Ηχεια δαπεδου κλειστης καμπινας

εαν μας ελεγες και με τι τα οδηγεις θα μας ευχαριστουσες πολυ ,γιατι κανω κατι πονηρες σκεψεις τωρα τελευταια ψαχνωντας για ηχειο που να συντροφευσει τον yamaha s-2000!

Αν σου αρέσει ο ήχος της λάμπας και δε σε νοιάζουν οι εντάσεις , ο Copland CTA 405...
Αν σου αρέσει ο ήχος των τρανζίστορ ο ενισχυτής που είναι φτιαγμένος για αυτά τα ηχεία... ATC SIA-150.
Αλλιώς ανεβαίνεις αρκετά ψηλότερα.

Για τον Yamaha δεν ξέρω αλλά αν έχεις όρεξη για κουβάλημα δεν θα είσαι ο πρώτος που έχει ακούσει τον ενισχυτή του σπίτι μου... :flipout:

φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για την προταση σου εισαι πολυ ευγενικος ομως 1ον που να κουβαληθει ενισχυτης βαρους 23 κιλων και μαλιστα τωρα που δεν εχω και αμαξι ,και 2ον η ερωτηση μου μαλλον ειχε ακαδημαικο χαρακτηρα γιατι μαλλον προσανατολιζομαι προς την σιγουρη λυση των oμοσταυλων soavo 1 για τα οποια εχω και προσωπικη εμπειρια στον νακα και η αποδωση του ολου συστηματος ηταν αριστη οφειλω να ομολογησω πολυ ανωτερη της τιμης και του κοστους του ολου συστηματος ετσι που μονον η yamaha ξερει και μπορει να προσφερει με τα μηχανηματα της ,παντως σε ευχαριστω και παλι για την προσφορα σου !!!!-bye-

αληθεια για πες μας πως βλεπεις την αποδοση του ολου συστηματος των ηχειων δηλ με τον copland μιας και για τα atc υπαρχει η φημολογια για την αναγκη ενισχυτικων με μεγαλες δυνατοτητες οδηγησης και ρευματων ?

αληθεια για πες μας πως βλεπεις την αποδοση του ολου συστηματος των ηχειων δηλ με τον copland μιας και για τα atc υπαρχει η φημολογια για την αναγκη ενισχυτικων με μεγαλες δυνατοτητες οδηγησης και ρευματων ?

Αυτό είναι μύθος...
Τα ATC δεν πέφτουν χαμηλά σε αντίσταση (6Ω).
Απλά θέλουν πολλά Watt αν θέλεις να ακούσεις σε καλές εντάσεις...
Απαιτητικά θα έλεγα ότι είναι ως προς την ηχητική ποιότητα των συνοδών τους γιατί είναι λίγο "δεικτικά"...

Όσο για το ποιός έχει 2.100 - 2.200 τα ATC (περίπου είπαμε ε; Δεν γνωρίζω ακριβώς) πάρτε τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία να σας πει ή στείλτε μήνυμα στον Themisloc... :flipout:

Κλειστής καμπίνας που να παράγονται δεν υπάρχουν και πολλά (εκτός των ATC 20 που είναι βάσης και 40).

Απο δαπέδου κλειστής καμπίνας αλλά που δεν παράγονται πιά έχουμε τα Dynaudio Facette και Sonus Faber Grand Piano (και τα δύο με παθητικό ακτινοβολητή), τα Dunlavy, τα Audio Physic Caldera I.

Αν βάλουμε και το passive radiator στο παιχνίδι, με τέτοια σχεδίαση είναι και τα Vandersteen 2 και 3.

Κλειστής καμπίνας που να παράγονται δεν υπάρχουν και πολλά (εκτός των ATC 20 που είναι βάσης και 40).

Απο δαπέδου κλειστής καμπίνας αλλά που δεν παράγονται πιά έχουμε τα Dynaudio Facette και Sonus Faber Grand Piano (και τα δύο με παθητικό ακτινοβολητή), τα Dunlavy, τα Audio Physic Caldera I.

Έκτωρα, όλα τα ηχεία της σειράς entry της ATC (SCM7, 11, 19, & 40) και τα SCM20 είναι acoustic suspension. Επίσης αυτά με passive radiator δεν έχουν σχέση με κλειστά ηχεία, απλά είναι με μία διαφορετική υλοποίηση του bass reflex.