Πόσα σκοπεύεις να διαθέσεις;
Απο ενισχυτικά και χώρο;
Ψαχνω να μαθω αν υπαρχουν ηχεια στην κατηγορια καμπινας
τα οποια να αποδιδουν εξαιρετικο μπασο χωρις να εχουν bassreflex.
Τα Magnepan τι σχέση εχουν με τις κλειστές καμπίνες;;
αν εξαιρέσεις εκείνα τα κ@λο-atc (αφιερωμένο tzimisce) πρέπει να κινηθείς σε υλοποιήσεις επιπέδου Hansen (ultra audio) με εξαιρετικά στιβαρές "χυτές" καμπίνες...
Mαλλον δεν κανεις λαθος, βλεπω κατι "μπουκαπορτες" ΝΑ!! με την καλη εννοια...Τα Hansen βλέπω ότι έχουν bass reflex από κάτω. Λάθος κάνω?
http://www.hansenaudio.com/
3) Στην τιμή που έχουν πέσει τα 40άρια της ATC δεν αξίζει καν να σκεφτείς να τα φτιάξεις. Τα αγοράζεις με κλειστά μάτια... Τώρα, πριν αλλάξουν πάλι οι τιμές...
Πόσο κάνουν τωρα;
Εμένα πάντως δεν μου πολυαρέσουν τα ATC γιατί είναι εκνευριστικά τέλειος ο ήχος τους.![]()
ΜΑΚΑΡΙ να τα χαιρομουνα εγω παντως που ακουσα τα 40αρια στην εκθεση <κουφαθηκα> και τα λατρεψα καταλαβα επι τελους οτι αυτο το ηχειο ειναι αυτο που γυρευω μια ζωη ,αμεσοτητα και καθαροτητα στο φουλ.!!!!Εμένα πάντως δεν μου πολυαρέσουν τα ATC γιατί είναι εκνευριστικά τέλειος ο ήχος τους.![]()
Δημιουργούν ένα κενό κατά την διάρκεια των παύσεων της μουσικής, που λες..... ΤΩΡΑ θα ακούσω το κουνούπι που πετούσε στην ηχογράφηση! Τι νόημα έχει η ζωή χωρίς ατέλειες?![]()
Να τα χαίρεστε :beee:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.