Ηχεια δαπεδου κλειστης καμπινας

modright

AVClub Enthusiast
31 May 2008
1,104
ΑΘΗΝΑ
Ξερει κανεις αν κυκλοφορει καποιο ζευγαρι ηχειων δαπεδου/βασης
κλειστης καμπινας ή κατι να ειναι διαφορετικο απο bassreflex?

:operator::operator::operator::operator:

Πόσα σκοπεύεις να διαθέσεις;

Απο ενισχυτικά και χώρο;

Re: Απάντηση: Ηχεια δαπεδου κλειστης καμπινας

Πόσα σκοπεύεις να διαθέσεις;

Απο ενισχυτικά και χώρο;

Δεν ειμαι ετοιμος να αγορασω

Οπως προανεφερα ψαχνω να μαθω αν και τι υπαρχει σε ηχειο
στην κατηγορια καμπινας χωρις να ειναι bass reflex

Ψαχνω να μαθω αν υπαρχουν ηχεια στην κατηγορια καμπινας
τα οποια να αποδιδουν εξαιρετικο μπασο χωρις να εχουν bassreflex.

για ηχεία καμπίνας:
αν εξαιρέσεις εκείνα τα κ@λο-atc (αφιερωμένο tzimisce-bye-) πρέπει να κινηθείς σε υλοποιήσεις επιπέδου Hansen (ultra audio) με εξαιρετικά στιβαρές "χυτές" καμπίνες...

αν εξαιρέσεις εκείνα τα κ@λο-atc (αφιερωμένο tzimisce-bye-) πρέπει να κινηθείς σε υλοποιήσεις επιπέδου Hansen (ultra audio) με εξαιρετικά στιβαρές "χυτές" καμπίνες...

Α να χαθείς πανελάκια! :flipout:

Λοιπόν George...
Ειδικά τα ATC αν έχεις συνηθίσει το βούρου βούρου του bass reflex θα σε απογοητεύσουν με το μπάσο τους απλά και μόνο επειδή θα βγάλουν μπάσο μόνο στην περίπτωση που το λέει η πηγή και ο ενισχυτής σου.

Τα 40άρια κατεβαίνουν χαλαρά στους 50 κύκλους αλλά χωρίς χρωματισμούς.
Για εμένα αυτό είναι "εξαιρετικό" μπάσο...
Για άλλον μπορεί να είναι ακόμη και έλλειψη μπάσου...

1) Από ότι μπορώ να συμπεράνω τα Hansen είναι TLS...

2) Θέλω να πιστεύω ότι παίζουν καλύτερα από την entry level της ATC γιατί έχουν μία διαφορά τιμής της τάξης του 500% πάνω... :flipout:

3) Στην τιμή που έχουν πέσει τα 40άρια της ATC δεν αξίζει καν να σκεφτείς να τα φτιάξεις. Τα αγοράζεις με κλειστά μάτια... Τώρα, πριν αλλάξουν πάλι οι τιμές...

3) Στην τιμή που έχουν πέσει τα 40άρια της ATC δεν αξίζει καν να σκεφτείς να τα φτιάξεις. Τα αγοράζεις με κλειστά μάτια... Τώρα, πριν αλλάξουν πάλι οι τιμές...

Πόσο κάνουν τωρα;

Εμένα πάντως δεν μου πολυαρέσουν τα ATC γιατί είναι εκνευριστικά τέλειος ο ήχος τους.:flipout:

Δημιουργούν ένα κενό κατά την διάρκεια των παύσεων της μουσικής, που λες..... ΤΩΡΑ θα ακούσω το κουνούπι που πετούσε στην ηχογράφηση! Τι νόημα έχει η ζωή χωρίς ατέλειες? :flipout::flipout::flipout:

Να τα χαίρεστε :beee:

Πόσο κάνουν τωρα;

Αν και ο ThemisLoc μπορεί να δώσει μία πιο συγκεκριμένη τιμή, νομίζω ότι πλέον παίζουν κάπου στα 2.100 ...

Εμένα πάντως δεν μου πολυαρέσουν τα ATC γιατί είναι εκνευριστικά τέλειος ο ήχος τους.:flipout:

Τι να κάνουμε μάναμ... Μαθαίνουμε να ζούμε με κάποια πράγματα... :flipout:

Δημιουργούν ένα κενό κατά την διάρκεια των παύσεων της μουσικής, που λες..... ΤΩΡΑ θα ακούσω το κουνούπι που πετούσε στην ηχογράφηση! Τι νόημα έχει η ζωή χωρίς ατέλειες? :flipout::flipout::flipout:

Να τα χαίρεστε :beee:
ΜΑΚΑΡΙ να τα χαιρομουνα εγω παντως που ακουσα τα 40αρια στην εκθεση <κουφαθηκα> και τα λατρεψα καταλαβα επι τελους οτι αυτο το ηχειο ειναι αυτο που γυρευω μια ζωη ,αμεσοτητα και καθαροτητα στο φουλ.!!!!

Κι εμένα δε θα με χαλούσαν καθόλου. Είναι πολύ ωραία ηχεία.

Αστειευόμουν πριν. Λέμε και καμια μ.... να περνάει ώρα. -bye-

παντως για κλειστη καμπινα δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι καλυτερο απο τα atc.ιδιως στα λεφτα αυτα.αλλα και σε παρισσοτερα...