Ηχεια για HK 3490

skontopantelis

New member
10 January 2010
12
Καλημέρα και ελπίζω να κανω το post στην σωστη περιοχη.

Τελικα (ειχα κανει μια ερωτηση σχετικα με το ποιον ενισχυτη να προτιμησω, γι' αυτο λεω τελικα) αγορασα εναν harman/kardon 3490 και τωρα ηρθε η ώρα να ρωτησω: υπαρχει καποια πρόταση για Ηχεια στα 500-700 Euro ?

Ευχαριστω εξ' αρχής

Σπύρος

Μαλλον Δαπεδου, ο χωρος ειναι περίπου 50-60 τμ, μουσική διάφορα ...αλλα κυρίως Rock, Jazz κλπ

Ευχαριστω για τις απαντήσεις (Αντωνη Χρονια Πολλα για χθες !) .

ΘΑ κοιταξω τις προτασεις σας. Εχετε καποια προταση σε κατι φθηνότερο ? ΓΙα τα KEF C5 ή C7 τι εχετε να πειτε ? Επίσης για Klipsch F2 ή F1 ?

τα Kef αστα... Προσανατολισμενα για 5.1 μπροστινα και ποιοτητα που δεν θελω να σχολιασω. Φτηνα Tannoy F4 custom. Τα F1, F2 δεν τα χω ακουσει. Σειρα reference ειναι super αλλα νομιζω οτι ο ενισχυτης σου σε βατ ειναι πανω απο τα βατ των ηχειων σε αυτη την κατηγορια τιμης.

Ευχαριστω για όλες τις απαντήσεις. Θα προσπαθήσω να ακούσω τα mission, τα tannoy και τα heco και θα επανελθω με εντυπωσεις (και ισως ερωτήσεις).

σε ένα δεύτερο συστημά μου έχω τα q-acoustics 1050, και είμαι πολύ ευχαριστημένος, για τα χρήματά τους είναι ίσως η καλύτερη λύση στην κατηγορία των 500 ευρώ και για μουσική, σε αντιπαραβολή με τα tannoy τα βρίσκω, πιο αναλυτικά με πιο σφιχτο μπάσσο.

Καλημέρα και ελπίζω να κανω το post στην σωστη περιοχη.

Τελικα (ειχα κανει μια ερωτηση σχετικα με το ποιον ενισχυτη να προτιμησω, γι' αυτο λεω τελικα) αγορασα εναν harman/kardon 3490..

Φίλε.... ευχαριστημένος με τον ενισχυτή?? Σκέφτομαι αυτόν ή τον Yamaha Rx 797..