Ηχεια ΔΑΠΕΔΟΥ μέχρι 1200 ευρώ

Προτεινω Audio Spectrum Studio 6-γυρω στο χιλιαρικο. Οτι δαπεδου και να κολλησεις στον τοιχο παντως, ποιοτικο ακουστικο αποτελεσμα δυσκολα θα εχεις.

Και μπροστά να είναι στην καλύτερη περίπτωση,δεν θα μπορέσει να παίξει όπως μπορεί το ηχείο.Δεν είναι μόνο το μπάσσο.Δημιουργούνται κι άλλες "αλυσσιδωτές" παρενέργειες(άνοιγμα σκηνής,διαφάνεια-αρμονικές,θολές μεσαίες...).Ακόμα και τα δαπέδου ακουστικής ανάρτησης(κλειστές καμπίνες),θέλουν έναν "αέρα" 50-60 εκ. απο πίσω και στα πλαϊνά.

δυστυχως τα περισσοτερα σημερινα σαλονια πασχουν απο αυτο το συνδρομο ,οποτε με καποιους αναποφευκτους συμβιβασμους παιρνουμε το ηχειο που μας ταιριαζει καλυτερα και προχωραμε ,οπως παραδειγματος χαριν εγω που σκοπευω καποια στιγμη να ανανεωσω τα ηχεια μου αλλα εκτος απο τα <αλλα>( μεσαιες ,αναλυτικοτητα, σωστα πριμα ) θελω και βαθυ μπασο αναγκαστικα καποια στιγμη θα παρω ηχει δαπεδου και θα πορευτω οπως μπορω .

Ε και στο κατω -κατω χρησιμοποιουμε και ενα ζευγαρακι μικρα βασης και ακουμε και τα <φωνητικα> μας κομματια.!!!

παντως παιδια οταν ειχα αγορασει ηχεια πριν 6 χρονια ειχα βρει τα chario
αυτα που εχουν την οπη απο κατω σε ωραιο χρωμα .οταν το ειπα στην γυναικα μου μου ειπε πρεπει να δω το χρωμα αν ταιριαζει με το σαλονι.
ετσι λοιπον την πηρα μαζι ο δυσμοιρος στο μαγαζι.
αφου ηρθε ειδε ποιο ηχειο ειχα διαλεξει κοιταξε γυρω της και μου ειπε
αυτο θα παρουμε.
ειδε ενα b&w cdm 7se .αμαν σκεφτηκα ο πωλητης ειχε μεινει με ανοικτο στομα
ρε τις λεω αυτο στοιχιζει +600ευρω πας καλα?αυτο ειπε .αυτο θες μεσα ειμαι τις ειπα και το τσιμπησα:handkiss:

παντως παιδια οταν ειχα αγορασει ηχεια πριν 6 χρονια ειχα βρει τα chario
αυτα που εχουν την οπη απο κατω σε ωραιο χρωμα .οταν το ειπα στην γυναικα μου μου ειπε πρεπει να δω το χρωμα αν ταιριαζει με το σαλονι.
ετσι λοιπον την πηρα μαζι ο δυσμοιρος στο μαγαζι.
αφου ηρθε ειδε ποιο ηχειο ειχα διαλεξει κοιταξε γυρω της και μου ειπε
αυτο θα παρουμε.
ειδε ενα b&w cdm 7se .αμαν σκεφτηκα ο πωλητης ειχε μεινει με ανοικτο στομα
ρε τις λεω αυτο στοιχιζει +600ευρω πας καλα?αυτο ειπε .αυτο θες μεσα ειμαι τις ειπα και το τσιμπησα:handkiss:

Οταν το 1995 και μη εχοντας καμμια γνωση αποφασισα να παρω ηχεια ειχα την τυχη να πεσω σε ανθρωπο+γνωστη ο οποιος οταν του ζητησα να ακουσω τις "φιρμες"της εποχης μου ειπε : Παρε αυτα Ελληνικα και πολυ καλα θα με θυμηθεις.
Ακομα τον θυμαμαι και το ζευγος Audio Spectrum TLS-3 (Seas) ακομα παιζει μια χαρα με εναν αναλογικο φτηνο JVC 130W (και απο προχθες με Denon1909)