ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ DENON 3808 AVR

Marvel656

Established Member
9 May 2013
118
Καλησπερα θα με ενδιεφεραν οι προτασεις σας σχετικα με ποια ηχεια να συνδυασω με τον DENON 3808 AVR.

Σε σαλονι περιπου 30-35 τετραγωνικα.οσον αφορα την τιμη 150-250 euro max

Λογικα θες δυο ηχεια δαπεδου, ετσι? Εγω θα σου προτεινα να κοιταξεις για μεταχειρισμενα. Σε αυτα τα λευτα για καινουργια δεν θα βρεις κατι αξιολογο. Διαφορετικα πας για ακροαση στα μαγαζια και οποιο σου κανει καλυτερη εντυπωση

Απάντηση: Re: ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ DENON 3808 AVR

Ti θα ελεγες για τα B&W 686 η τα JMLAB TANTAL 505?τα εχω βρει σε καλη τιμη

Τα Jmlab δεν τα εχω ακουσει αλλα απ οτι ειδα ειναι παλια ηχεια. Πιθανον να ειναι καλα ηχεία οπως και τα B&W. Το θέμαι ειναι οτι πιστευω οτι είναι μικρα για το χωρο σου και θα έπρεπε να κοιτάξεις για ηχεία δαπέδου

Παρολα αυτα τα 686 σαν ποιοτητα ειναι καλα?αξιζουν?υπολογισε οτι τα εχω βρει 150 euro περιπου.ευχαριστω που αφιερωνεις χρονο για να απαντησεις φιλε μου νασαι καλα.

Αυτά λοιπόν είναι από την αμέσως προηγούμενη σειρά 600 της B&W.

Αν δεν είναι πρόβλημα το βάθος, τα Q acoustics έχουν μικρό ύψος, εκμεταλευόμενα όμως το βάθος της καμπίνας για να μην υστερούν σε χαμηλό. Δεν τους ρίχνεις μια ματιά; Είναι και πιο φτηνά.

Απάντηση: Re: ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ DENON 3808 AVR

Αυτά λοιπόν είναι από την αμέσως προηγούμενη σειρά 600 της B&W.

Αν δεν είναι πρόβλημα το βάθος, τα Q acoustics έχουν μικρό ύψος, εκμεταλευόμενα όμως το βάθος της καμπίνας για να μην υστερούν σε χαμηλό. Δεν τους ρίχνεις μια ματιά; Είναι και πιο φτηνά.

Έχουν και πιο english ήχο.