Ηχεια δαπεδου εως 4000ε

dixie

Established Member
6 February 2008
216
Athens
Θα μπορουσε καποιος να βοηθησει ψαχνω ηχεια δαπεδου για χωρο περιπου 30μ. Τωρα παιζω με chario academy 2 που ειναι ενα πολυ καλο ηχειο βασης και θα αναβαθμησω το συστημα σε 5.1 με ειδικο βαρος στο L-R

Θα μπορουσε καποιος να βοηθησει ψαχνω ηχεια δαπεδου για χωρο περιπου 30μ. Τωρα παιζω με chario academy 2 που ειναι ενα πολυ καλο ηχειο βασης και θα αναβαθμησω το συστημα σε 5.1 με ειδικο βαρος στο L-R

θα έλεγα να μείνεις σε ακριβώτερα CHARIO πάλι.Πολύ καλά ηχεία.

ποια θα προτεινες γιατι οι επιλογες δεν ειναι πολλες ,ασε που στο studio 82 μου λενε περιργα πραγματα για την ενισχυση αυτων που ηδη εχω(να μην περνανε τα 100w)

Για άκου και το Ερμή της Audio Spectrum πρόκειται για πάρα πολύ τίμιο ηχείο για τα χρήματα που κοστίζει.

spendor S9e
3 way floor standing loudspeaker
3D linear flow reflex
It has often been said that a perfect loudspeaker will have no sound of its own, and no 'sound' to describe. The Spendor S9e gets close to this ideal. Its substantial cabinet houses a sophisticated 220mm Spendor bass drive unit with an incredibly light rigid Kevlar® composite cone, dual suspension, cast magnesium alloy chassis and a massive fully vented all black magnet/coil motor system. The special Spendor 140mm midrange unit is in its own sealed enclosure with aerodynamically profiled rebates to ensure that no reflections or disturbances will impair the sound. High frequencies are handles by an advanced 27mm soft dome tweeter which produces even detailed sound over a wide deep listening area. The S9e is highly efficient (90dB) and easy to drive. Our 3D linear flow port ensures that the bass will always remain even and controlled and, if necessary, the cabinet can be placed close to a wall. If we tried to describe the capabilities of the S9e we would choose words like 'air', 'depth', 'transparent', 'focus', and 'awesome'. Listen and you will understand.

View specification
See review list

WLM DIVA

Technical Specification
Driver / 2-way-CoAx principle
SUPER-TWEETER
10" / 254 mm Paper medium/low Driver

Impedance
8 Ohm
Frequency range
33 Hz – 25 kHz
Sensitivity
97 dB – 1m/1W
Recommended Amp Power
5 to 250 Watt
Wiring Method
Single-Wiring WBT
Dimension
1100 mm Height (incl. Spikes)
265 mm Width
300 mm Depth

Weight per Unit
26 Kg

DIVA_12.JPG

DIVA-Chassis.jpg

Μπορείς σε παρακαλώ να μας αναφέρεις τα συνοδά σου που έχεις ή θα πάρεις,για να μπορούμε να σου προτείνουμε ;

ποια θα προτεινες γιατι οι επιλογες δεν ειναι πολλες ,ασε που στο studio 82 μου λενε περιργα πραγματα για την ενισχυση αυτων που ηδη εχω(να μην περνανε τα 100w)

θα έλεγα να μείνεις σε ακριβώτερα CHARIO πάλι.Πολύ καλά ηχεία.

Φιλε dixie, εχω βαλει αγγελια για τα chario ursa major. Ισως σε ενδιαφερουν.

Μπορείς σε παρακαλώ να μας αναφέρεις τα συνοδά σου που έχεις ή θα πάρεις,για να μπορούμε να σου προτείνουμε ;
τα οδηγω με τους αυθεντικους Audiolab M (125W) και προ τον Audiolab Q τους αγγλικους βεβαια οχι τα κινεζικα που ξαναβγηκαν τωρα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηχεια δαπεδου εως 4000ε

θα με ενδιεφερε πολυ να τα ακουσω .Αν μενεις στον Αλιμο ειμαστε γειτονες

Στον Αλιμο μενω. Για οτι θελεις, τηλεφωνησε μου.