Ηχεία για AUDIOLAB 8000Q+8000M

tomeir

New member
10 February 2010
20
Σας παρακαλώ θα ήθελα να με βοηθήσετε για την επιλογή ηχείων
έως 1500 περίπου ευρώ που θα συνοδεύουν το σύστημα προ και τελικών
που αναφέρω στον τίτλο.Αδύνατη η ακρόαση διαφορετικών ηχείων λόγω απόστασης από το κέντρο.Ο χώρος που θα τοποθετηθούν είναι αρκετά
μεγάλος (35 τμ περίπου) .Θα ήθελα αν είναι δυνατόν να απαντήσουν
συνforumίστες με ακουστικές εμπειρίες αυτών που θα μου προτείνουν.
Δηλώνω άσχετος με το αντικείμενο και γι αυτό η βοήθειά σας θα είναι
καθοριστική γιατην μελλοντική αγορά μου.
Ευχαριστώ

Τι είδη μουσικής προτιμάς να ακούς?
By the way, τα 35 τμ (αν υπάρχει και η σωστή διαρρύθμιση) είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη ε-ξαι-ρε-τι-κός χώρος για να παίξει ένα καλό ηχείο!

Καλώς τον και καλή συνέχεια!

Θα ταίριαζαν με τον χαρακτήρα των μηχανημάτων σου ηχεία με γεμάτο,δυναμικό ήχο π.χ Focal chorus 826W,Proac studio 140.Eπίσης υπάρχουν σε προσφορά στις αγγελίες,στα μισά σχεδόν λεφτα της αρχικής τους,αρκετά δαπέδου ζεστά και γλυκόηχα Xavian,που επίσης θα έπαιζαν πολύ καλά μαζί τους.

Last edited:
Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας.
Ακούω τα πάντα,όμως τον τελευταίο καιρό περισσότερο jazz,british folk,
classic music.
Περιμένω εναγωνίως και νέες προτάσεις σας.

Focal από 'μένα. Έχω τα 816v ( 1150) με τον προ και τον στερεοφωνικό τελικό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Υπάρχουν και τα 826v στα 1400 που έχουν ένα παραπάνω μεγάφωνο και είναι για λίγο μεγαλύτερους χώρους και τα 826W που σου είπε ο DIPIE, που είναι καταπληκτικά, αλλά ανεβαίνουν στα 1800 περίπου αν δεν κάνω λάθος.

Το british folk δεν ξέρω πως ακούγεται, αλλά για jazz και κλασική είναι... :a0210:

-bye-

Last edited:
Proac Studio 140 μιας και αυτά έχω.

Ισοροπημένα ηχεία με σωστή τονικότητα αποδίδουν καλά και ρεαλιστικά όλα τα είδη της μουσικής.

Για να μην παραφραστεί αυτό που έγραψα... τα ηχεία που ανέφερα, δεν έχουν πρόβλημα να αποδώσουν καλά, κανένα είδος μουσικής. Έχω ακούσει και ακούω σχεδόν τα πάντα με την ίδια ευχαρίστηση. Απλά λόγο του ζεστού χαρακτήρα που έχουν, όταν ακούγονται φωνές, έγχορδα και πνευστά, δίνουν... ρέστα.

Last edited:
Εγω με αυτα τα ενισχυτικα ειχα ακουσει τα opera mezza (που ειχα παρει τελικα) και τα grand mezza. Επαιζαν εξαιρερικα.

Re: Απάντηση: Ηχεία για AUDIOLAB 8000Q+8000M

Εγω με αυτα τα ενισχυτικα ειχα ακουσει τα opera mezza (που ειχα παρει τελικα) και τα grand mezza. Επαιζαν εξαιρερικα.

+1 τα είχα ξεχάσει αυτά. Καλύτερα ίσως από τα Focal, αλλά δεν είμαι σίγουρος, γιατί στο μαγαζί ο χώρος είναι φροντισμένος, ενώ στο σπίτι μου....

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση...
Ανακεφαλαιώνω:
FOCAL CHORUS 826V ή w
PROAC STUDIO 140
OPERA (GRAND) MEZZA ή SECONDA (πρόταση του αντιπροσώπου της AUDIOLAB και OPERA)
Ευπρόσδεκτες νέες προτάσεις ή κριτική των παραπάνω.

Β&W 683....με fst μεγαφωνα για τις μεσαιες και tweeter nautilus για τις υψηλες.Οσο για τα μπασα δεν θα εχεις προβλημα...τα εχω ακουσει και επαθα σοκ! αν μπορεις ακουσε τα! δεν εχεις να χασεις τιποτα!!!

Γνωρίζει κάποιος σε τι τιμή μπορώ να βρω τα SECONDA
και που (στη Θεσσαλονίκη)??

FOCAL CHORUS 826W από εμένα. Τα έχω πάρει και είναι άψογα.
Είναι και εύκολο φορτίο γενικά.

1000 viewers αλλά μόλις 14 replies και εγώ έχω μείνει
Μεγαλοβδομαδιάτικα χωρίς ... Γαϊτάνο :flipout::flipout:

Heeeelp!!!

1000 viewers αλλά μόλις 14 replies και εγώ έχω μείνει
Μεγαλοβδομαδιάτικα χωρίς ... Γαϊτάνο :flipout::flipout:

Heeeelp!!!

Aαααα αν είναι για να ακους αυτόν :slapface:, ε τότε πολύ καλά έκανες....

:BDGBGDB55: