ηχεια για jvc a-k100 με sh 8045 technics

George Kanavas

Established Member
21 November 2013
222
αν κ προσφατα αποκτησα home cinema με ηχεια 4x dali 3 και το κεντρικο dali ηρθε η ωρα να φτιαξω κ τον στερεοφονικο μου συστημα.πριν τρεισ ημερεσ τουσ εκανα καθαρισμο κ ειναι ετοιμα να δεχθουν τα νεα ηχεια .εδω χρειαζομαι την βοηθεια σας ποια ηχεια θα ταιριαζαν ποιο πολλυ για jvc a-k100 με sh 8045 technics το ποσο που μπορω δοσω ειναι μεχρι 300 ευρω

ο χωροσ ειναι 22τμ σαλονι κ τραπεζαρια μαζι τωρα ειδοσ μουσικησ ελληνικα για γλεντι κ ξενα 10 ετιας 80

Εάν δανείσεις ένα ζευγάρι dali στον JVC, πως παίζει; Από εκεί θα καταλάβεις.

Κατά τα λοιπά, ένας μικρός ενισχυτής είναι με 30Watt στο κανάλι.

Ηχείο με μεγάλη ευαισθησία χρειάζεσαι.
Στα χρήματα που διαθέτεις,τα μεταχειρισμάνα είναι μονόδρομος.
Κοίτα για Roister

Τον ενισχυτή παραμάσχαλα και πήγαινε να τ'ακούσεις!

Έτσι ακριβώς :a0210:

Μόνο ας κάνει ένα τηλ πριν πάει (διότι αν δεν έχει ανοιχτό…χαιρετίσματα).

Παίζει κι ένα Qacoustics 2050i στις αγγελίες. Ίσως ενδιαφέρει τον φίλο.

Με 25W RMS στα 8Ω θα οδηγηθεί ηχείο 6Ω με ελάχιστη συνιστώμενη ισχύ 30W RMS και θα γίνει και γλέντι σε 22μ2 ?

Και αν μπεi και το equalizer.......

επειδη ο ενησχητησ παρεδωσε πνευμα χρειαζομαι την συμβουλη σασ για ενυσχητη στερεο μου προτηναν Advance Acoustic X-I 60 .ξεχασα να πω οτι ηχεια εχω μονιτορ mr4 τι λετε θα δεσουν μαζι ?εχετε καποια αλλη προταση μεχρι 400 ευρω

τον ανοιξα σχεδον στο τερμα κ τα ηχεισ ηταν καθαρα .καμια σχεση με τον εησχητη που ειχα.ακουσα τα ηχεια λεσ κ ηταν αλλα ηχεια πολυ γληκοσ ηχοσ.για μεταχειρησμενο δεν εχω προβλημα φτανει να μπορω να τα ακουσω στα ηχεια μου.ο Advance Acoustic X-I 60 παιρνει τελικο?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

παντωσ τουσ ενησχητεσ που μου προτηνεσ θα τουσ ακουσω

τον ανοιξα σχεδον στο τερμα κ τα ηχεισ ηταν καθαρα .καμια σχεση με τον εησχητη που ειχα.ακουσα τα ηχεια λεσ κ ηταν αλλα ηχεια πολυ γληκοσ ηχοσ.για μεταχειρησμενο δεν εχω προβλημα φτανει να μπορω να τα ακουσω στα ηχεια μου.ο Advance Acoustic X-I 60 παιρνει τελικο?

Στη εικόνα δείχει ότι ο Ι60 παίρνει τελικό γιατί έχει pre-out.
Όταν τερματίζει ο ενισχυτής αρχίζει η παραμόρφωση και ο κίνδυνος καταστροφών. Ένα ρητό λέει "μικρός ενισχυτής καίει το tweeter, μεγάλος το woofer". Το woofer το ακούς που ζορίζεται, το tweeter όχι.
Τώρα ο JVC πιθανά δεν είχε κανένα ρελέ και αν τσιτώθηκε, κάηκε κατι. Είναι και 6Ω τα ηχεία, άρα πέφτουν και παρακάτω.
Αλλά άμα είναι να δωθούν και άλλα χρήματα για τελικό, καλύτερα 80Ε επιπλέον από την αρχή.

Last edited:
ο denon δεν εχει διαφορα με τον Advance Acoustic X-I 60 αλλα κ τον yamaha στα χαρακτηριστηκα τουσ.yamaha.Τεχνικά χαρακτηριστικά
Ισχύς Εξόδου:2 x 85W (8 ohms) Αποκωδικοποίηση Ήχου:- Είσοδοι:6x Analog audio Έξοδοι:2x Analog audio, Subwoofer out Χειριστήριο:Ναι Διαστάσεις (Π x Υ x Β):435 x 151 x 387 χιλ. Βάρος:10,3 κιλά Λοιπά Χαρακτηριστικά:Pure Direct, iPhone/iPod compatibility, Gold-plated speaker terminals
denon.85 W X 2 (4 ohms).Μονό push-pull κύκλωμα υψηλού ρεύματος. Έξοδος pre-out για τελικό ενισχυτή ή υπογούφερ.Επιλογέας REC-OUT Είσοδος phono (MM).

2 x 85 W (4 Ohm)output
Signal Level Divided Construction (S.L.D.C.) for better sound
High Current (HC) Single-Push-Pull-Circuit
Independent Power Transformer for Micro-Processor
Source Direct switch for Better sound quality
High Quality Chasis Design - Aluminum Front panel
New Denon Hifi Design
Available in Premium Silver and Black
Advance Acoustic X-i60/Τεχνικά στοιχεία και χαρακτηριστικά του κατασκευαστή

POWER OUTPUT 8 Ω : 2x60W

POWER OUTPUT 4 Ω : 2x80W

FREQUENCY RESPONSE : 10Hz – 35kHz