolab Q τους αγγλικους βεβαια οχι τα κινεζικα που ξαναβγηκαν τωραΜπορείς σε παρακαλώ να μας αναφέρεις τα συνοδά σου που έχεις ή θα πάρεις,για να μπορούμε να σου προτείνουμε ;
θα με ενδιεφερε πολυ να τα ακουσω .Αν μενεις στον Αλιμο ειμαστε γειτονεςΦιλε dixie, εχω βαλει αγγελια για τα chario ursa major. Ισως σε ενδιαφερουν.
θα με ενδιεφερε πολυ να τα ακουσω .Αν μενεις στον Αλιμο ειμαστε γειτονες
θα σε παρω τηλ το απογευμα αν ειναι οκ Το ονομα μου Θανασης
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.