Ηχεία για Luxman 550

Τον 550 (τον Α-II, δεν ξερω αν μιλαμε για τον ιδιο), τον εχει και η stepcom.

Εχει αρκετα αξιολογα ηχεια που μπορεις να πας να τον ακουσεις επι τοπου (χωρις να χρειαζεται να κουβαλας τον δικο σου)

Ορίστε.
Ξεκίνα τον προγραμματισμό σου και σε δύο τρείς εβδομάδες θα είσαι σίγουρος για την επιλογή σου.

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές:smile:
Και δεν το λέω για να το πω απλά.
Για τον φίλο Database error την stepcom την έχω στο πίσω μέρος
του μυαλού μου ήδη.;)´
Φίλε ecopak έχω αγχωθεί για το αποτέλεσμα.
Η αναζήτηση σίγουρα είναι πολύ ευχάριστη εμπειρία.Σωστός;)
Όσο για τον φίλο Gort η προσκληση μόνο και μόνο με έχει
σκλαβώσει:o
Είναι πολύ δύσκολο να πεις σε κάποιον ξένο έλα στο σπίτι να ακούσεις.
Όταν έρθει η ώρα θα σου στείλω π.μ. και βλέπουμε.
Ευχαριστώ πολύ παίδες!!

Gort να σας ζήσει και εσάς το μωράκι.:smile:
Ελπίζω να τα "ξαναπούμε" το βραδάκι.
Καλή ξεκούραση.

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά.
Επανέρχομαι μετά από αρκετές μέρες αφού εχθές έγινε
ακρόαση σε 3 ζευγάρια ηχείων δαπέδου.
Συνοπτικά οι εντυπώσεις μου:
1)http://www.odes.gr/index.php?page=s...ategory_id=328&option=com_virtuemart&Itemid=5
Πολύ χρωματισμένα, δυνατός ήχος μεν , αλλά κάτι τους λείπει.
Πάντως για πάρτυ και για αυτά τα χρήματα δεν πρέπει να υπάρχει κάτι άλλο.
2)http://www.odes.gr/index.php?page=s...ategory_id=371&option=com_virtuemart&Itemid=5
Καλύτερο ποιοτικά-ακουστικά ηχείο από τα JBL αλλά θεωρώ ότι για τα 1.200 είναι αρκετά υπερτιμημένο. Βέβαια είναι αναλυτικό-περιγραφικό
αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο.
3)http://www.odes.gr/index.php?page=s...ategory_id=287&option=com_virtuemart&Itemid=5
Με αυτό μιλάμε ενθουσιάστηκα.
Θεωρώ ότι για τα δικά μου πάντα γούστα (αυτά και μάτια) τα είχε όλα.
Λογικά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα προβώ στην αγορά του.

Καλή Ανάσταση σε όλους!!:ernaehrung004:

Επανέρχομαι μετά από αρκετές ημέρες στο συγκεκριμένο θέμα αγαπητοί μου συνοδοιπόροι στο HIFI και HI END.
Όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενο ποστ μάλλον θα πήγαινα για ΑΕ Aelite 3 και όντως έτσι έγινε.
Μετά από πολύ σκέψη και προβληματισμό περί Luxman 550ΙΙ θεώρησα ότι δεν αξίζει να ρισκάρω (τουλάχιστον σε αυτή τη φάση) 2,5 plus χιλιάρικα για ενισχυτή και αν θα έκανα την δουλειά μου σωστά.
Ίσως τα ηχεία αυτά να ήταν λίγο δύσκολο φορτίο για τα 2Χ20 του συγκεκριμένου ενισχυτή.
Οπότε αγαπητοί μου συμφουρίτες για την ώρα ο έρωτας με τον Luxman δεν μετετράπηκε σε γάμο.
Μετά από ακρόαση των συγκεκριμένω ηχείων με τον Advance Acoustic 305II ενέδωσα στην συγκεκριμένη αγορά και μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.
Τα ηχεία ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει τις 100 ώρες λειτουργίας αλλά έχουν δείξει απίστευτα δείγματα γραφής.(Πάντα για τα δικά μου ώτα).
Και να μην ξεχνάμε ότι δεν ξεπεράσαμε τα 1.700 € συνολικά .
Έτσι για το καλορίζικο παραθέτω και μία εικόνα του "στρατηγείου" μου.

playroom.jpg

πολυ ωραιος χωρος και η πετρα που κυριαρχει εχει σιγουρα ευεργετικα αποτελεσματα στο ηχητικο αποτελεσμα. Αλοιμονο απο μας που χουμε τοιχους τσιγαροχαρτο και ξυλινο πατωμα...

Που μένεις βρε μπαγάσα?!

Καλές ακροάσεις και μουσικά ταξίδια στον πολύ ζεστό και υπέροχο χώρο σου!

Πολύ ζεστός χώρος.Καλές ακροάσεις.

πολυ ωραιος χωρος και η πετρα που κυριαρχει εχει σιγουρα ευεργετικα αποτελεσματα στο ηχητικο αποτελεσμα. Αλοιμονο απο μας που χουμε τοιχους τσιγαροχαρτο και ξυλινο πατωμα...
Παλικάρια σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.
καλά έκανες και δε πήρες Luxman, γιατί έτσι όπως έχεις τοποθετημένα τα ηχεία μάλλον δεν θα τον "άκουγες".
Στέργιο δεν είναι μόνιμη αυτή η θέση των ηχείων.
Τώρα "έκατσαν" εκεί λόγω βεράντας και εποχής.
(Απέναντι τους ακριβώς είναι η μπαλκονόπορτα και η βεράντα).
Τον χειμώνα ακουστικά θα έχουν σωστότερη θέση.
Και μεγαλύτερο των 2μ. άνοιγμα αλλά και η δικιά μας θέση ακρόασης είναι πιστεύω σε ιδανικό σημείο.(έχω υπολογίσει οι νοητές γραμμές να τέμνονται και να κάνουν το τρίγωνο ακριβώς σε δύο πολυθρόνες μπροστά από το τζάκι.:D
Που μένεις βρε μπαγάσα?!

Καλές ακροάσεις και μουσικά ταξίδια στον πολύ ζεστό και υπέροχο χώρο σου!
Πριν μερικά χρόνια πήρα απόφαση ζωής που λένε και έφυγα από την πόλη μπουχτισμένος και αρκετά κουρασμένος από όλη αυτή την τρέλλα.
Φτιάχτηκε ένα σπιτάκι στο πουθενά που λένε (μόνιμοι κάτοικοι με το ζόρι ήμαστε 40-50 νοματαίοι , ενώ στην ηλικία μας να'ναι άλλα 3-4 ζευγάρια) σχετικά χωριάτικο (ντουβάρια πέτρινα και όχι επένδυση και κάποια σημεία χωρίς πέτρα με κουρασάνι) , χωρίς τιβι, χωρίς κλιματιστικά, και με διασκέδαση μας την φύση , την Μουσική και τα παιδιά μας.Υπάρχει βέβαια και ένας υπολογιστής με υποτυπώδες ακριβό δυστυχώς ίντερνετ (μέσω κινητού , δεν έχουμε εδώ δυνατότητα adsl) γιατί κάποια στοιχειώδη επιλεκτική ενημέρωση πρέπει να γίνεται.
Η τοποθεσία είναι 35 χλμ σκάρτα από το κέντρο της Αθήνας ,αλλά νομίζεις ότι είσαι 200 χλμ μακρυά από αυτήν.
Παραθέτω άλλη μία φωτό για του λόγου το αληθές.
Είναι ένα κομμάτι της διαδρομής που κάνω κάθε μέρα για να πάω στην δουλειά μου.
(Αυτό εκεί που γυαλίζει στα αριστερά της φωτογραφίας είναι ο δρόμος...)
DSCF1101.jpg

Αυτά και σας ευχαριστώ ξανά όλους για τα καλά σας λόγια.
Να έχουμε υγεία , καλοτυχία και γενικώς να είμαστε καλά και να τα λέμε:smile:

Πριν μερικά χρόνια πήρα απόφαση ζωής που λένε και έφυγα από την πόλη μπουχτισμένος και αρκετά κουρασμένος από όλη αυτή την τρέλλα.
Φτιάχτηκε ένα σπιτάκι στο πουθενά που λένε (μόνιμοι κάτοικοι με το ζόρι ήμαστε 40-50 νοματαίοι , ενώ στην ηλικία μας να'ναι άλλα 3-4 ζευγάρια) σχετικά χωριάτικο (ντουβάρια πέτρινα και όχι επένδυση και κάποια σημεία χωρίς πέτρα με κουρασάνι) , χωρίς τιβι, χωρίς κλιματιστικά, και με διασκέδαση μας την φύση , την Μουσική και τα παιδιά μας.

+1000000000

Εξαιρετικός!!!

Καλές και απολαυστικές ακροάσεις να έχεις (από τα ηχεία, κι από τη...φύση!)

Για τον φίλο Στέργιο (μια χαρά παίζει το ρημάδι, μπροστά σε αυτά που είχα...:laugh:)

Να' στε καλά όλοι.
Όποτε θέλετε κανονίζουμε ακρόαση.
Υπάρχει εξαιρετική μαγείρισσα και κρασί δικό μας άριστο και super Τανικό!