Ηχεία έως 300 ευρώ!!

Όπως λέει είναι 90 W στα 8ohms σε δικάναλι λειτουργία (20Hz-20kHz) και με την παραμόρφωση στα 0.09% THD
Τα ηχεία αυτό που αναφέρουν είναι η μεγίστη δυνατή ένταση σε watt δηλαδή αν αναφέρει 150W είναι η μεγίστη ένταση που μπορεί να διαχειριστεί.
Το 20 - 90 W πχ που αναφέρουν τα ηχεια είναι η συνιστώμενη ένταση του ενισχυτή. Πιο άπλα, αφού ο ενισχυτής σου είναι 90 W θα πρέπει να ψάξεις για ηχεία που να μπορούν να διαχειριστούν αυτή την ένταση. Δηλαδή ένα ηχείο με μεγίστη 150 -200W τον διαχειρίζεται άνετα φτάνει ο ενισχυτής να μην οδηγηθεί στα όρια του.

δηλαδη στα ηχεία που έγραψα πάνω με ποιοα θα ειναι τέλειος η ακόμη εάν έχεις υπόψη σου κάποιον άλλον

Απάντηση: Re: Ηχεία έως 300 ευρώ!!

με αυτον τον ενυσχιτη που εχω να κοιταζω ηχεια που ειναι 8 ohm η 6 ohm? αυτο δεν εχω καταλαβει... και με τα watt που σηκωνει καθε ηχειο?εμενα το 677 ποσο ειναι,δηλαδη ποσα watt για να ξερω σε τι αντιστιχο ηχειο να κοιταξω!! σας ευχαριστω για τον χρονο σας

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://europe.yamaha.com/en/products/audio-visual/av-receivers-amps/rx-v677_g/?mode=model

Πάρε τα roister.
6 ή 8 ωμ,μην σ'απασχολεί ιδιαίτερα,δεν είναι δύσκολο ηχείο...

και παλι χαιρεται!!διαβαζω διαβαζω που λετε και ακρη δεν βγαζω μιλαμε ουτε εξεταστικη να μην ειχα εχει μπει το μικροβιο για τα καλα μεσα μου!!
Τωρα χαζευω που λετε τα dali zensor 5..Εχω ακουσει πολυ καλα λογια εδω μεσα και σε reviews.. Θα ναι ενταξει αυτα με τον ενισχυτη μου?
Εκει στα λεφτα αυτα τι αλλο παιζει..Πιο μετα θα παρω και κεντρικο αλλα ολα σιγα σιγα ..
Ακουω τωρα τελευταια 50% μουσικη και 50% ταινιες..Αλλα παντα εξαρτατε !!
Δινω σημασια και σε εμφανιση χαχαχ και δεν θελω τα ηχεια να περνανε τous 30 cm βαθος...
Crystal Audio TX-T2SE και αυτα τα χαζευα..
Στην αρχη ειχα πιο κατω το budget αλλα στην κατηγορια αυτην δεν μου αρεσε και κατι..
Σασ ευχαριστω

Πολύ καλά ηχεία τα zensor 5 και θα ταιριάξουν με τον ενισχυτή σου, στην έκθεση άκουσα κι αυτά εδώ κι εντυπωσιάστηκα για τα δικά μου πάντα γούστα, δες αν μπορείς να τα ακούσεις κάπου, πιστεύω θα εκπλαγείς!
Αλλες προτάσεις: http://www.skroutz.gr/s/437665/Q-Acoustics-2050i-Speaker.html
http://www.skroutz.gr/s/350441/Monitor-Audio-BX5.html

Σασ ευχαριστω για τις προτασεις σας,τωρα μια αλλη απορια,αν τυχων αποφασισω αυτα τα ηχεια που εχω τωρα τα παω πισω μου σαν souround και οπωσ ειχα πει ειναι 8 ohm αν προβω σε αγορα 6 ohm ηχεια ποθ ειναι ta dali?Δεν θα πρπει τοτε να τα ταιριαξω και να ειναι ολα 8 ohm?Για τα Crystal Audio TX-T2SE δεν ειπατε κατι?
η τα αλλα που αναφερατε ειναι κλασης ανωτερα?

Κλάσεις ανώτερο είναι αυτό που κάθεται καλά στα δικά σου αυτιά, τώρα για τις διαφορετικές αντιστάσεις κατά 99% ο ενισχυτής σου δεν έχει πρόβλημα, σε διάφορα μοντέλα η Yamaha έχει ένα διακόπτη από πίσω που λέγεται impedance selector από κει καθορίζεις τι αντίστασης ηχεία θα βάλεις, θα το βάλεις εκεί που λέει για 4-8Ωμ γιατί έχει νομίζω και για 8-16, αν δεν έχει αυτό το διακόπτη δεν κάνεις τίποτα, όλοι οι ενισχυτές παίζουν αυτής της αντίστασης ηχεία απλά πάει αλλού η συζήτηση στο πως τα διαχειρίζονται. Για τα crystal ισχύει ό,τι σου είπα στην πρώτη γραμμή, εσύ θα κρίνεις τι σου αρέσει και τι όχι.

Διακοπτακι απο πισω δεν πρεπει να εχει οσο θυμαμαι βεβαια,αλλα εχω να επιλεξω 6-8 ohm απο την μπροστινη του οθονη..Χαζευω το q aqustics μιλαμε τι κριτικη εχει παρει το εχουν βγαλει απο τα καλυτερα του στην κατηγορια του..Χαιρομαι που το σηκωνει και ο ενυσχητης μου αυτο το ηχειο,πιο μετα θα προβψω σε αγορα τησ αντιστιχης μαρκας για κεντρικο..
σας ευχαριστω ολους σας