ηχεια για cav a8m;;;

prasinoz

New member
20 June 2008
8
χαιρετω την παρεα. θα ηθελα την βοηθεια και την γνωμη σας για τα ηχεια που θα συνοδευσουν τον ενυσχυτη μου.
εχω τον cav a8m και ειμαι αναμεσα σε triangle genese quartet, kef xq 40.τα triangle τα εχω ακουσει και μπορω να πω ενθουσιαστηκα, τα kef δεν τα εχω ακουσει αλλα εχω διαβασει πολυ καλες κριτικες. βαιβαια παιζει σημαντικο ρολο το desing. ποια θα ηταν τα καταληλοτερα για τον ενυσχυτη οσον αφορα την οδηγηση; και καμια αντιπροταση αν υπαρχει....
Ο χωρος που θα παιξουν ειναι 30 τ.μ

Ολα μπορεί να τα οδηγήσει.
Μην αγοράσεις πριν ακούσεις με τον ενισχυτή σου.
Εμπιστεύσου τα αφτιά σου και μόνο.

πως θα μπορεσω να ακουσω τα συγκεκριμενα ηχεια με τον ενισχυτη μου;

Εντελώς στα "κουφά" (δεν έχω ακούσει τίποτα από τα 2), θα έλεγα τα KEF.

Αλλά περισσότερο σου δίνω ένα wild guess, τίποτα άλλο...

και που να το κουβαλήσεις το θηρίο σε καταστήματα για να ακούς ηχεία .....
30 φεύγα κιλά είναι αυτά

πάντως εγώ τον είχα με τα artemis v2 και ήτανε μιά χαρά

χαιρετω την παρεα. θα ηθελα την βοηθεια και την γνωμη σας για τα ηχεια που θα συνοδευσουν τον ενυσχυτη μου.
εχω τον cav a8m και ειμαι αναμεσα σε triangle genese quartet, kef xq 40.τα triangle τα εχω ακουσει και μπορω να πω ενθουσιαστηκα, τα kef δεν τα εχω ακουσει αλλα εχω διαβασει πολυ καλες κριτικες. βαιβαια παιζει σημαντικο ρολο το desing. ποια θα ηταν τα καταληλοτερα για τον ενυσχυτη οσον αφορα την οδηγηση; και καμια αντιπροταση αν υπαρχει....

αγαπητε φιλε, καποια ηχεια ειναι εντυπωσιακα και μετα το μισαωρο θελεις να τα κλεισεις αφου σου εχουν παρει τα αυτια.

Η προταση μου ειναι magnepan mg12 (παιρνεις μια ηχειαρα που μπορει να το ερωτευτεις...για παντα)

1200 ευρω ...

Τα Triangle γνώμη μου είναι ότι είναι πάρα πολύ καλά ηχεία. Η καμπύνα τους διογκώνεται όταν παίζουν. Θυμάμαι όταν άκουσα τα Heliades που είναι ή μάλον ήταν τα entry level αν δεν κάνω λάθος της εταιρείας. Το βασικότερο είναι (άσχετα με το πόσο καλό είναι ένα ηχείο ή όχι), να ταιριάζει με τον ενισχυτή.

Last edited:

Καλησπερα. Τα quartet οποτε θελεις ειναι στην διαθεση σου ακομη και στο σπιτι σου. Βεβαια ακομη και τα "μικροτερα" antal θα παιξουν μια χαρα ενω οσο αφορα την οδηγηση μην τον φοβασαι τον ενισχυτη σου καθως εχει μπολικο ρευμα και ισχυ για τα περισσοτερα ηχεια στην αγορα.

(Αχ τι έχω να πάθω!). Φίλε μου εάν θέλεις και την γνώμη ενός χομπίστα μείνε στην οικογένεια και άκου τα εκπληκτικά CAV mdx-3. Tα σαρώνουν όλα!

Attachments

• CAV MD EXIII OFSSET.jpg
    CAV MD EXIII OFSSET.jpg
    31.2 KB · Views: 53