Καλημέρα....επειδή πρίν δύο ημέρες παρέλαβα τα K 701 της AKG...ήμουν σε διαδικασία αναζήτησης ενισχυτή ακουστικών...(παρεπιπτόντως δεν ακούγονται άσχημα και απο τον luxman lv 92 που έχω τώρα στην κατοχή μου...)έτσι ψάχνοντας στις αγγελίες και στο internet γενικότερα έπεσα στην περίπτωση του triode που αναφέρω...καλώς εχόντων των πραγμάτων θα τον έχω μαζί μου σήμερα αργά το απόγευμα...αυτό το οποίο θέλω απο εσάς είναι να μου πείτε τη γνώμη σας για το τί ηχείο θα μπορούσε να ταιράξει καλά με τον triode...?
ακούσματα: rock,jazz και γενικά τραγούδια με φωνητικά κυρίως (π.χ. NORAH JONES,TIM BUCKLEY κ.λ.π.)...γενικά δεν με ενδιαφέρει και πολύ η ένταση αλλά η λεπτομέρεια και η καλή αναπαραγωγή....
χώρος: θεωρώ ότι δεν ξεπερνά τα 30 τ.μ. και πιστέυω οτι και σε ενδεχόμενη μετακίνηση δεν θα ξεπερνά τα εν λόγω τ.μ.
budget: ούτως ή άλλως είναι σφιχτό...αλλά επειδή τα μηχανήματα μία φορά τα παίρνουμε (ή έτσι λέμε στην αρχή) εαν βρεθεί κάποια πολύ καλή ευκαιρία κάτι θα κάνουμε...!!!
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά
ακούσματα: rock,jazz και γενικά τραγούδια με φωνητικά κυρίως (π.χ. NORAH JONES,TIM BUCKLEY κ.λ.π.)...γενικά δεν με ενδιαφέρει και πολύ η ένταση αλλά η λεπτομέρεια και η καλή αναπαραγωγή....
χώρος: θεωρώ ότι δεν ξεπερνά τα 30 τ.μ. και πιστέυω οτι και σε ενδεχόμενη μετακίνηση δεν θα ξεπερνά τα εν λόγω τ.μ.
budget: ούτως ή άλλως είναι σφιχτό...αλλά επειδή τα μηχανήματα μία φορά τα παίρνουμε (ή έτσι λέμε στην αρχή) εαν βρεθεί κάποια πολύ καλή ευκαιρία κάτι θα κάνουμε...!!!
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά