Ηχεία για να παίζουν με τον AUDIA FLIGHT TWO

Galleti7

New member
12 June 2008
1
Καλησπέρα θέλω κάποιες προτάσεις για ηχεία που να ταιριάζουν με τον audia flight two και με το cd two .:violent-smiley-030:

Να ταιριάζουν πού,σε τι χώρο;
Μέχρι πόσα χρήματα;
Τι μουσικές ακούς και πως σου αρέσει να ακούς;

Βλέπεις ισχύει πάντα και γι' όλους μας,ότι ειδικά η επιλογή των ηχείων είναι πολύ προσωπική υπόθεση.

Τα μηχανήματα που επέλεξες,είναι πολύ καλά κι έχουν ζωντανό,μουσικό και ρυθμικό ήχο.Θέλεις να διατηρήσεις αυτά τα χαρακτηριστικά ή θέλεις να προσθέσεις-αλλάξεις κάτι στο τελικό ηχητικό αποτέλεσμα;

Re: Απάντηση: Re: Ηχεία για να παίζουν με τον AUDIA FLIGHT TWO

Ωπα φίλε Γιάννη.Ετσι στα "τυφλά";

Ρε Διονυση αυτο σε πειραξε? Λες κι ολες οι αλλες αποψεις που ακουγονται δεν ειναι στα τυφλα! Μην τρελαθουμε κιολας. Δες πρωτα τι @@%^$ εχει γραφτει εδω και μετα ελα να μου την πεις! Αλλωστε κατα καποιους εδω, οτι ειναι σωστο, μετραει σωστα, αρα ματσαρει χωρις πολλα πολλα! Ε τι λιγοτερο εγραψα? Ποσο μαλλον που τα εχω δοκιμασει κιολας. Τωρα ο ανθρωπος θα μας πει αν χωρανε και αν παιζουν τα ηχεια που προτεινα στον χωρο του! Απλα πραγματα..

Προφανώς και τα έχεις ακούσει.
Δεν τίθεται θέμα.

Αλλη ήταν η ένστασή μου κι είναι φανερό ποιά ήταν.Το τυφλά έχει να κάνει μ' αυτά που ρωτάω τον φίλο και τα οποία άν δεν είναι καθαρά,δεν μπορεί να γίνονται προτάσεις για ηχεία.

Last edited:
Υπάρχουν πολλά μέλη,που ακούν ιδαίτερα κάποιο είδος μουσικής π.χ ρόκ ή χέβυ μέταλ και σε υψηλές εντάσεις.Τέτοιου είδους προτιμήσεις,οδηγούν συνήθως και σε πιό "ιδιαίτερες" απαιτήσεις-προτιμήσεις σε ηχεία.Αλλοι θέλουν ηχεία ισορροπημένα κι ουδέτερα,μόνιτορ-γιατί έτσι τους αρέσει να ακούν κοκ

Re: Απάντηση: Ηχεία για να παίζουν με τον AUDIA FLIGHT TWO

Προφανώς και τα έχεις ακούσει.
Δεν τίθεται θέμα.

Αλλη ήταν η ένστασή μου κι είναι φανερό ποιά ήταν.Το τυφλά έχει να κάνει μ' αυτά που ρωτάω τον φίλο και τα οποία άν δεν είναι καθαρά,δεν μπορεί να γίνονται προτάσεις για ηχεία.

Ε, τοτε γιατι να πουμε την αποψη-προταση μας?
Παντα "ενας" εχει την "μοναδικη" χωρις περιθωρια αμφισβητησης λυση.!!!

Αυτό τώρα που κολλάει;

Μάλλον έχεις απωθημένα,που σου έκανα παρατήρηση,γιατί μετέτρεψες το θέμα άλλου μέλους σε αγγελία για πώληση μεταχειρισμένου μηχανήματος;

Καλησπέρα θέλω κάποιες προτάσεις για ηχεία που να ταιριάζουν με τον audia flight two και με το cd two .:violent-smiley-030:

μπορείς επίσης να βοηθηθείς απο μέλη που ίσως βρίσκονται κοντά σου χωρίς την πίεση των αντιπροσώπων πχ μπορεις εάν θέλεις να ακούσεις Proac response d 28 στο σπίτι μου.