Ηχεια για Home Cinema --> B&W

Ntinos P

AVClub Fanatic
26 June 2006
22,938
Φιλος θελει να φτιαξει κατι "καλο" κατα πως τα λεει...

Δινει βαρος και στην εμφανιση, και το budget του ειναι γυρω στα 10 με 12Κ για ηχεια (σε αυτη την φαση).

Εχει ψιλοκολλησει με το παρακατω "πακετο" της B&W
(δεν εχω τιποτα με την B&W αλλα ειτε ανενημερωτος ειναι, ειτε "παραδοσιακος") :grinning-smiley-043

- Main : 804S
- Center : HTM3S
- Surround : DS8S
- Surround Back SCMS

(Δεν ξερω αν αντι τα DS8S βαλει και σαν surround ενα ζευγος SCMS)

To θεμα ειναι, οτι αν οχι ολα, καποια απο αυτα ειναι μοντελα 4+ ετων. Αυτο αποτελει αρνητικη παραμετρο ?

Εχει καποιος αναλογο σεταπ , να μου πει τις εντυπωσεις του?

Ακομη, εχω ακουσει οτι ειναι δυσκολα ηχεια. Τι σημαινει αυτο πρακτικα, μολις προχωρησει στην φαση "ενισχυτικα".

Καμια αλλη αλτερνατιβα εντος του παραπανω budget ? (με βαση επισης στο αισθητικο κομματι)

Ευχαριστω εκ των προτερων -bye-

Το ότι είναι μοντέλα τετραετίας δεν λέει κάτι απαραίτητα.
Το οτι είναι δύσκολα σαν φορτία είναι το μόνο σίγουρο , που συνεπάγεται τελικούς για σωστό έλεγχο.Το οποίο συνεπάγεται και αυξημένο ενδεχομένως budget.
Εναλακτικά θα μπορούσε να δει και να ακούσει τα focal 804 νομίζω , και την παρέα τους.

Η σειρα 800 της φοκαλ ειναι πολυ χαμηλοτερα (οικονομικα τουλαχιστον) απο την 800 της B&W

Ευχαριστω παντως.

Ντινο περα απο τα σωστα λεγομενα του γιαννη , ο φιλος σου εχει τον καταλληλο χωρο για τετοιου μεγεθους ηχεια.Και εννοηται δεν θα διαταραξει αλλων ειδων ισοροπιες

Ο χωρος υπαρχει, (εκτιμω οτι) ειναι κοντα στα 30 με 35.

Τι εννοεις αλλου ειδους ισοροπιες ?

Αν εχει διαθεση για ενα τελικο με πολλα ρευματα ας συνεχισει.Αυτα τα ηχεια με ρευματα περιορισμενης ευθυνης ή απλα να κανουμε την δουλεια μας δεν παιζει.
Τουλαχιστον 200 βατ στο καναλι στα 8 ομ.Στηνοντας καθε ηχειο στο χωρο μηπως κατι δν χωρο πλεον, κατι οπως την πατησα εγω με τα τεουφελ και τα μαζεψα για το υπογειο γιατι ο ονκιο ειχε φτασει στα ποδια μου.

Σχετικα με τον χωρο, θεωρεις οτι 30 με 35 τετραγωνικα ειναι λιγα για τα συγκεκριμενα ηχεια?
Δεν εχουν σχεση με τον ογκο των δικων σου παντως.

Πες του οτι ηχεια 3ομα βλεπουν καθε av σαν μεζεδακι .Και τελικος με αδυναμια βουτιων στα 3 ομ θα τσουρουφλισει τα τουιτερ των bw για πλακα.

Απάντηση: Re: Ηχεια για Home Cinema --> B&W

Σχετικα με τον χωρο, θεωρεις οτι 30 με 35 τετραγωνικα ειναι λιγα για τα συγκεκριμενα ηχεια?
Δεν εχουν σχεση με τον ογκο των δικων σου παντως.
καλα ειναι , αλλα και για ενα σαμπακι δεν θα ελεγα οχι.
Τα δικα μου παιζαν μια χαρα στο δωματιακι , τα μηχανηματα δεν χωραγαν.Που θα μου παει ομως δευτερα ξεκιναω στρωτηρες -ρευματα.

Με τετοιο ποσο παντως ενα σετ τεου 8αρι ή 10αρι θα ζωγραφιζε.Και μενουν και ρεστα για τελικο.Αλλιως βαλε και ενα σεβαστο ποσο για ενα τελικο αναλογων κυβικων.