Ηχεια για pc και ifi idac2

Παντως ελπιζω να μην εχει διαφορα στην ποιοτητα αν χρησιμοποιησω τον ενισχυτη των ακουστικων σε σχεση με την προενισχυση απο την line..

Δεν υπάρχει προενίσχυση, απλή line έξοδος!
Μόνο με δοκιμή θα το διαπιστώσεις. Πιθανώς κ να έχει!

Πατριώτη καλημέρα! Να σας ζήσει καταρχήν ο μπέμπης. Για τα φοκαλ νομίζω πως είναι θέμα γούστου. Είναι πολύ συγκεκριμένη η ταυτότητα της εταιρίας στα πρίμα. Είτε θα σου αρέσουν είτε όχι. Αν θες κάτι πολύ τίμιο χωρίς πολλά πολλά δες τα Harman Kardon soundsticks III. Τα είχα, υπερευχαριστημένος. Πλούσιος ήχος ακόμη και για ταινίες από ηλ. υπολογιστή.
Ψάξε και για τα audioengine A2+ και αν μπορέσεις τα Α5+
Τα Α2+ έχουν και ενσωματωμένο dac.

Παντως ελπιζω να μην εχει διαφορα στην ποιοτητα αν χρησιμοποιησω τον ενισχυτη των ακουστικων σε σχεση με την προενισχυση απο την line..

Στο ifi nano πάντως είχε ακριβώς την ίδια ποιότητα και ένταση από την έξοδο ακουστικών. Αρκεί μόνο να φτιάξεις ένα καλό καλώδιο από jack σε rca

Να τα προβλήματα λοιπόν με το ifi...
Επειδη μου έγινε προσφορά για τα epoz aktimate mini,σε σχέση με τα υπόλοιπα (presonus eris 5,focal alpha 50,fostex 0.4d)έχετε αποψη??

Και για να σας πρηξω και άλλο,βλέπω κάποια ηχεια μρε εισόδους TRS μπορώ να τις χρησιμοποίησω αντί για RCA ή να τα αποφυγω?

Απάντηση: Re: Ηχεια για pc και ifi idac2

Και για να σας πρηξω και άλλο,βλέπω κάποια ηχεια μρε εισόδους TRS μπορώ να τις χρησιμοποίησω αντί για RCA ή να τα αποφυγω?

Μπορείς,όπως μπορείς και κανονικά rca,με αντάπτορες

Έφτασε ή ώρα της παραγγελίας, κάποιες τελευταίες καταθέσεις σκέψεων για το τελικό δίλημμα?
Presonus Eris 5 από τον τοπικό Νάκα ή
Audioengine 5+ από Amazon
P.S. όλα χωρίς δυνατή ακρόαση...
P.S.2 Αν καταλληξω στου Νάκα,έχω το δικαίωμα να τα δώσω πίσω σε άριστη κατάσταση μετά από 3-4 μέρες και να πάρω κάποια αλλά αν δε μου αρέσουν? Τι λέτε παίζει σα δικαίωμα πελάτη?

Τα fostex δεν τα απερριψα ολοκληρωτικα απλως σκεφτηκα να παρω αυτα απο τον τοπικο Νακα μηπως μπορεσω να κανω τραμπα αν τυχον δε μου αρεσουν(αν γινεται βεβαια και μετα θα εχω να επιλεξω αναμεσα σε KRK M-Audio και AKAI)..
Μαλλον τα audiengine δε σου ειπαν κατι,δε φευγω τελειως κατηγορια με αυτα ε?Απλως τα βρηκα στο Amazon.de κατι παραπανω απο το 400αρι μαζι με μεταφορικα και ποδαρακια...
Απλως τα Fostex εχουν 4αρι μπασο και αναρωτιεμαι μηπως ειναι μικρα για το χωρο,βεβαια 8τμ ειναι ολακερος.....
Μεχρι τα 400 αυτος ο Νακας δεν εχει κατι που να αξιζει και να μπορω να παιξω οπως θελω??? http://www.nakas.gr/NakasMusic/defa...ceTo=1894,00&fieldValueTexts=&currentItems=36

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τα audioengine για να τα ακούσουμε καμία φορά;)

Σερραικες Πονηραδες!!! -bye-

Ή παραγγελια έγινε.
Focal alpha 50 αυτά που προκρίθηκαν.
Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθειά σας!!