Ηχεια για laptop HP 15s-fq5916nv 15.6" FHD (i5-1235U/16GB/512GB

george1313

New member
13 November 2018
11
Kαλησπερα στην παρεα.Εχω το συγκεκριμενο λαπτοπ που αναγραφω στον τιτλο και θελω να παρω 2 ηχεια να τα βαλω πανω στο γραφειο σε δωματιο περιπου 12-15 τετραγωνικα.Με ενδιαφερει πολυ η ποιοτητα ηχου γιατι θα τα χρησιμοποιω για μουσικη.Το budget ειναι το ανωτερο 120 ευρω.Εχω δει καποια ηχεια της edifier (

R1700BT-R1280T-ΜR4-MR3-R1280DB-R1380T-R1380DB​

αλα εχω μπερδευτει λιγακι με αυτα που διαβαζω εδω μεσα.1ον Χρειαζεται να παρω και καρτα ηχου η δεν ειναι απαραιτητο? και 2ον ποια θα επιλεγατε απο τα παραπανω ηχεια η εαν εχετε να προτεινετε καποια αλα. Εχω παρει για το pc του γιου μου τα CREATIVE Τ100 και ειναι αξιοπρεπεστατα αλα θα ηθελα ενα κλικ κατι καλυτερο.

Καλησπέρα
Οχι κάρτα ηχου δεν είναι απαραιτητη οταν τα ηχεία αναγραφουν εξοδο line out, μπορείς με το καλώδιο (συνηθως απο καρφί σε καρφί η rca σε καρφί) να τα συνδέσεις στην έξοδο ακουστικών του λάπτοπ που στο μοντέλο σου είναι στα δεξια διπλα στη σχισμή για την sd card.
Αν στο μέλλον υπάρξουν προβλήματα βομβου γείωσης λογο φθοράς της εξόδου του λαπτοπ μια εξωτερική καρτα ηχου usb λυνει το προβλημα.